Menu
Would you like to get notifications from Christian?

De toekomst van

Delen en Samenwerken

 

Vraag offerte aan

De mensheid heeft een mooie toekomst, ben jij er al deel van?

 

Onderwerp

De toekomst van Delen en Samenwerken

 

Blockchain-technologie zal de samenwerking met elkaar in de toekomst stimuleren. Steeds vaker delen we niet alleen informatie. Een groeiende trend is dat we ook onze objecten beginnen te delen. Er worden steeds meer  sociale platformen ontwikkeld waarmee we diensten en objecten kunnen delen zonder dat dit veel gedoe is. Dus wat is de toekomst voor delen en samenwerken? Laten we een moment de toekomst in gaan en zien hoe delen en samenwerken in de nabije toekomst er mogelijk uit zal zien.

 

Quotes van Klanten

Onderwerpen die tijdens deze keynote zullen worden behandeld

 1. Delen van waarde en vertrouwen
  Wat als we zaken als waarde, vertrouwen en informatie veilig konden delen via een vertrouwd en veilig blockchain-netwerk?
 2. Delen van belevingen
  Wat als we al onze ervaringen en belevingen in 360 graden beeld en geluid zouden kunnen delen met de rest van de mensheid?
 3. Delen van emoties
  Wat als we in staat zijn om onze emoties en gevoelens via neurale apparaten met andere mensen te delen?
 4. Delen van hersengolven
  Wat als we onze hersengolven en verbeeldingskracht konden delen met mensen over de hele wereld?
 5. Delen van objecten
  Wat als we al onze waardevolle objecten zouden kunnen delen met mensen over de hele wereld, zelfs als u ze nog nooit hebt gezien?
 6. Delen van onderzoek
  Wat als we binnen enkele seconden wetenschappelijke inzichten konden delen en valideren met de rest van de wereld?
 7. Delen van energie
  Wat als we energie konden delen met mensen aan de andere kant van de wereld?

Welkom in de deel economy 

 

Ik geloof dat de kern van elk nieuw initiatief in de toekomst sociaal zal zijn. Het zit in het DNA van alles wat we zullen doen. Miljarden nieuwe mensen zullen verbonden zijn met internet en het aantal mensen dat online komt, neemt nog steeds elke dag toe. Het web zal het zenuwstelsel van het menselijk ras worden. Als de mensheid een auto was (en we zijn zeker een motor die de zaken voortstuwt) dan is het na verloop van tijd, als we mensen toevoegen aan het web, alsof je extra cilinders aan de motor van je auto toevoegt. Met elke extra cilinder heeft de auto meer kracht en koppel en kan hij sneller en sneller gaan. Voor de eerste keer sinds de dageraad van de mensheid heeft de motor van onze samenleving het potentieel om op volle kracht te draaien. Wanneer de hele wereldbevolking is aangesloten, zullen alle cilinders tegelijkertijd worden afgevuurd.

 

Ik ben ongelooflijk optimistisch dat onze grotere sociale verantwoordelijkheid en onze wens om op lokaal niveau met elkaar in contact te komen de grootste groei in ons geluk in de komende decennia zal zien. Het heeft zeker het potentieel dat, als we eenmaal gewend zijn aan het feit, we het tempo van verandering niet kunnen vertragen. Ik verwijs naar het nieuwe tijdperk dat op komst is als 'De WE-maatschappij' of de 'WEconomie' (in tegenstelling tot de ME-samenleving), en ik geloof dat dit een van de grootste doelen is die we als mensheid kunnen bereiken. De WEconomy is een sociale en coherente samenleving van sterk verbonden mensen die samenwerken als één organisme. In de toekomst, als we het goed beheren, denk ik dat we het potentieel hebben om te handelen alsof we een zeer intelligent organisme zijn dat zichzelf (en de aarde waarop we leven) behandelt met de zorg en het respect dat het verdient. De mensheid heeft een mooie toekomst en jij maakt er deel van uit. We maken er allemaal deel van uit; met ingang van vandaag.

 

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist die spreekt over de impact van exponentiële technologie op mensen en organisaties. Hij stemt zijn presentaties af op de specifieke sectoren en behoeften van uw publiek.

Wil je meer weten over Christian?

Disruptive Inspiration Daily

 

Inspireer jezelf met positief nieuws.

 

 • Uw dagelijkse dosis Hopamine
 • Bite-size inspiratie & onderwijs
 • Kansen zien waar anderen bedreigingen zien
 • Zet je geest op scherp met positieve toekomstperspectieven
 • Blijf relevant in onze snel veranderende wereld

 

 

Meld je aan voor Disruptive Inspiration Daily

 

 

Geen spam, alleen GRATIS kwaliteitscontent 👍
U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen.
Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.