Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

AI in financiën

AI aangedreven financiën en boekhouding

 

Ask for a Quote

De toekomst van boekhouding en financiën: AI, Smart Blockchain Contracten, en Big Data

 

De boekhoud- en financiële sector staat aan de vooravond van een enorme disruptie. Met de opkomst van kunstmatige intelligentie, slimme blockchaincontracten en DEFI staan traditionele boekhoud- en financiële processen op het punt te worden vervangen door efficiëntere en veiligere methoden.

 

AI heeft zijn waarde al bewezen op het gebied van wiskunde en patroonherkenning. Stel je voor wat het zou kunnen bereiken als het ook financiële systemen en transacties zou gaan begrijpen. Portefeuilles voor cryptocurrency’s worden ongeveer even snel overgenomen als het internet twee decennia geleden. Met andere woorden, een ingrijpende verandering in de boekhoudkundige en financiële sector is op handen.

 

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. Zelflerende boekhoudsystemen
  De toekomst van de boekhouding ligt in zelflerende systemen op basis van machinaal leren, blockchaintechnologie en big data.
 2. Digitale financiële tweeling

  Toekomstige accountants zullen in staat zijn een digitale financiële tweeling te bouwen die allerlei financiële scenario’s kan simuleren en visualiseren.

 3. Word de CFO van uw eigen financiën
  U wordt de CFO van uw financiën, ook alle details zullen door tech worden gedaan en u kunt beginnen om zich op het grotere plaatje te concentreren.
 4. Decentralisatierevolutie
  De blockchain- en cryptocurrency-revolutie komt eraan. De financiële sector zal een zodanige omwenteling ondergaan dat hij door deze omwenteling onherkenbaar zal worden.
 5. Wat als het fundament van onze samenleving wordt ontwricht?
  De boekhoud- en financiële sector is een van de machtigste en meest fundamentele sectoren ter wereld. Wat gebeurt er als deze industrie wordt ontwricht?
 6. Macht aan het volk
  De mensen zullen controle krijgen over hun eigen financiën, de macht zal worden gedecentraliseerd en de ongelijkheid zal drastisch worden verminderd.
 7. Het belang van aanpassing aan opkomende technologieën
  De blockchain is de toekomst, en wie hem nu omarmt, zal er in de komende jaren de vruchten van plukken.
Christian Kromme

Veel boekhoudprocessen zullen worden gedigitaliseerd, geautomatiseerd

In het verleden werden financiële gegevens hoofdzakelijk door mensen beheerd. Dit proces was tijdrovend en leidde vaak tot fouten. Dankzij de vooruitgang van de technologie kunnen financiële gegevens nu door computers worden beheerd. Dit heeft geleid tot een drastische verhoging van de nauwkeurigheid en efficiëntie. Bovendien heeft de technologie het mogelijk gemaakt vele taken op het gebied van financiële verslaglegging te automatiseren.

 

Adopteer nieuwe vaardigheden om relevant te blijven

Als gevolg daarvan worden banen die vroeger door mensen werden uitgevoerd, nu door machines uitgevoerd. Deze trend zal zich waarschijnlijk voortzetten naarmate kunstmatige intelligentie geavanceerder wordt. Als gevolg daarvan zullen financiële en boekhoudkundige professionals zich nieuwe vaardigheden eigen moeten maken om relevant te blijven in de economie van morgen.

Christian Kromme

Toekomstige kerncompetenties van boekhoudkundige professionals

Zoals elke accountant weet, is de financiële en boekhoudkundige sector voortdurend in beweging. Er komen steeds nieuwe technologieën bij, en oude vaardigheden raken verouderd. Wat heeft de toekomst in petto voor financiële en boekhoudkundige professionals? Veel deskundigen zijn van mening dat harde menselijke vaardigheden belangrijker zullen worden dan ooit. Dit komt doordat veel van de harde vaardigheden in de financiële en boekhoudsector al worden gedigitaliseerd door kunstmatige intelligentie.

Toekomstige kerncompetenties

De kerncompetenties van mensen die in deze sector werken, zullen dus waarschijnlijk worden beïnvloed door opkomende technologieën. Vaardigheden die kunnen worden gedigitaliseerd, zullen worden geautomatiseerd en goedkoop en overvloedig worden. Moeilijk te digitaliseren vaardigheden zijn moeilijk te automatiseren en zullen daarom in waarde toenemen. Leiders in de financiële sector zullen strategischer en creatiever te werk gaan en zich richten op de taken die machines niet kunnen uitvoeren. Zij zullen ook over een groot aanpassingsvermogen moeten beschikken, aangezien het landschap van de financiële en boekhoudkundige sector waarschijnlijk in een snel tempo zal blijven veranderen.

Christian Kromme

Word de CFO van alle financiële gegevens

De toekomst van boekhoudtechnologie draait om zelflerende systemen op basis van machinaal leren, blockchaintechnologie en big data. Toekomstige accountants zullen in staat zijn een digitale financiële tweeling te bouwen die allerlei financiële scenario’s kan simuleren en visualiseren. U wordt de CFO van uw financiën, ook alle details zullen door tech worden gedaan en u kunt beginnen zich op de grote lijnen te concentreren. U zult een adviserende rol hebben om de financiële gezondheid van uw organisatie veilig te stellen.

 

Machines zullen het zware werk doen

Met andere woorden, jij bent het brein achter de operatie terwijl de machines het zware werk doen. En dat is een goede zaak, want met alle gegevens die beschikbaar zullen zijn, zult u snel en weloverwogen beslissingen moeten kunnen nemen om de concurrentie voor te blijven. Dus stof die oude schoolboeken af en maak je klaar voor een nieuw tijdperk in de accountancy!

Christian Kromme

Impact op mens en planeet

De revolutie van blockchain en cryptocurrency is onvermijdelijk. Het is een beweging die al jaren op gang komt, en die met de dag aan kracht wint. De boekhoud- en financiële sector is een van de machtigste en meest fundamentele sectoren ter wereld. Als zodanig zullen alle ontwrichtende veranderingen, zoals massale decentralisatie van financiën en macht, een positief effect hebben op mensen en de planeet.

Macht aan het volk

Niet afhankelijk zijn van grote trage financiële instellingen kan een groot voordeel zijn in de snel veranderende wereld waarin wij leven. Mensen zullen controle krijgen over hun eigen financiën, macht zal worden gedecentraliseerd en ongelijkheid zal drastisch worden verminderd. De blockchain is de toekomst, en wie hem nu omarmt, zal er in de komende jaren de vruchten van plukken.

Christian Kromme

Gedecentraliseerde en slimme boekhouding en financiën

De toekomst van accounting en finance draait om zelflerende systemen op basis van machine learning, blockchaintechnologie en big data. Toekomstige accountants zullen in staat zijn een digitale financiële tweeling te bouwen die allerlei financiële scenario’s kan simuleren en visualiseren. De revolutie van blockchain en cryptocurrency is onvermijdelijk. De boekhoud- en financiële sector is een van de machtigste en meest fundamentele sectoren ter wereld.

 

Mensen zullen controle krijgen over hun eigen financiën, macht zal worden gedecentraliseerd en ongelijkheid zal drastisch worden verminderd. De blockchain is de toekomst, en wie hem nu omarmt, zal er in de komende jaren de vruchten van plukken. Dus stof die oude schoolboeken af en maak je klaar voor een nieuw tijdperk in de accountancy!

Christian Kromme

Boek futurist Christian Kromme voor een inspirerende keynote

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een futuristische keynote spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Vele formaten beschikbaar

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn keynote presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen uw ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Futurist Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en ontwrichtende inzichten biedt, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.