Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Toekomst van

Kunstmatige Intelligentie

 

Vraag offerte aan

 

Wat zou je doen met onbeperkte intelligentie?

Keynote

Toekomst van Kunstmatige Intelligentie

 

Al heel lang spreekt men over Kunstmatige Intelligentie en Robotisering, maar nu gaat het echt gebeuren. In deze keynote over Kunstmatige Intelligentie vertel ik over de opkomst en impact van Kunstmatige Intelligentie. Bedrijven moeten zich hierop voorbereiden, zodat zij mee kunnen in de veranderingen. Organisaties die geen rekening houden met KI en Robotisering bestaan over een paar jaar waarschijnlijk niet meer. 

 

De rol van Kunstmatige Intelligentie op de mensheid, samenleving en bedrijven staat in deze keynote centraal. Jij weet straks hoe jij Kunstmatige Intelligentie kan toepassen in jouw organisatie, waarbij de mensen in jouw organisatie centraal staan.

Christian Kromme en de koning

Onderwerpen die tijdens deze keynote worden behandeld

 • Wat is Kunstmatige Intelligentie en hoe snel ontwikkelt KI zich?
 • Wat kunnen wij nu met Kunstmatige Intelligentie?
 • De volgende grote golf: Intelligentie Revolutie
 • Nieuwe innovaties, intelligente virtuele coaches en intelligente producten.
 • Nieuwe generatie klanten: Customer Experience en Customer Service.
 • Human-centered Kunstmatige Intelligentie

Wat is Kunstmatige Intelligentie?

Kunstmatige Intelligentie is een verzamelterm voor alle computertechnologieën die enigszins autonoom handelen. KI is een verzamelterm geworden waar onterecht van alles onder wordt geschoven. Eigenlijk is de term niet correct, want alles wat we in KI stoppen is natuurlijk (menselijke input). Eigenlijk is het een hele natuurlijke vorm van intelligentie. Het is alleen niet biologische intelligentie, maar synthetische intelligentie.

 

Kunstmatige Intelligentie wordt slimmer

Kunstmatige Intelligentie wordt continu slimmer door Singulariteit. Singulariteit is de exponentiële toename van intelligentie die ontstaat vanaf het moment dat Kunstmatige Intelligentie zo slim en krachtig is, dat het zichzelf razendsnel kan verbeteren en zelflerend wordt.

Computersystemen zijn zelflerend geworden door de toename van rekenkracht, slimmere algoritmes en de snelgroeiende hoeveelheden beschikbare data. Deze slimme zelflerende systemen zijn in staat om onze neo-cortex brein te nabootsen.

 

Deze slimme systemen gaan ons inzichten geven, voorspellingen doen en daar namens ons naar handelen. De mogelijkheden van Kunstmatige Intelligentie zijn straks eindeloos. Mits het op een menselijke manier worden toegepast. Hoe dit kan, weet jij na deze keynote.

Intelligentie Revolutie

 

Machine Learning is een term die onder Kunstmatige Intelligentie valt. Op dit moment staan wij aan het begin van een Intelligentie Revolutie. Machine Learning en Deep Learning zullen de omgang met digitale apparaten steeds meer menselijk maken. Net zoals mensen leren, kunnen machines op dezelfde manier worden opgeleid om taken uit te voeren op basis van slimme algoritmen.

 

Machine Learning houdt zich bezig met de ontwikkeling van slimme algoritmes en zelflerende systemen waarmee computers leren. Dit zijn technologieën die patronen kunnen herkennen in ongestructureerde data. Bijvoorbeeld patronen in visuele informatie (foto's of video’s), patronen in teksten en cijfers of patronen in audio (stemherkenning). Nog maar een decennium geleden werden slimme algoritmen voor spraakherkenning bijna als sciencefiction beschouwd. Tegenwoordig vertrouwen miljoenen mensen erop om te communiceren met de machines om hen heen. Deze technologieën worden gebruikt door elke grote techgigant, zoals Amazon, IBM, Facebook, Google en Apple. 

 

Intelligence Revolution

Human-Centered AI

Mensen zullen AI gebruiken om de kwaliteit van ons leven te verbeteren: van onze algehele veiligheid, gezondheid, communicatie, samenwerking. Maar het zal ook de efficiëntie van onze energie en infrastructuur verhogen.

 

Enkele voorbeelden van KI toepassingen die we nu al zien:

 

 •  Zelflerende chatbots in de klantenservice.
 •  Virtuele assistenten in nagenoeg elke sector.
 •  Snellere en accuratere diagnoses dankzij slimme sensoren in de gezondheidszorg.
 •  Slimme algoritmes en beeldherkenning in de landbouw.
 •  Automatisering en predictive data-analyses in de financiële wereld.

 

Dit gaat impact hebben op ons dagelijks leven in werk en in de maatschappij. Hierdoor zullen wij als mensen humanistischer en doelgerichter worden. Wat kun jij met KI? In deze keynote geef ik handvatten hoe Kunstmatige Intelligentie kan worden toegepast in organisaties*. Waarbij mensen centraal staan en waar Kunstmatige Intelligentie wordt toegepast om mensen te empoweren.

 

(*) = De keynote kan industrie specifiek gemaakt worden: Financiën, Landbouw, Gezondheidszorg, Mobiliteit, Logistiek, Productie, etc.

 

Oprichter van Artificial Industry

 

Artificial Intelligence is de laatste jaren een ‘buzzword’ geworden. Christian hield zich al langere tijd bezig met Artificial Intelligence. Christian heeft in 2002 Artificial Industry opgericht. Artificial Industry helpt ondernemers en vooruitstrevende organisaties om met slimme algoritmen ideeën snel en efficiënt om te zetten in innovatieve digitale producten. Artificial Industry is in 2015 overgenomen door VANAD Group.

Ruim 15 jaar Artificial Intelligence expert

 

Christian Kromme is ruim 15 jaar expert in Artificial Intelligence. In zijn boek omschrijft hij meerdere voorspelling over Kunstmatige Intelligentie die op dit moment uitkomen. Christian heeft innovatieve projecten uitgevoerd op het gebied van Artificial Intelligence voor opdrachtgevers zoals: Pensioenfonds, ABP, Gemeenten, Endemol, Eyewords, Toyota Europa, Koninklijke Auping en meer.

 

Meer info over Christian  

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist die spreekt over de impact van exponentiële technologie op mensen en organisaties. Hij stemt zijn presentaties af op de specifieke sectoren en behoeften van uw publiek.

Wil je meer weten over Christian?

Disruptive Inspiration Daily

 

Inspireer jezelf met positief nieuws.

 

 • Uw dagelijkse dosis Hopamine
 • Bite-size inspiratie & onderwijs
 • Kansen zien waar anderen bedreigingen zien
 • Zet je geest op scherp met positieve toekomstperspectieven
 • Blijf relevant in onze snel veranderende wereld

 

 

Meld je aan voor Disruptive Inspiration Daily

 

 

Geen spam, alleen GRATIS kwaliteitscontent 👍
U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen.
Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Neem contact op

Vul dit formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.