Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

Eerste mensgerichte robots

Omarm de toekomst met de eerste mensgerichte robots

Welkom in de toekomst van opslag, waar de eerste mensgerichte robots een revolutie teweegbrengen in het logistieke werk. Agility Robotics heeft een grote sprong voorwaarts gemaakt met de onthulling van de volgende generatie van Digit, een multifunctionele robot die is ontworpen om naadloos samen te werken met mensen in magazijnen en distributiecentra. Deze baanbrekende innovatie verschilt van traditionele technologieën omdat zij een groot aantal taken kan uitvoeren zonder dat kostbare aanpassingen aan de bestaande infrastructuur nodig zijn.

 

De ontwrichtende kracht van Digit

Terwijl de toeleveringsketens blijven herstellen van de pandemie, is de vraag naar magazijnpersoneel veel groter dan het beschikbare talent. Magazijnen zijn berucht om hun hoge verloop, burn-out en verwondingen, wat leidt tot dure gaten in het personeelsbestand. Traditionele automatiseringsoplossingen vereisen vaak duur maatwerk, en bedrijven moeten meerdere systemen voor verschillende taken onderhouden.

 

Digit, de eerste mensgerichte robot, is hier om dat te veranderen. Deze multifunctionele robot kan zich aanpassen aan verschillende werkstromen en snel schakelen tussen toepassingen. Dankzij het mensgerichte ontwerp kan Digit werken in ruimten die zijn ontworpen voor mensen, waardoor hij gemakkelijk kan worden ingezet in bestaande magazijnen zonder kostbare aanpassingen achteraf. Deze baanbrekende technologie zal de opslagindustrie ontwrichten door een efficiëntere, kosteneffectievere en veiligere oplossing te bieden.

 

Kansen door mensgerichte robots

Als Digit de "saaie, vuile en gevaarlijke" taken op zich neemt, kunnen menselijke werknemers zich richten op creatiever en complexer werk, waardoor de algemene arbeidsomstandigheden verbeteren. Door het personeelsbestand uit te breiden zal Digit de efficiëntie van magazijnen verbeteren, de toeleveringsketen stroomlijnen en een win-winsituatie creëren voor zowel bedrijven als werknemers.

 

Agility Robotics stelt een beperkt aantal plaatsen open in hun Agility Partner Program (APP), waardoor vooruitstrevende bedrijven de kans krijgen om Digit in te zetten in hun magazijn- en supply chain-activiteiten. Door nauw samen te werken met APP-partners wil Agility Robotics nieuwe vaardigheden en mogelijkheden voor Digit ontwikkelen op basis van real-world use cases. Early adopters krijgen exclusieve toegang tot de nieuwe Digit vóór de commerciële release.

 

De kracht van de eerste mensgerichte robots benutten

Bent u klaar om de toekomst van opslag te omarmen? Door u aan te sluiten bij het Agility Partnerprogramma kunt u een pionier worden in het inzetten van de eerste mensgerichte robots. Ervaar zelf hoe Digit uw pijnpunten in het magazijn kan verlichten en uw activiteiten kan optimaliseren. Door bezoeken ter plaatse en toegewijde technische middelen zorgt Agility Robotics voor een soepele integratie met uw bestaande workflows.

Bereid u voor op aanzienlijke verbeteringen in efficiëntie, veiligheid en algemene werkomstandigheden nu Digit het magazijnlandschap revolutioneert. Mis uw kans niet om voorop te lopen bij deze opwindende technologische vooruitgang.

 

De toekomst is nu met de eerste mensgerichte robots

De volgende generatie magazijnen is aangebroken, en de eerste mensgerichte robots wijzen de weg. Omarm de toekomst en ontgrendel nieuwe kansen door gebruik te maken van de kracht van Agility Robotics' Digit. Het is tijd om mensen menselijker te laten zijn en robots zoals Digit de uitdagende taken in magazijnen op zich te laten nemen.

 

#AgilityRobotics #Digit #FirstHumanCentricRobots #WarehouseRevolution #FutureOfWork

 


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

 

Wil je meer van dit soort inhoud? Schrijf je in voor mijn 'Disruptive Inspiration Daily' nieuwsbrief. Vindt u deze inhoud inspirerend? Geef het een 'like' of deel het artikel met je netwerk. Dit zal u en uw netwerk helpen om een relevante tijdlijn te hebben.

 

 

Top 3 populaire keynotes

Bekijk de meest geboekte keynotes: Go Digital, Stay Human, The Future of AI en Developing a Future Proof Mindset

Disruptive Inspiration Daily

De laatste disruptieve trends met convergerende technologieën die uw leven zullen veranderen!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
3dscanning
5G
Ai
AItutor
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
AutoGPT
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij