Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Inspirerende keynotes

 

Christian Kromme geeft u een blik in de toekomst van uw branche. Wilt u weten welke technologische trends uw business gaan beïnvloeden en hoe u hierop inspeelt?

Keynotes

 

Christian Kromme is een openhartige, enthousiaste en inspirerende spreker die spreekt over de impact van de nieuwste innovaties op mens en organisatie. Hij is een expert op het gebied van innovatieve disruptie en exponentiële technologieën.

 

Disruptie zal een grote impact hebben op uw organisatie en diensten. Dit betekent dat branches gaan veranderen door innovatieve ontwikkelingen, vernieuwende organisaties en toekomstige technologieën. Leer van bedrijven zoals AirBnB en Uber om te denken als een surfer. Door te denken als een surfer kunt u de kracht van disruptieve golven benutten. Christian daagt u tijdens zijn keynotes uit om te profiteren van deze nieuwe veranderingen. 

 

Christian gebruikt boeiende verhalen, mooie visuals en casestudy's om deze inzichten tot leven te brengen. Hij is als spreker te boeken voor masterclasses, workshops, lezingen en inspiratiesessies.

Top 3 populaire keynotes

 

Bekijk de meest geboekte keynotes over de toekomst van uw branche

Ontmoet virtuele Christian, mijn AI-Powered digitale twin die je inspireert met positieve toekomstperspectieven.

 

Ik stuur je een dagelijkse dosis hopamine die je geest zal voeden met positieve toekomstperspectieven. Elke dag brengen we een selectie van onderwerpen in exponentiële technologie om u te helpen op de hoogte te blijven van alles wat cutting edge is! Begin kansen te zien waar anderen bedreigingen zien en bouw aan de toekomst die jij graag ziet.

Waarom bedrijven Christian uitnodigen

 

Organisaties die Christian uitnodigen, zijn verzekerd van een verhelderende lezing die inzicht biedt in nieuwe kansen door technologische ontwikkeling. Meer redenen waarom organisaties Christian uitnodigen:

 

 • Christian heeft een waardevol verhaal dat raakt
 • Christian deelt zijn gouden succesformule
 • Publiek wordt meegenomen in een rollercoaster vol inspiratie, innovatie en baanbrekende inzichten.
 • Organisaties leren zich voor te bereiden op snelle technologische ontwikkelingen

Wees innovatief

 

De technologie om ons heen verandert continu, maar bedrijven houden meestal vast aan het oude. Waarom zou je als bedrijf niet mee gaan met deze technologieën?

 

Experts voorspellen dat bijna de helft van de Fortune 500-ondernemingen ten onder zal gaan aan technologische veranderingen. Voorkom dit scenario voor uw organisatie en boek een lezing of workshop van de expert in Disruptieve Innovatie en Exponentiële Technologie.

Meer onderwerpen waar Christian over spreekt

 

Christian stemt zijn presentaties af op uw specifieke behoeften

Keynote bundels

 

Profiteer over een langere periode van de impact van een keynote. Kies daarom uit verschillende keynote bundels

Keynote
+
Boek Humanification
+

Keynote + Boek Humanification

 

De keynote-sessie uitgebreid met een luxe hardcover versie van Christian's besteller Humanification - Go Digital, Stay Human. Een mooi geschenk voor elke bezoeker van uw evenement.

 

Offerte aanvragen  

 

Keynote
+
Disruptief Innovatie Kaartspel
+

Keynote + Disruptief Innovatie Kaartspel

 

De keynote-sessie uitbreiden met een Disruptief Innovatie Kaartspel en uw bezoekers tools bieden voor meer creatieve en disruptieve ideeën. Een praktisch hulpmiddel voor elke bezoeker van uw evenement.

 

Offerte aanvragen  

 

Keynote
+
Online Training
+

Keynote + Online Training

 

De keynote-sessie uitbreiden met een online training en uw bezoekers diepere inzichten meegeven over het onderwerp. Een waardevolle training voor elke bezoeker van uw evenement.

 

Offerte aanvragen  

 

Keynote
+
Boek Humanification
+
Disruptief Innovatie Kaartspel
+
Online Training
+

Enterprise Pakket

 

De keynote-sessie uitbreiden met een boek, disruptief innovatie kaartspel en een online training voor uw bezoekers. Een waardevol en compleet pakket met een langdurige impact.

 

Offerte aanvragen  

 

Wil je meer weten over Christian?

Close

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.
 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Close

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Close

Oeps! We konden je formulier niet vinden.