Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Humanification Workshops & Instituut

 

Het instituut is een hub voor ideeën, hulpmiddelen en mensen die gepassioneerd zijn over het toepassen van de principes van Humanification op organisaties over de hele wereld. Het is de plek waar mensen met nieuwe ideeën en baanbrekende technologieën bij elkaar komen om anderen te helpen de unieke aard van het probleem te begrijpen en hun grote uitdagingen het hoofd te bieden. Het doel van het instituut is om een katalysator te zijn en je de tools te bieden die je nodig hebt om te anticiperen en de exponentiële golf te surfen.

 

Digitale Disruptie Workshop

 

Dinosaurussen stierven uit door een meteoor uit de ruimte en veel van de hedendaagse dinosaurusbedrijven zullen uitsterven door iets uit cyberspace. Oh ja, ook jouw organisatie zal worden gedisrupt! Maar wanneer en hoe zal het eruit zien? In deze 8-urige workshop zullen we je ergst denkbare disruptieve concurrent co-ontwerpen. De perfecte startup die je over vijf jaar zal disrupten met slimme technologie en nieuwe businessmodelen, en waarschijnlijk heb het niet zien aankomen.

 

Ontdek deze workshop!  

 

Organisatie Purpose Workshop

 

We zijn op weg naar een betekenisvolle economie. AI en robots automatiseren meer en meer zinloze banen en zullen de mensheid naar een betekenisvollere toekomst pushen. Wat is het echte doel van uw organisatie en hoe kan je mensen gaan aantrekken met hetzelfde doel?

 

Ontdek deze workshop!  

Persoonlijke Purpose Workshop

 

Hoe ontdek je je persoonlijke doel in het leven? Toenemende technologie zal de mensheid naar een betekenisvollere toekomst brengen. Maar wat is betekenisvol voor jou? In deze workshop ontdekt je wat voor jou belangrijk is om aan te werken.

 

Ontdek deze workshop!  

disruption selftest

Digital Disruption Selftest

 

Het team van het Humanification Instituut heeft een eenvoudige zelftest samengesteld om erachter te komen in hoeverre uw organisatie klaar is voor digitale transformatie en hoe klaar uw organisatie is om zelf markten te disrupten! De zelftest duurt slechts een minuut en geeft u onmiddellijk een feedbackscore.

 

Start hier de Selftest!  

 

Disruptief Innovatie Kaartspel

 

(Beschikbaar Q2 2019)

 

Het perfecte kaartspel om je volgende innovatie brainstormsessie te kickstarten. Het kaartspel test je innovatie vaardigheden en disruptieve denkwijze uit. De kaarten stellen uitdagende vragen voor een exponentiële mindset.

 

Vraag een offerte aan  

 

Online Training Humanification

 

(Beschikbaar Q2 2019)

 

Wil je zelf een disruptor zijn? Met deze online training verkrijg je diepere inzichten in de drijvende kracht achter disruptieve organisaties. In deze 4 uur durende online videotraining leer je wat disruptie veroorzaakt en hoe je je kunt aligneren met de drijvende kracht achter disruptie.

 

Vraag een offerte aan    

 

Wil je meer weten over Christian?

Close

Meer informatie over dit product

Laat je aanvraag achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 • Ik wil meer informatie over:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Close

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.
 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Close

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.