Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

De AI Academy helpt u de AI-revolutie met vertrouwen tegemoet te treden

AI is geweldig, jij bent geweldiger. Op onze AI Academy ontdek je jouw talenten die AI niet kan kopiëren!

Door de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) vrezen velen hun plaats in de toekomst. Zorgen over veroudering, verlies van inkomen en afnemende status zijn reëel. Maar met de juiste kennis kun je deze uitdagingen omzetten in kansen. Lees meer over onze AI Academy.

 

Waarom deze AI Academy essentieel is

AI is niet zomaar een trend, het verandert in hoog tempo elke sector, van de gezondheidszorg tot de financiële wereld. Deze zes weken durende cursus, samengesteld door de gewaardeerde futurist Christian Kromme, stelt je in staat om de AI-revolutie recht in de ogen te kijken en relevantie te verwerven in het veranderende landschap.

 

Empower jezelf met:

– Toekomstinzichten: Begrijp de maatschappelijke en technologische verschuivingen die onze wereld sturen.

– Organisatorisch meesterschap: De veranderende dynamiek van organisaties met AI-invloeden begrijpen.

– Menselijke waarde: Herontdek uw unieke menselijke kant in een door machines gedomineerd tijdperk.

– Tech inzichten: Blijf op de hoogte van hoe opkomende technologieën ons leven en onze carrière vormgeven.

Cursuskenmerken

– Meer dan 7 uur hoogwaardige HD-videocontent op aanvraag

– Enorme inspiratie in hapklare video-hoofdstukken

– Toekomstbestendige zelftest

– Gratis ebook: Humanisering – Ga digitaal, blijf menselijk

 

Waarom bij ons?

– Van angst naar kracht – Begrijp het potentieel van AI en zet angst om in een voordeel.

– Ontdek vaardigheden die alleen menselijk zijn – Ontdek talenten die AI niet kan kopiëren. Je creativiteit en inlevingsvermogen zijn waardevol.

– Bereid je voor op het AI-tijdperk – Identificeer toekomstbestendige vaardigheden en verzeker jezelf van een onmisbare plek in de wereld van morgen.

Waarom AI belangrijk is

AI is meer dan alleen technologie; het is een katalysator voor verandering. Het daagt traditionele bedrijfsmodellen uit, automatiseert alledaagse taken en opent nieuwe wegen voor innovatie. Met AI kunnen we complexe problemen oplossen, datagestuurde beslissingen nemen en een rechtvaardigere samenleving creëren. Maar om deze voordelen te benutten, moet je voorbereid zijn. Deze cursus maakt je toekomstbestendig!

Uw resultaat

Na deze cursus heb je een toekomstbestendige mentaliteit die golven van verandering ziet als kansen in plaats van bedreigingen. Je zult in staat zijn om met vertrouwen te handelen en te navigeren in tijden van extreme onzekerheid.

Rust jezelf uit met de kennis en vaardigheden om een leider te zijn in de AI-gedreven wereld. De toekomst is nu en het is tijd om er deel van uit te maken!

Ontdek de zes modules van de AI Academy

 

Mindset is alles, dus Upgrade je mindset nu! In deze masterclass leert de wereldberoemde futurist Christian Kromme je eenvoudige, stapsgewijze strategieën om je mindset toekomstbestendig te maken. Na het volgen van deze masterclass kun je anticiperen en surfen op toekomstige golven van verandering. Je hebt een toekomstbestendige mentaliteit en ziet de golven van verandering als kansen in plaats van bedreigingen. Je zult in staat zijn om met vertrouwen te handelen en te navigeren in tijden van extreme onzekerheid.

Overzicht curriculum AI Academy

 

Wil je meer weten over de inhoud van de cursus? Hier is een hoofdstukoverzicht van wat je kunt verwachten. Zo kun je bepalen of de cursus geschikt is voor jou. De cursus bevat meer dan 8 uur HD-video-inhoud, 45 hoofdstukken, 45 interactieve oefeningen en PDF-hand-outs die je leerervaring zullen verbeteren.

Bekijk ook deze spannende functies

 

Schrijf je vandaag nog in voor deze mastercursus en je ontvangt ook nog wat extra bonusmateriaal. Extra oefeningen, extra hoofdstukken met technologische trends, hand-outs in hoge resolutie, gratis ebook, dagelijkse inspiratieservice en nog veel meer.

Klinkt dit als jou?

 

 • Onze wereld verandert snel en mijn bedrijf zou ook snel moeten veranderen, maar ik weet niet hoe de toekomst eruit zal zien.
 • Wat is de beste strategie voor mijn organisatie? Onze organisatie verandert snel en veel banen worden geautomatiseerd. Welke vaardigheden moet ik ontwikkelen om relevant te blijven?
 • Veel organisaties en banen worden verstoord door de toenemende technologie. Daarom zie ik technologie als een traktatie in plaats van een kans. Hoe kan ik mijn mindset en perspectief veranderen?
 • Vanwege covid19 moeten we digitaal gaan. Maar hoe kunnen we tegelijkertijd menselijk blijven?
 • Ik begrijp dat digitale technologieën talloze mogelijkheden bieden, maar hoe kan ik deze krachtige technologieën optimaal benutten?
 • Ik ben nieuwsgierig naar hoe de toekomst eruit zal zien en wat mijn rol daarin zal zijn.

 

Maak je geen zorgen. Veel mensen ervaren hetzelfde, vooral in deze tijd van extreme digitalisering en wereldwijde pandemie.

Wil je:

 • Nieuwe bedrijfsmodellen en -strategieën ontwikkelen die toekomstbestendig zijn en gebruik kunnen maken van nieuwe technologieën.
 • Bedenk een nieuwe toekomstbestendige mindset en vaardigheden waarmee je relevant blijft in deze snelle digitale wereld.
 • Creëer nieuwe toekomstbestendige producten of diensten die traditionele concurrenten kunnen verstoren.
 • Leer hoe je digitaal kunt gaan en tegelijkertijd menselijk kunt blijven.
 • Ontdek hoe ik nieuwe exponentiële technologieën kan gebruiken om mijn levensdoel te vervullen.
 • Laat je inspireren door nieuwe inzichten over bewustzijn, technologieën, bedrijfsmodellen en eindeloze mogelijkheden.

 

Je bent op de juiste plek: wij hebben een bewezen formule die je zal helpen dit alles en nog veel meer te bereiken.

Geloof me niet op mijn woord, maar hoor het van anderen

“Het leuke aan de masterclass van Christian is dat het geen abstracte hoogdravende overtraining is: hij laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien dat de exponentiële groei van technologische ontwikkelingen niet langer onvermijdelijk is. Christian laat eerlijk en oprecht de kansen en positieve kanten van al die ontwikkelingen zien. Dat doet hij op zijn heel eigen menselijke manier. En dat is een unieke combinatie voor een boeiende masterclass.”

 

Nicoline van Mulken, Manpower Groep

 

“Fantastisch, zeer inspirerend, zet aan tot reflectie, indrukwekkend, beste masterclass die ik heb gezien!”

A. Allmers, FinanceFactor

 

“De masterclass van Christian is heel knap! Knap hoe hij een parallel kan trekken tussen biologische ontwikkelingen en technologische ontwikkelingen en revoluties. Bovendien is zijn verhaal meer dan een razendsnelle opeenvolging van technische snufjes, maar vooral relevant voor hoe onze samenleving en alle sectoren daarbinnen zich zullen ontwikkelen. Absoluut een aanrader voor ieder individu en organisatie die inzicht wil krijgen in hoe in te spelen op alle technische innovaties en disrupties die gaan plaatsvinden. En heel mooi: het einde van zijn masterclass waarin Christian afsluit met de ‘human touch’ en ‘purpose’.”

Pieter Bas Boertje, D&B Eventmarketing

 

“Christian legt op een geïnspireerde manier uit hoe de exponentiële groei van digitale computerkracht onverwachte technologische, economische en culturele veranderingen zal veroorzaken. Elke individuele en organisatie met de ambitie om de komende vijf jaar relevant te blijven, zouden deze masterclass zeer serieus moeten nemen.”

C. Fruneeaux, directeur Monnik

 

“Christian is een gepassioneerde spreker die op een mooie en inspirerende manier laat zien wat er gaande is in onze maatschappij, wat er in de toekomst gaat gebeuren en hoe we hiermee om moeten gaan. Zeer motiverend!”

 

R. Van Zanten, Directeur IBSG Retail/consumer goods EMEA & Latijns-Amerika bij Cisco Systems

 

“Christian ademt innovatie. Vol passie en kennis weet hij zijn publiek uit te dagen om verder te kijken dan de iPhone. De grootste veranderingen moeten nog komen in de technologie; je kunt er maar beter op voorbereid zijn!”

 

D. de Beurs, onderzoeker eerstelijnszorg en geestelijke gezondheid bij het NIVEL

Over je leraar: Christian Kromme

Christian Kromme

Best verkopende auteur en wereldberoemd futuristisch spreker

Christian Kromme is een wereldberoemde futurist, ondernemer en auteur van de bestseller Humanification – Go Digital, Stay Human. Hij geeft inspirerende keynotes over de impact van disruptieve technologische ontwikkelingen op mensen, organisaties en de samenleving. Christian Kromme was 15 jaar lang een innovatieve tech-ondernemer tot hij het DNA achter disruptieve innovatie ontdekte en hoe hij dit kan gebruiken om de volgende grote golf van technologische disruptie te voorspellen. Nu is Christian een van de meest gevraagde internationale futuristische keynote sprekers, die spreekt voor honderdduizenden ondernemers, bedrijfsleiders en beleidsmakers over de radicale impact van disruptieve technologieën op mensen en organisaties.

Christian Kromme

Zijn toekomstige inzichten zijn beschikbaar voor een breed publiek.

Christian heeft gesproken op exclusieve en prestigieuze evenementen in vele bedrijfstakken, meestal forums, conferenties, congressen en bedrijfsevenementen met een publiek tot 5000 mensen. In de afgelopen twee jaar heeft Christian presentaties gegeven voor meer dan 250 toonaangevende organisaties op vijf continenten, in 22 verschillende landen en voor meer dan 400.000 mensen, waaronder ‘s werelds rijkste en invloedrijkste families en leden van meerdere koninklijke families. Christian’s levensdoel is om mensen te inspireren door de mogelijkheid te wekken dat de mensheid een hoopvolle en betekenisvolle toekomst kan creëren.

Christian Kromme

Herken en stem af op de kracht die wereldwijde trends aanstuurt.

“Ze vertelden me dat mijn dochter stervende was. Die dag had ik geen idee dat zulk vreselijk nieuws zou leiden tot een ontdekking die een revolutie teweeg zou brengen in ons begrip van innovatie – wat innovatie aandrijft, hoe het gebeurt, hoe we het kunnen voorspellen en zelfs laten gebeuren.” De snelheid van innovatie in technologie neemt toe en zal onze wereld veranderen. Christian’s bestseller Humanification gaat over hoe we de kracht ervan kunnen aanwenden om ons leven te verbeteren, bedrijven te laten bloeien en de volgende golf van verandering te voorspellen. Tijdens mijn masterclasses leg ik uit hoe je de kracht die exponentiële trends aandrijft kunt herkennen en erop kunt afstemmen.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.