Menu
Would you like to get notifications from Christian?

The meaning in life is to find your gift, the purpose in life is to give it away…

- Pablo Picasso -

 
 

Organisatie Purpose Workshop

 

Bloeiende organisaties van vandaag hebben hun doel ontdekt - het is hun fundering. Het vormt ze, verbindt ze met een bron van inspiratie en creativiteit en fungeert als een magneet die mensen aantrekt die resoneren met een gedeeld doel. Organisaties van de toekomst - 'Teal'-organisaties (Laloux) - houden verband met hun 'evolutionaire doel', hun diepste creatieve potentieel om iets nieuws tot leven te brengen, iets energiek waardevols bij te dragen aan de wereld. Het weerspiegelt de diepere reden waarom de organisatie bestaat en heeft betrekking op het verschil dat het wil maken in de gemeenschap waarin het actief is, evenals in de markt waar het actief is.

 

We bedenken geen doel. We ontdekken het of herontdekken het. Het zit al in ieder van ons en het is wat organisaties opricht, vormt en bindt. Dus .. hoe ontdekken we dit magische doel of te wel "de bedoeling"? De enkele daad van het initiëren van een onderzoek naar het doel is het begin van de zoektocht. Ons doel is gecodeerd in ons verleden en we kunnen er een glimp van opvangen in de ruimte tussen waar we gepassioneerd over zijn, waar we goed in zijn en wat de wereld van ons waardeert en nodig heeft. Deze eerste inzichten beginnen het doel te onthullen en is net zo belangrijk om mensen te helpen te herinneren wat hun rol is binnen het ecosysteem / de gemeenschap waarvan zij deel uitmaken.

 

We nodigen je uit (je team, organisatie) om deze zoektocht in een ½ dagworkshop te beginnen, gefaciliteerd door de Red Zebra Group

 

Pablo Picasso : The meaning in life is to find your gift, the purpose in life is to give it away…

Onderwerpen waar Christian over spreekt

 

Christian is een futurist die spreekt over de impact van exponentiële technologie op mensen en organisaties. Hij stemt zijn presentaties af op de specifieke behoeften van jouw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Meer informatie over dit product

Laat je aanvraag achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 • Ik wil meer informatie over:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.