Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Join the Future Proof Academy

Upgrade je mindset NU om relevant te blijven in de wereld van morgen

Bereidt je voor op de toekomst! Upgrade je mindset NU om relevant te blijven in de wereld van morgen

Deze online master-cursus leert je in weken wat mij meer dan 15 jaar heeft gekost om te leren. De cursus helpt je om een holistisch toekomstperspectief te ontwikkelen op de ontwikkeling van leiderschap, technologie, organisaties en werk.

 

...Ontwikkeld voor iedereen die:

 

* Teams en organisaties wil leiden en inspireren in tijden van digitale disruptie en exponentiële verandering.

* Met meer vertrouwen leiding wil geven en met zekerheid wil handelen in tijden van verandering en extreme onzekerheid.

* Leren hoe te surfen op de golven van verandering en gebruik te maken van krachtige exponentiële technologieën.

* Zijn/haar bedrijfsmodel, product of dienst opnieuw uit moet vinden om te kunnen gedijen in de economie van morgen.

* Een Go Digital mindset wil ontwikkelen en menselijk wil blijven in deze snelle digitale wereld.

 

Nu beperkt aanbod voor slechts Euro 299,- (Normale prijs van deze cursus is Euro 899,-)

Ontdek de zes cursusmodules

 

Mindset is alles! In deze masterclass leert futurist Christian Kromme je  eenvoudige, stap-voor-stap strategieën om je Mindset Future-Proof te maken. Na het volgen van deze masterclass zal je in staat zijn om te anticiperen en te surfen op toekomstige golven van verandering. Je zult een toekomstbestendige mindset hebben en de golven van verandering zien als kansen in plaats van bedreigingen. Je zult in staat zijn om met vertrouwen te handelen en te navigeren in tijden van extreme onzekerheid.

Master Cursus Curriculum Overzicht

Wil je meer weten over de inhoud van de cursus? Hier is een hoofdstukoverzicht van wat je kunt verwachten. Op deze manier kun je bepalen of de cursus geschikt is voor jou. De cursus bevat meer dan 8 uur HD-video-inhoud, 45 hoofdstukken, 45 interactieve oefeningen, en PDF-hand-outs die je leerervaring zullen helpen verbeteren.

Bekijk ook deze extra's

 

Schrijf je vandaag nog in voor deze mastercursus en je ontvangt extra bonusmateriaal. Extra oefeningen, extra hoofdstukken met technologische trends, high res PDF handouts, gratis ebook, dagelijkse inspiratieservice en nog veel meer.

Klinkt dit bekent?

 

 • Onze wereld verandert snel, en mijn bedrijf zou ook snel moeten veranderen, maar ik weet niet hoe de toekomst eruit zal zien. Wat is de beste strategie voor mijn organisatie?
 • Onze organisatie verandert snel, en veel banen worden geautomatiseerd, welke vaardigheden moet ik ontwikkelen om relevant te blijven?
 • Veel organisaties en banen worden ontwricht door toenemende technologie. Daarom zie ik technologie als een bedreiging in plaats van een kans.
 • Hoe kan ik mijn denkwijze en perspectief veranderen en vanuit kansen denken?
 • Door covid19 moeten we digitaal gaan. Maar hoe kunnen we tegelijkertijd menselijk blijven?
 • Ik begrijp dat digitale technologieën ontelbare mogelijkheden bieden, maar hoe kan ik deze krachtige technologieën benutten?
 • Ik ben benieuwd hoe de toekomst eruit zal zien en wat mijn rol in die toekomst zal zijn.

 

Maak je  geen zorgen. Veel mensen ervaren hetzelfde, vooral in deze tijd van extreme digitalisering en globale conflicten.

Wilt u:

 

 • Nieuwe business modellen en strategieën ontwikkelen die Future-Proof zijn en gebruik kunnen maken van nieuwe exponentiele technologieën.
 • Een nieuwe Future-Proof mindset en vaardigheden ontwikkelen die u in staat stellen relevant te blijven in deze snel veranderde digitale wereld.
 • Nieuwe Future-Proof producten of diensten ontwikkelen die traditionele concurrenten kunnen disrupten.
 • Leren hoe u digitaal kunt gaan en tegelijkertijd menselijk kunt blijven.
 • Leren hoe je gebruik kan maken van nieuwe exponentiële technologieën om je doel in het leven te vervullen.
 • Je laten inspireren door nieuwe inzichten over bewustzijn, technologieën, business modellen, en eindeloze mogelijkheden.

 

Je bent op de juiste plaats: wij hebben een bewezen formule die je zal helpen dit alles en meer te bereiken.

Over je instructeur: Christian Kromme

Bestseller auteur en internationaal futurist spreker

Christian Kromme is een wereldberoemde futurist, ondernemer en auteur van de bestseller Humanification - Go Digital, Stay Human. Hij geeft inspirerende keynotes over de impact van disruptieve technologische ontwikkelingen op mensen, organisaties en de samenleving. Christian Kromme was 15 jaar lang een innovatieve tech-ondernemer tot hij het DNA ontdekte achter disruptieve innovatie en hoe dit te gebruiken om de volgende grote golf van technologische disruptie te voorspellen. Nu is Christian een van de meest gevraagde wereldwijde futuristische keynote sprekers, sprekend voor honderdduizenden ondernemers, bedrijfsleiders en beleidsmakers over de radicale impact van disruptieve technologieën op mensen en organisaties.

Zijn toekomstige inzichten zijn nu beschikbaar voor een breed publiek

Christian heeft gesproken op vele exclusieve en prestigieuze evenementen in vele industrieën, de meeste van hen zijn forums, conferenties, congressen en bedrijfsevenementen met een publiek van maximaal 5000 mensen. In de afgelopen twee jaar heeft Christian gepresenteerd voor meer dan 250 wereldwijd toonaangevende organisaties op vijf continenten, in 26 verschillende landen, en voor meer dan 500.000 mensen, waaronder 's werelds rijkste en meest invloedrijke families en leden van meerdere koninklijke families. Christian's doel in het leven is om mensen te inspireren door de mogelijkheid te wekken dat de mensheid een hoopvolle en betekenisvolle toekomst kan creëren.

Herken en stem af op de kracht die wereldwijde trends drijft

"Ze vertelden me dat mijn dochter stervende was. Die dag had ik geen idee dat zulk vreselijk nieuws zou leiden tot een ontdekking die ons begrip van innovatie radicaal zou veranderen - wat innovatie aanjaagt, hoe het gebeurt, hoe we het kunnen voorspellen en zelfs laten gebeuren." De snelheid van innovatie in technologie neemt toe, en het gaat onze wereld totaal transformeren. Christian's bestseller Humanification gaat over hoe we de kracht ervan kunnen inzetten om ons leven beter te maken, bedrijven te helpen floreren, en de volgende golf van verandering te voorspellen. Tijdens mijn masterclasses leg ik uit hoe je de kracht van exponentiële trends kunt herkennen en erop kunt afstemmen.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.