Menu
Would you like to get notifications from Christian?

De toekomst van

Creativiteit en Productiviteit

 

Vraag offerte aan

 

Wat zou je worden als alles mogelijk was?

 

Onderwerp

De toekomst van Creativiteit en Productiviteit

 

Creativiteit is een belangrijke 21ste century skill. Helaas zullen veel organisaties de komende tien jaar niet overleven, maar er zal een vangnet zijn voor mensen die op straat komen te staan. Er zullen veel meer online platforms komen die mensen de mogelijkheid bieden om hun brood te verdienen zonder een bedrijf of overheid nodig te hebben die voor het zorgt. Ik ben fundamenteel optimistisch dat veel van deze online platformen individuen zullen helpen om creatiever en productiever te zijn en daardoor uiteindelijk banen en inkomsten zullen genereren voor miljarden mensen over de hele wereld.

 

Quotes van Klanten

Onderwerpen die tijdens deze keynote zullen worden behandeld

 

 1. Verhoogde creativiteit en productiviteit 
  Wat als geavanceerde technologie, zoals mixed reality en kunstmatige intelligentie, u in staat stelde om zeer creatief en zeer productief te zijn?
 2. Technologie helpt mensen zich persoonlijk te ontwikkelen
  Wat als slimme technologie alle saaie klussen zou automatiseren en wat als we ons zouden gaan richten op ons doel in het leven?
 3. Gedistribueerde werkkrachten
  Wat als technologie je in staat stelde om te creëren wat je maar wilt en samen te werken met gelijkgestemde mensen over de hele wereld?
 4. Purpose gedreven  netwerken
  Wat als miljoenen mensen hun doel in het leven gaan volgen en op wereldschaal gaan samenwerken?
 5. Leren op globaal niveau
  Wat als geavanceerde technologie en netwerken ons in staat zouden stellen om op globaal niveau nieuwe dingen te leren?
 6. Wereldwijd voorstellingsvermogen
  Wat als geavanceerde technologie en netwerken ons in staat zouden stellen om nieuwe ideeën op globaal niveau te bedenken?
 7. Globaal uitvoeren
  Wat als geavanceerde technologie en netwerken ons in staat zouden stellen om nieuwe ideeën op globaal niveau uit te voeren?

 

 

Welkom in de Purpose gedreven samenleving

 

In de nabije toekomst zal bijna iedereen op aarde toegang hebben tot krachtige technologie die onze creatieve en sociale vaardigheden zullen versterken. Ik geloof dat ons een creatieve revolutie te wachten staat die veel verder gaat dan wat we ons vandaag de dag kunnen voorstellen. Ik ben ervan overtuigd dat we exponentieel grotere en krachtigere online platforms gaan zien de komende jaren. Deze platforms zullen gewone mensen in staat stellen om buitengewone dingen te doen. Als je een goed idee hebt, kun je het vandaag de dag al crowdfunden via online platformen als Kickstarter of Indiegogo, of je kunt het uitvindersplatform Quirky gebruiken om deskundige hulp te krijgen bij het ontwerpen en produceren van een technisch product. Er zijn videobloggers met een eigen tv-kanaal op YouTube die miljoenen verdienen. Dit zijn allemaal voorbeelden van mogelijkheden die we tien jaar geleden nog niet konden bedenken.

 

Meer van deze slimme online platformen zullen zich ontwikkelen en meer mensen zullen in staat zijn om hun eigen doelen na te jagen. Exponentiële technologie zal de creatieve en productieve vaardigheden van de massa versterken, iedereen kan een uitvinder, vlogger, ontwerper, ingenieur of filmregisseur worden in de nabije toekomst. Ik ben niet de enige persoon die gelooft dat deze revolutie eraan zit te komen. Ray Kurzweil, de uitvinder, auteur, futuroloog en oprichter van de Singularity University, verklaarde in 2015: 'Ik maak me er eigenlijk geen zorgen over [de ondergang van 9 tot 5 banen] omdat het uiteindelijk heel gemakkelijk zal worden en dat we nog maar een heel klein deel van onze tijd en energie nodig hebben om in alle materiële behoeften van de mensheid te voldoen. 

 

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist die spreekt over de impact van exponentiële technologie op mensen en organisaties. Hij stemt zijn presentaties af op de specifieke sectoren en behoeften van uw publiek.

Wil je meer weten over Christian?

Disruptive Inspiration Daily

 

Inspireer jezelf met positief nieuws.

 

 • Uw dagelijkse dosis Hopamine
 • Bite-size inspiratie & onderwijs
 • Kansen zien waar anderen bedreigingen zien
 • Zet je geest op scherp met positieve toekomstperspectieven
 • Blijf relevant in onze snel veranderende wereld

 

 

Meld je aan voor Disruptive Inspiration Daily

 

 

Geen spam, alleen GRATIS kwaliteitscontent 👍
U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen.
Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.