Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Welkom in de

Purpose Economie

 

Vraag offerte aan

 

Hoe creëer je nog waarde in een wereld die bijna volledig is geautomatiseerd door slimme technologie?

Onderwerp

Welkom in de

Purpose Economie

 

Exponentiële technologie ontwikkelt zich in een razend tempo. Dit gaat voor iedereen nieuwe mogelijkheden opleveren. In de nabije toekomst zal bijna iedereen toegang hebben tot krachtige online platforms die onze creatieve en sociale mogelijkheden zullen versterken. Ik geloof dat ons een purpose revolutie te wachten staat die verder gaat dan alles wat we ons nu kunnen voorstellen .

Quotes van Klanten

Onderwerpen die tijdens de presentatie worden behandeld

 

 1. Purpose Revolutie
  Wat drijft de purpose revolutie en hoe wordt je er een onderdeel van? Hoe maak je gebruik van de kracht van purpose?
 2. Persoonlijke Purpose
  Exponentiele technologie zal steeds meer mensen in staat stellen om hun passie/purpose na te jagen en de dingen te doen die echte betekenis hebben voor onze samenleving.
 3. Organisatie Purpose
  Organisaties worden steeds meer slimme netwerken van individuen gedreven door krachtige technologie.Deze organisaties gedragen net als water, ze zijn transparant, vloeibaar en passen zich zonder veel moeite aan aan snel veranderende omgevingen.
 4. Samenleving Purpose
  Hoe lijn je je organisatie purpose op met de purpose van onze samenleving?
 5. Purpose Economie
  Hoe verdien je geld of creeer je waarde door je passie te volgen? Hoe leven en werken we in een purpose gedreven economie?
 6. Purpose gedreven werk
  Hoe transformeren we veel zinloze banen naar zinvol werk? Organisaties met een sterke purpose zullen als een magneet mensen aantrekken met een sterke purpose.
 7. Purpose gedreven organisaties 
  Hoe zullen organisaties worden gestructureerd en hoe zullen zij waarde creëren voor de samenleving en betekenis voor de mensen die er werken?

 

De Purpose economy 

Helaas zullen veel bedrijven de snelheid van verandering niet kunnen bijhouden en omvallen, maar er is ook een positieve kant. De komende jaren zullen er veel online platforms opkomen die meer en meer mensen de mogelijkheid bieden om hun brood te verdienen zonder een bedrijf of overheid nodig te hebben om voor hen te zorgen. Ik ben fundamenteel optimistisch dat sommige van deze platforms uiteindelijk banen en inkomsten van de grote instellingen naar miljoenen mensen over de hele wereld zullen verplaatsen en hen van een riant inkomen voorzien. Het gebeurt eigenlijk al. Kijk bijvoorbeeldnaar Uber - als je een auto en een rijbewijs hebt, kun je geld verdienen als taxichauffeur. Of neem Airbnb - als je een logeerkamer over hebt, kun je in grote steden bijna een maandsalaris verdienen. Deze platformen groeien snel en zijn helpen miljoenen mensen tegelijkertijd. Als je een goed idee hebt, kun je Kickstarter gebruiken om het te financieren, of je kunt het platform Quirky gebruiken om deskundige hulp te krijgen bij het ontwerpen en produceren van een technisch product, zelfs als je de technische vaardigheden niet zelf bezit.

 

Er zijn videobloggers met een eigen tv-kanaal hebben op YouTube en daarmee miljoenen verdienen. Dit zijn allemaal voorbeelden van kansen die tien jaar geleden niet denkbaar waren. Ik ben gelukkig niet de enige persoon die gelooft dat we toegaan naar een wereld van zinvol werk. Ray Kurzweil, de uitvinder, auteur, futuroloog en oprichter van Singularity University, verklaarde in 2015: 'Ik maak me er eigenlijk geen zorgen over [de ondergang van de 9-5-banen] omdat het uiteindelijk heel gemakkelijk zal zijn en maar een heel klein deel van onze tijd nodig hebben om alle materiële behoeften van de mensheid te voldoen. "Ik ben het ermee eens, we bewegen ons naar een wereld van zinvol werk en een leven vol betekenis..

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist die spreekt over de impact van exponentiële technologie op mensen en organisaties. Hij stemt zijn presentaties af op de specifieke sectoren en behoeften van uw publiek.

Wil je meer weten over Christian?

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.