Menu
Would you like to get notifications from Christian?

De toekomst van

Automatisering en Autonomie

 

Vraag offerte aan

 

Wat zou u automatiseren als alles kan worden geautomatiseerd?

 

Onderwerp

De toekomst van Automatisering en Autonomie

 

Automatisering en Autonomie hebben steeds meer invloed in de wereld waarin wij werken. In de toekomst zal technologie waarschijnlijk zo goedkoop, krachtig en simpel te integreren zijn, dat er geen geldige redenen meer zal zijn om niet te automatiseren! Bijna elke taak, routine die op een of andere manier saai is of onze aandacht niet waard is, zal vrijwel zeker worden geautomatiseerd. Wat zal de rol van de mens zijn in een wereld die bijna volledig is geautomatiseerd?

 

Quotes van Klanten

Onderwerpen die tijdens deze keynote zullen worden behandeld

 1. Natuurlijke user interfaces

  Wat als we konden communiceren met de krachtigste technologie via intuïtieve en natuurlijke gebruikersinterfaces zoals spraak, gebaren en zelfs gedachten?

 2. Zelflerende systemen

  Wat als elk apparaat of systeem in uw omgeving vanzelf leert en zich naadloos aanpast aan uw behoeften?

 3. Doe het zelf robots

  Wat je zelf een robot zou kunnen maken die een bepaalde taak van je zou kunnen overnemen.

 4. Toekomstige apps

  Wat als bijna elke app on-the-fly werd gegenereerd naar uw specifieke behoeften en alleen wanneer u het nodig hebt?

 5. Intelligente dingen

  Wat als elk elektronisch apparaat een intelligent besturingssysteem heeft dat zich aanpast aan uw specifieke behoeften en wensen?

 6. Inteligente ruimtes

  Wat als uw huis of werkruimte u herkent en uw volgende stap kan voorspellen om u te ondersteunen wanneer dat nodig is?

 7. Intelligente gedeelde ruimtes

  Wat als er intelligente gedeelde ruimtes zijn die groepen mensen in staat stellen creatiever en productiever te zijn?

 

Welkom in een wereld vol betekenisvol werk

 

Wist je dat bijna alle biologische processen in je lichaam volledig geautomatiseerd zijn, al die processen hebben geen aandacht van je nodig. Met de snelle verbeteringen in computer rekenkracht, spiegelen we wat er gebeurt in biologische organismen. Ik geloof dat veel essentiële processen in onze samenleving in de nabije toekomst volledig zullen worden geautomatiseerd. Technologie zal in de toekomst veel processen in onze maatschappij automatiseren. Wanneer automatisering zeer betrouwbaar en goedkoop wordt, is deze onstopbaar en zal alles wat kan worden geautomatiseerd worden geautomatiseerd. Stel je eens technologie voor met emotionele intelligentie die je gebaren en emoties kan lezen, of een verandering van tonaliteit in je stem kan detecteren. We hebben al sensoren die je hartslag, stressniveaus en vele andere fysiologische indicatoren kunnen meten op afstand, we gaan naar technologie toe die met behulp van kunstmatige intelligentie 'aanvoelt' wat het juiste voor jou.

 

De meesten mensen hebben wel iemand die precies weet hoe je het liefst je koffie drinkt - niet omdat je het op die manier hebt geprogrammeerd, maar omdat ze hebben geleerd van eerdere gesprekken op basis van die ervaringen hebben ze hun gedrag aangepast aan jou voorkeuren. Ik geloof dat dit is hoe automatisering er in de toekomst uitziet, alleen dan wordt aangestuurd door kuntmatige intelligentie en niet alleen door onze menselijke interacties. Vertel het systeem gewoon hoe je het wilt en de juiste softwareroutines worden aangemaakt om in uw behoeften te voldoen. Automatisering gebeurt allemaal achter de schermen, dus je zult er waarschijnlijk niet van merken, maar het zal gebeuren. Op dezelfde manier dat Google al je persoonlijke voorkeuren kent en de manier waarop Facebook al weet wat je leuk vindt en je de content aanbiedt waarvan ze weten dat je die leuk vindt. In de toekomst, ben je met alle apparaten in je omgeving op de een of andere manier verbonden, zullen sensoren en kunstmatige intelligentie kunnen voorspellen wat uw volgende zet is en zelfs daarmee helpen je leven productiever, effectiever en doelgericht te maken. Amazon doet dat al met je boek keuzen. Het is eigenlijk niet zo'n grote stap.

 

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist die spreekt over de impact van exponentiële technologie op mensen en organisaties. Hij stemt zijn presentaties af op de specifieke sectoren en behoeften van uw publiek.

Wil je meer weten over Christian?

Disruptive Inspiration Daily

 

Inspireer jezelf met positief nieuws.

 

 • Uw dagelijkse dosis Hopamine
 • Bite-size inspiratie & onderwijs
 • Kansen zien waar anderen bedreigingen zien
 • Zet je geest op scherp met positieve toekomstperspectieven
 • Blijf relevant in onze snel veranderende wereld

 

 

Meld je aan voor Disruptive Inspiration Daily

 

 

Geen spam, alleen GRATIS kwaliteitscontent 👍
U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen.
Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.