Menu
Would you like to get notifications from Christian?

De Toekomst van Landbouw

Fascinerende keynote over de impact van innovatie op de landbouw en mensen.

 

Hoe verandert technologie de landbouw? Hoe verbetert AI duurzaamheid en dierenleven? Hoe zullen boeren de wereld voeden? De lezing Toekomst van Landbouw geeft een antwoord op de vraag:

Wat is de toekomst van boeren en landbouw?

Impact van innovatie op de landbouw

 

In de toekomst van de landbouw draait alles om innovatie en duurzaamheid. Naarmate de voedingsindustrie zich verder ontwikkelt, wordt geavanceerde technologie belangrijker voor de landbouw.

 

Maar wist je dat biologie en technologie veel gemeen hebben? Voor deze uitleg neemt Christian je mee terug in de tijd. Terug naar de geschiedenis toen de eerste boerengemeenschappen zich vestigden. In deze tijdreis legt Christian de diepere oorzaken achter innovatie uit.

 

Mensen zijn al duizenden jaren bezig landbouw, maar innoveren in landbouw loopt achter. Na deze keynote weet je wat je kunt verwachten in de agrarische sector voor de komende decennia. En hoe jij de juiste mindset krijgt om te innoveren. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Menselijke evolutie, biologie en technologie hebben meer gemeen dan je misschien weet.

De toekomst van landbouwtechnologie

 

AI, Robotica en Internet of Things (IoT) gaan een belangrijke rol spelen in de landbouw. Het komende decennium zullen we dit vaker zien: autonome landbouwvoertuigen, slimme sensoren, zaaien door machines, computer vision, diepgaande algoritmen en drones.

 

Deze technologie├źn zorgen voor: een beter waterbeheer, verhoging van de productiviteit en vermindering van afval. Dit kan boeren helpen om meer voedsel te produceren, duurzamer tegen lagere kosten.

Toekomst van tuinbouw, sierteelt en veeteelt

 

Landbouw bestaat uit verschillende elementen: tuinbouw, sierteelt en veeteelt. Wil je een keynote over een van deze onderwerpen? Dat is mogelijk!

 

Laat je inspireren door de innovaties van het verleden, het heden en de toekomst. De ontwikkelingen in de tuinbouw, sierteelt en veeteelt zijn in beweging. Na een van deze keynotes ben jij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. En weet je hoe je innovatie in jouw sector toepast! Boek Christian voor je event of conferentie.

Over futurist Christian Kromme

 

Christian ademt innovatie. Vol passie en kennis weet hij zijn publiek uit te dagen om in een andere richting te denken. Hij toont prachtige visuals, geeft praktische tips en vertelt een heel persoonlijk verhaal over zijn dochter.

 

Technologie├źn zoals robotica, A.I., 3D-printen, augmented reality, Internet of Things hebben al invloed op onze wereld. Meer dan veel mensen zich realiseren! Dit zal een impact hebben op u, uw werk en onze samenleving. We horen veel negatieve berichten over innovatie, maar je zult de positieve kansen voor de mensheid horen. En de manier waarop dit de mensheid naar een betekenisvolle toekomst zal leiden.

Wil je meer weten over Christian?

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Neem contact op

Vul dit formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.