Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Future-Proof Academy

Ontwikkel een holistisch toekomstperspectief op de ontwikkeling van leiderschap, bewustzijn, technologie, organisaties en werk.

De Future-Proof Academy

 

De Future-Proof Academy is een leeromgeving voor individuen en organisaties die gepassioneerd zijn over de toekomst. Het doel van de Future-Proof Academy is om een katalysator te zijn en u te voorzien van de inzichten en tools om te anticiperen en te rijden op de volgende exponentiële golf van verandering.

Nu Beschikbaar

Online Cursus Future-Proof Your Mindset 

Deze zes weken durende online master-cursus leert je in weken wat mij meer dan 15 jaar heeft gekost om te leren. Ontdek een uniek patroon dat je in staat stelt een Future-Proof Mindset te ontwikkelen en met vertrouwen te handelen in tijden van extreme onzekerheid.

 

Ben je geïnteresseerd in de toekomst van maatschappij/technologie/banen en organisaties? Ben je geïntrigeerd in persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, exponentiële technologieën, biomimicry, digitale disruptie en  zwermorganisaties... dan is deze cursus zeker iets voor jou.

 

Ontdek deze online master-cursus >

Live 1 daagse masterclass: Future-Proof Mindset

Het coronavirus is op zijn retour en we kruipen voorzichtig uit onze schelp. Tijdens de lockdown zijn we massaal digitaal gegaan en hebben we nieuwe digitale bedrijfsmodellen gecreëerd die anders nog minstens vijf tot tien jaar zouden hebben geduurd. 'Business as usual' lijkt dus voor veel individuen en organisaties geen optie, maar wat wel? Hoe ziet de digitale economie van morgen eruit en wat is uw rol daarin? Hoe meer je weet over de digitale economie, hoe meer keuzes er ontstaan, meer keuzes betekenen meer vrijheid en daarom is een Future-Proof mindset zo belangrijk in tijden als deze.

 

Ontdek deze Masterclass!  

Future-Proof Mindset Zelftest

Ons team heeft een vrij geavanceerde zelftest samengesteld om uit te vinden hoe Future-Proof uw mindset op dit moment is! De zelftest neemt slechts enkele minuten in beslag en geeft je een directe feedbackscore vanuit vier verschillende perspectieven: ME, WE, IT, en WORLD.

 

Start De Zelftest!  

disruption selftest

Digital Disruption Zelftest

 

Ons team heeft een eenvoudige zelftest samengesteld om na te gaan hoe klaar uw organisatie vandaag de dag is voor digitale ontwrichting, en hoe klaar uw organisatie is om de ontwrichting te doen! De zelftest neemt slechts een minuut in beslag en geeft u een directe feedbackscore.

 

Start De Zelftest!  

Wil je meer weten over Christian?

Close

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.
  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Close

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.