Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Digital & Human

Go Digital, Stay Human

 

Vraag offerte aan

Hoe voorspel je de volgende disruptieve golf en hoe zorg ervoor je dat je deze golf niet mist?

Onderwerp

Humanification

Go Digital, Stay Human

 

Onze wereld verandert in een exponentieel tempo! Een grote vloedgolf van digitale transformatie komt snel op ons af. Veel organisaties beschouwen deze golf als een bedreiging en ervaren stress, maar er zijn ook organisaties die deze golf als een kans zien. Disruptieve organisaties denken en gedragen zich als surfers. Zij weten precies waar en wanneer ze op de golf van exponentiële technologie moeten springen om de kracht van de golf te benutten om exponentiële snelheid te maken.

 

De Humanification keynote daagt mensen en organisaties uit om te denken als een surfer. Dit helpt om technologische en disruptieve bedreigingen om te zetten in disruptieve kansen.

 

Quotes van Klanten

Onderwerpen die tijdens de Humanification presentatie worden behandeld

 

 1. Disrupt or Die
  Waarom is digitale disruptie een belangrijk onderwerp voor jou en waarom moet je er juist nu rekening mee houden?
 2. De drijvende kracht achter disruptie
  Ontdek de biologie achter disruptieve technologie en zie de drijvende kracht achter disruptieve innovaties. Ontdek hoe dit van invloed gaat zijn op uw persoonlijke leven, werk of bedrijf.
 3. Het belang om human-centered te zijn
  Hoe kan jij je organisatie afstemmen met de drijvende kracht achter technologische disruptie en hoe zet jij verandering om in concurrentievoordeel? Wat is het juiste moment om op de volgende technologische golf te springen?
 4. Humanification van Technologie
  Wat is exponentiële technologie en hoe ontwikkeld het zich in uw branche of sector. Wanneer is het bruikbaar voor uw organisatie? En hoe zal AI de interactie tussen mensen en geavanceerde technologie veranderen en humaniseren?
 5. Human-centered mindset
  Wat is een mensgerichte manier van denken en hoe kan je die krijgen? Hoe kun jij gebruikmaken van de toenemende technologie in jouw voordeel?
 6. Human-centered organisaties
  Hoe kan toenemende technologie invloed hebben op organisaties en onze banen? Hoe moet jouw organisatie gestructureerd zijn om exponentieel snel te kunnen evolueren?
 7. Human-centered trends
  Hoe zullen technologische trends uw sector of industrie verstoren? Hoe zullen deze disruptieve innovaties eruit zien, hoe zullen ze aanvoelen? Welke vaardigheden worden geautomatiseerd en welke vaardigheden zullen in waarde toenemen?

 

Surfen op de volgende disruptieve golf

Christian daagt mensen en organisaties uit om te denken en te handelen als een surfer en helpt zo disruptieve bedreigingen om te zetten in disruptieve kansen. In 2011 deed Christian een unieke vinding. Tijdens de zoektocht naar de gezondheid van zijn dochter ontdekte Christian een uniek golfpatroon in de ontwikkeling van cellen en biologische organismen. Dit golfpatroon vormt tevens ook  een blauwdruk voor de disruptieve technologietrends die we vandaag om ons heen zien; de patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische trends te voorspellen. Dit geeft organisaties meer zekerheid in de toekomst en daarmee een solide basis bij het vormen van langetermijn visies en -strategieën.

 

‘Ik geloof dat steeds meer menselijke behoeften kunnen en zullen worden vervuld door slimme technologie. Elke nieuwe technologische golf helpt ons mensen om te voorzien in hogere menselijke behoeften. Wanneer we ons bijvoorbeeld geen zorgen hoeven te maken over het vervullen van onze fundamentele menselijke overlevingsbehoeften zoals voedsel, warmte, onderdak, water en slaap, kunnen we ons concentreren op het creëren van het volgende niveau zoals een infrastructuur die alles veiliger en comfortabeler maakt. Technologie zal steeds meer lagen van de Maslow piramide automatiseren waardoor wij als mens steeds meer zullen focussen op het hoogste niveau van de Maslow piramide. En op dit niveau gaat het over zingeving en purpose. Ik ben zeer optimistisch over de toekomst en ervan overtuigd dat we naar een samenleving gaan waarin persoonlijke groei, moraliteit, zingeving en zelfreflectie onze belangrijkste drivers zullen zijn. Een toekomt om naar uit te kijken en een toekomst die dichterbij is dan we denken.’

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.