Menu
Would you like to get notifications from Christian?

De toekomst

van Logistiek en Mobiliteit

 

Vraag offerte aan

Hoe veranderen autonome voertuigen straks uw dagelijkse leven?

Onderwerp

De toekomst van Logistiek en Mobiliteit

 

Zelfrijdende auto’s, commerciële drones en het Internet of Things veranderen de manier waarop wij ons verplaatsen. Zo hebben in de toekomst niet veel van ons een eigen auto; we delen ze met andere mensen. Het is moeilijk voor te stellen dat er een tijd was dat we op bijna elke oprit een auto hadden en dat we zoveel tijd alleen in een auto doorbrachten. Maar hoewel de meeste dingen virtueel zijn gegaan, worden de dingen die we nog wel fisiek hebben op een zeer efficiënte manier gedeeld. Geavanceerde technologie maakt het voor ons mogelijk om allemaal logistieke assets te delen zonder dat het enige moeite kost.

 

Quotes van Klanten

Onderwerpen die tijdens deze keynote zullen worden behandeld

 

 1. The Internet of Things

  Hoe verbindt het internet der dingen straks de vloot van autonome robots, drones en voertuigen?

 2. Artificial Intelligence

  Hoe bewaakt, beheert en controleert Artificial Intelligence straks alle assets in onze toekomstige logistieke supply chain?

 3. Robots

  Hoe zullen robots zonder menselijke inspanning straks onze logistieke netwerken bouwen, onderhouden en repareren?

 4. Drones

  Hoe zullen drones mensen en dingen van A tot B brengen via complexe drie dimensionale logistieke netwerken?

 5. 3D Printers

  Hoe 3D-printers de continue uitbreidende zwerm van autonome drones en robots zullen creëren en onderhouden?

 6. Blockchain

  Hoe kan blockchain technologie geautomatiseerde en vertrouwde transacties in de gehele geautomatiseerde logistieke supply chain mogelijk maken?

 7. Duurzame energie

  Hoe zullen we onze autonome supply chain op een duurzame en circulaire manier van energie voorzien?

 

Welkom in de Just in Time Economy

 

Een auto of transport nodig? Dan vraag je er in nabije toekomst gewoon om en het komt meestal binnen enkele minuten vanzelf aanrijden of aanvliegen. Het is niet nodig waardevolle bezittingen te hebben, zoals een auto die u maar één uur van de vierentwintig uur wordt gebruikt. Het is zo veel beter als je alleen gebruikt wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. Daartussen keren de gebruikte dingen automatisch terug naar een gedeelde pool. We reizen allemaal lichter, dragen niet zoveel met ons mee en zijn veel mobieler dan we ooit waren. In de toekomst werken onze transportsystemen op een veel natuurlijkere manier en zijn onze moderne logistieke systemen zijn gemodelleerd naar onze bloedcellen (mensen) en aderen en slagaders in onze lichamen (ons spoor / wegen / netwerken). Denk er eens over: onze lichamen zijn ongelooflijk efficiënt. Zelfs de kleine ruimte in onze rode bloedcellen wordt niet verspild. Zodra we ons echt realiseren dat in gezonde omstandigheden meer dan 95% van de zuurstofcapaciteit in onze cellen wordt benut, kunnen we ons beginnen af te vragen waarom dit niet het geval is in onze auto's en andere transportsystemen. Op logistiek gebied kunnen we enorm veel leren van de natuur.

 

De reden dat bloed zo ongelooflijk efficiënt is, is dat onze rode bloedcellen niet zijn toegewijd aan specifieke organen of weefsels. Als ze dat waren, zouden we waarschijnlijk files in onze aderen hebben. Onze bloedcellen worden gedeeld door alle organen van ons lichaam. We hebben een enorm drie dimentionaal netwerk in ons lichaam. Het is net een gigantisch laboratorium voor transport en logistiek en ergens in de komende 10 jaar beginnen we ons te realiseren dat we onze interne logistieke efficiëntie ook in de wereld om ons heen kunnen modelleren. Ons persoonlijke interne netwerk is zo uitgebreid dat elk van onze 10+ biljoen cellen zijn eigen zuurstofleveringen krijgt precies wanneer het die nodig heeft. Bloed is zowel een collectieve als individuele vorm van transport. Ons moderne gedeelde transportsysteem zal ook een 3D-transportnetwerk worden, meer zoals het netwerk van aders in uw lichaam. In de toekomst zijn onze wegen voornamelijk bezet door autonome voertuigen, en ons luchtruim bezet met autonome vliegende drones die mensen en goederen vervoeren. We denken straks in kubieke ruimte in plaats van in vierkante meter ruimte.

 

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist die spreekt over de impact van exponentiële technologie op mensen en organisaties. Hij stemt zijn presentaties af op de specifieke sectoren en behoeften van uw publiek.

Wil je meer weten over Christian?

Disruptive Inspiration Daily

 

Inspireer jezelf met positief nieuws.

 

 • Uw dagelijkse dosis Hopamine
 • Bite-size inspiratie & onderwijs
 • Kansen zien waar anderen bedreigingen zien
 • Zet je geest op scherp met positieve toekomstperspectieven
 • Blijf relevant in onze snel veranderende wereld

 

 

Meld je aan voor Disruptive Inspiration Daily

 

 

Geen spam, alleen GRATIS kwaliteitscontent 👍
U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen.
Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.