Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Toekomst van

Teams en Organisaties

 

Ask for a Quote

De toekomst van teams en organisaties is autonoom, zelf sturend en zelflerend!

Topic

Toekomst van Teams en Organisaties

 

Steeds meer creatieve geesten komen online en zijn verbonden en ze delen allemaal hun ideeën, emoties, gedachten en gevoelens. Innovatie is geëxplodeerd; ieder individu heeft nu de kracht om nieuwe innovatieve producten en diensten te creëren en te lanceren en een grote impact te hebben binnen hun eigen gemeenschap. Er is bijna geen probleem meer dat niet kan worden opgelost door slimme online zwerm communities die worden versterkt door geavanceerde software en exponetiele rekenkracht in de cloud. Dat is de toekomst waar we naartoe gaan, een toekomst waarin massale zwerm organisaties de wereld veroveren.

Customer Quotes

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. Verstoring van de oude organisatiemodellen
  Waarom en hoe zal de technologie oude organisatiemodellen en bedrijfsstructuren verstoren?
 2. De drijvende kracht achter de organisatieverstoring
  Verken de biologie achter disruptieve technologie en ontdek de bloeiende kracht achter disruptieve innovaties en hoe dit uw persoonlijke leven, werk of bedrijf zal beïnvloeden? 
 3. Zwermende teams
  Hoe technologie wereldwijde teams in staat zal stellen om samen te werken als één groot en intelligent organisme dat zich heel snel kan aanpassen aan veranderende omstandigheden.
 4. Zwermorganisaties
  Hoe technologie wereldwijde organisaties in staat stelt om samen te werken als één groot en intelligent superorganisme dat zich extreem snel kan aanpassen aan veranderende omstandigheden.
 5. Het belang van emotionele intelligentie
  Emotionele intelligentie houdt de zwerm en het systeem bij elkaar, in goede en vooral in slechte tijden.
 6. De waarde van Soft-skills 
  Waarom zijn soft-skills en sociale coherentie zo belangrijk voor zwermorganisaties?
 7. De grote disruptive golf
  Hoe zullen de technologische trends de komende jaren waarschijnlijk uw industrie verstoren? Hoe zullen ze eruitzien en hoe zullen ze voelen? Welke vaardigheden zullen geautomatiseerd worden en welke vaardigheden zullen in waarde toenemen..

 

Visie op de toekomst van teams en organisaties

 

Stelt u zich eens voor dat uw favoriete voetbalteam (als u geen voetbalfan bent, voel u dan vrij om een muziekartiest te vervangen) voor een publiek van meer dan 20.000 mensen optreedt. Stel je nu voor dat je een van de mensen in dat publiek bent. Het moment is aangebroken. Dat moment waarop de voetballer net dat belangrijke doelpunt heeft gescoord (of je favoriete artiest speelt dat nummer 1 nummer) en het hele publiek explodeert en beweegt in hetzelfde ritme. Op dat moment wordt het publiek één; een harmonieuze en coherente gemeenschap die zich gedraagt als één enkel organisme. Op dat moment komt er ongelooflijk veel energie vrij. Als één van de toeschouwers kun je het voelen. Je maakt er deel van uit. Jij bent het. Het is krachtig spul. Wat gebeurt er als een heel land zo'n overwinning viert? Nu, in plaats van een menigte van 20.000 of 30.000 mensen, stel je een menigte voor van honderden miljoenen mensen, of zelfs een miljard sterk verbonden mensen. Wat gebeurt er als zoveel zielen zich gaan gedragen als één enkel organisme en één moeilijk te bereiken doel bereiken? Nu, met die euforische menigte in gedachten, stel je voor wat die sterk verbonden groep mensen zal kunnen doen als ze hun krachten bundelen? Miljarden heldere geesten zijn nu online en verbonden en ze delen allemaal hun ideeën, emoties, gedachten en gevoelens. Innovatie is geëxplodeerd; elk individu heeft nu de kracht om nieuwe innovatieve producten en diensten te creëren en te lanceren en een grote impact te hebben binnen hun eigen gemeenschap. Er is bijna geen probleem meer dat niet kan worden opgelost door slimme online sociale gemeenschappen die worden versterkt door geavanceerde software en onbeperkte machinale leerkracht in de cloud. Dat is vermenselijking. Dat is de toekomst waar we naartoe gaan. Dat is iets wat de moeite waard is.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience's specific industries and needs.

Want to know more about Christian?

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.