Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Humanification

De film

 

An epic Movie about the 7 waves of Disruption

 

Humanification - De Film

Ontdek het golfpatroon achter alles

 

De droom van Christian is om een film of -documentaire te maken over de biologie achter onze technologie, zodat het Humanification-concept toegankelijker wordt voor een groter publiek. De reis volgt het zeven-golfpatroon van het eerste subatomaire deeltje naar moleculen, naar levende cellen, naar mensen en uiteindelijk naar een multi-planetaire samenleving. De film zal de impact van exponentiële technologie op de samenleving waarin we vandaag de dag leven uitleggen en zal ons een blik geven in een betekenisvolle toekomst.

 

1 / 4

Technologie Golf 1.0: De Agriculturele Revolutie

 

Net als de eerste levende cellen, begonnen mensen in kleine gemeenschappen.

 

Technologie Golf 1.0: De Agriculturele Revolutie

 

Naarmate we in aantal groeiden, werden we meer sociale wezens en begonnen we samen te werken om onze overlevingskansen te verhogen.

 

Technologie Golf 1.0: De Agriculturele Revolutie

 

Dankzij onze verbeterde communicatievaardigheden konden ideeën en concepten makkelijker verspreiden.

 

Technologie Golf 1.0: De Agriculturele Revolutie

 

Agricultuur verspreide zich snel over de wereld en dorpen konden veel sneller groeien. De ontwikkeling van onze beschaving.

 

Technologie Golf 1.0: De Agriculturele Revolutie

 

Net als de eerste levende cellen, begonnen mensen in kleine gemeenschappen.

 

Golf 1 Technologie

 

Technologische Golf 1.0 leverde technologieën op die in onze menselijke fysiologische en biologische basis behoeften voorzag. Technologie zoals landbouw (voedsel), gebouwen en steden (onderdak / slaap), irrigatie (water), vuur (warmte), wetten en overheid (homeostase), en nog veel meer. 

 

Golf 1 Biologie

 

De eerste biologische golf hielp eencellige organismen om aan hun basisbehoeften te voldoen. Cellen begonnen een vorm van communicatie te ontwikkelen en begonnen samen te werken en vormden meercellige culturen en gemeenschappen. Dit werden organismen die, in feite, bio-technologie gebruikten om hun overlevingspercentage te verhogen. Deze afzonderlijke cellen begonnen samen te werken en vormden grotere gestructureerde gemeenschappen, zoals koraalriffen (schuilplaatsen) om voedsel efficiënter te verzamelen en filteren (landbouw) tegen de getijden van de oceaan.

 

Technologie Golf 2.0: De Industriële Revolutie

 

In de industriële revolutie ontwikkelden de mensen een wereldwijde industriële, logistieke en energie-infrastructuur. De ontwikkeling van ons globale spijsverterings- en bloedvaten systeem.

 

Golf 2 Technologie

 

Technologische Golf 2.0 leverde technologie die voldeed aan onze behoeften op het gebied van veiligheid en comfort. Infrastructuur technologieën boden ons een stabiele omgeving om dorpen en uiteindelijk landen te bouwen: het stelde ons in staat om werkgelegenheid (industriële infrastructuur), betrouwbare transportsystemen (transportinfrastructuur), constante energiestroom (pijpleiding en kabelinfrastructuur voor olie en elektriciteit), geneesmiddelen (zorginfrastructuur) te ontwikkelen.

 

Golf 2 Biologie

 

De tweede biologische golf hielp de celgemeenschappen (organismen) om aan hun behoeften op het gebied van veiligheid en comfort te voldoen. Het hielp de organismen om een spijsverteringssysteem (industrie) te vormen dat voedsel efficiënter verwerkt en voeding (energie) verdeelde via een vasculair systeem (infrastructuur). Op deze manier kon een organisme de energie en bouwstoffen efficiënter door het organisme verspreiden, waardoor het nog beter kon gedijen en groeien (gezondheid).

 

Technologie Golf 3.0: De Telecom Revolutie

 

De mens ontwikkelde een geavanceerde en wereldwijde telecomunicatie infrastructuur. De ontwikkeling van ons globale zenuwstelsel.

 

Golf 3 Technologie

 

Technologische Golf 3.0 leverde ons technologie op die voorzag in onze behoeften om met elkaar in contact te komen. Telecommunicatietechnologie maakte real-time communicatie mogelijk tussen familie, onze dierbaren (om aan onze liefdesbehoeften te voldoen) en liet ons relaties opbouwen en onderhouden over lange afstanden (voldoen aan onze verbindingsbehoeften).

 

Golf 3 Biologie

 

De derde biologische golf hielp de snelgroeiende celgemeenschappen (organismen) om in hun behoefte aan liefde en verbinding te voorzien. De celgemeenschappen waren snel gegroeid en de afstanden werden groter tussen de afzonderlijke delen van de celgemeenschap (organisme). Celgemeenschappen begonnen zenuwnetwerken te vormen die de buitenste delen van de community in realtime opnieuw verbinden, zodat ze nog efficiënter konden samenwerken (verbinding). Celgemeenschappen begonnen ook zintuigen te ontwikkelen die de gemeenschap hielpen een beter bewustzijn van hun omgeving te creëren.

 

Technologie Golf 4.0: De Automatisering Revolutie

 

In de automatiseringsrevolutie begonnen mensen veel ICT-processen te verbinden en te automatiseren. De ontwikkeling van ons wereldwijde reptielenbrein.

 

Golf 4 Technologie

 

Technologische Golf 4.0 heeft nieuwe technologie opgeleverd die voldoet aan onze behoefte aan autonomie. Softwaretechnologie zoals besturingssystemen en applicaties automatiseerden allerlei soorten processen en routines voor ons. Software gaf onze technologie bijna instinctief gedrag dat 'geprogrammeerd was' en maakte onze technologie veel gemakkelijker te beheren.

 

Golf 4 Biologie

 

De vierde biologische golf hielp de celgemeenschappen (organisme) om te voldoen aan de behoeften van zelfrespect en autonomie. Celgemeenschappen (organismen) begonnen met het ontwikkelen van geautomatiseerde routines die hen hielpen om interne processen te automatiseren en ze ook hielpen om efficiënter te jagen. Celgemeenschappen ontwikkelden een biologisch besturingssysteem (reptielenbrein) dat leek op een softwarelaag op alle biologische hardware.

 

Technologie Golf 5.0: De Social Media Revolutie

 

In de sociale-media revolutie begonnen mensen op wereldwijde schaal verbinding te maken via socialemedia platformen zoals Facebook, Twitter en YouTube. De ontwikkeling van ons wereldwijde emotionele brein.

 

Golf 5 Technologie

 

Technologische Golf 5.0 leverde nieuwe technologie die aan onze cognitieve behoeften voldeed: technologie zoals zoekmachines (onze behoefte aan kennis), sociale netwerken (onze behoefte aan zelfbewustzijn en zelfexpressie) en co-creatie gemeenschappen (onze behoefte aan zingeving) .

 

Golf 5 Biologie

 

De vijfde biologische golf hielp de celgemeenschappen (organismen) om aan hun cognitieve behoeften te voldoen. Celgemeenschappen ontwikkelden een zoogdierhersen-technologie die geheugen (kennis) opleverde, waardoor organismen bepaalde omgevingen, situaties en gedragingen konden onthouden; het gaf het organisme ook sociale vaardigheden (zelfgewaarzijn en expressie) waarmee ze succesvol gedrag van andere zoogdieren konden delen en kopiëren.

 

Technologie Golf 6.0: De Leer Revolutie

 

Mensen ontwikkelen diepe neurale netwerken en kunstmatige intelligentie in de cloud. De ontwikkeling van ons wereldwijd neo-cortex brein.

 

Golf 6 Technologie

 

Technologische Golf 6.0 belooft nieuwe technologie te leveren die ons helpt onze esthetische behoeften te vervullen: technologie zoals cloud-gebaseerde neurale netwerken die in staat zijn om bijna perfecte algoritmen te leren en te creëren (om schoonheid en vorm te verbeteren), robots die leren lopen en bewegen als mensen (balans), en zelfs de creatie van geavanceerde virtuele agenten die ons kunnen helpen met allerlei soorten processen (zelfreflectie).

 

Golf 6 Biologie

 

De zesde biologische golf hielp de celgemeenschappen om aan hun esthetische behoeften te voldoen. Technologie zoals het neocortexbrein hielp hen sneller te leren en meer complexe problemen op te lossen; het gaf ook aanleiding tot de eerste gereedschappen en tekeningen (schoonheid en vorm), het hielp ons om rechtop te staan (balans), en het maakte de ontwikkeling mogelijk van elementaire communicatie (zelfreflectie).

 

Technologie Golf 7.0: De Creatieve Revolutie

 

Mensen beginnen een collectieve voorstellingsvermogen en collectieve executie waardigheden te ontwikkelen. De ontwikkeling van onze globale pre-frontale cortexhersenen.

 

Golf 7 Technologie

 

Technologische Golf 7.0 belooft ons nieuwe technologie te leveren die voldoet aan onze behoefte aan zelfactualisatie en transcendentie. Ik denk dat het waarschijnlijk is dat we de komst van Digital Doubles zullen zien (die ons zal helpen sneller persoonlijke groei, zelfkennis en transcendentie te bereiken), Hiveminds en besluitvormingsplatforms (die ons zullen helpen met lastige moraliteitsvragen te beantwoorden en geven ons een mechanisme om de behoeften van velen boven de behoeften van zichzelf te plaatsen), en we zullen meer co-creatieplatforms zien (om ons zingeving en betekenins te geven en ons te helpen ons doel te dienen).

 

Golf 7 Biologie

 

De zevende biologische golf hielp de celgemeenschappen om in hun behoeften van zelfverwezenlijking en transcendentie te voorzien. Technologie zoals de prefrontale cortex stelde celgemeenschappen (organismen, inclusief wij mensen) in staat zichzelf te verbeteren en geavanceerde taal te ontwikkelen en concepten en ideeën te delen (persoonlijke groei en zelfkennis); het hielp hen om landbouw en beschaving te ontwikkelen (moraliteit en de behoefte van anderen boven zichzelf te plaatsen), en het hielp hen om dingen te doen die hen voldoening gaven (zingeving en doel).

 

Help ons 1 miljard mensen te 

bereiken met Humanification - De Film

 

We zijn opzoek naar jou!

Help om de droom om te zetten in een realiteit

 

De droom is om zoveel mogelijk mensen te beïnvloeden en daarom willen we een volledige speelfilm / documentaire over Humanificatie creëren, zodat het concept nog toegankelijker en aantrekkelijker wordt voor een wereldwijd publiek. De film bevindt zich momenteel in de conceptfase en we zijn op zoek naar partners met interesse in co-creatie en co-financiering om de droom om te zetten in een realiteit.

 

Wil je meer weten over Christian?

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.