Menu
Would you like to get notifications from Christian?

AI IN DUURZAAMHEID

Naar een regeneratieve samenleving

 

Ask for a Quote

Een routekaart naar een op de mens gerichte regeneratieve samenleving

 

Een op de mens gerichte samenleving is een samenleving waarin mensen op de eerste plaats komen en waarin technologie wordt gebruikt om mensen te verenigen en mondiger te maken. Het is een samenleving die biologisch leven en waardigheid boven alles stelt. Het is een samenleving die het belang van menselijke relaties erkent en ernaar streeft deze te versterken. In een op de mens gerichte samenleving worden alle leden van de gemeenschap gewaardeerd en met respect behandeld.

 

Een samenleving waarin de mens centraal staat, is een samenleving waarin iedereen een rol te spelen heeft. Iedereen wordt gezien als iemand die iets kan bijdragen, en iedereen krijgt de kans om dat te doen. Er is een sterk gemeenschapsgevoel in een mensgerichte samenleving, en mensen werken samen voor het algemeen welzijn. Wat zal uw rol zijn in deze op de mens gerichte samenleving, hoe kan uw organisatie bijdragen aan de opbouw van deze regeneratieve samenleving die volledig is afgestemd op de natuur?

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. People First Approach
  Een
  mensgerichte samenleving is een samenleving waarin de mens centraal staat.
 2. Waardeer alle levende wezens
  Het is een samenleving die biologisch leven en waardigheid boven alles stelt.
 3. Menselijke relaties
  Het is een samenleving die het belang van menselijke relaties erkent en werkt aan de versterking ervan.
 4. Respectvolle ecosystemen
  In een samenleving waarin de mens centraal staat, worden alle leden van de gemeenschap gewaardeerd en met respect behandeld.
 5. Inclusieve en diverse ecosystemen
  Een
  op de mens gerichte samenleving is een samenleving waarin iedereen een doelgerichte rol te spelen heeft.
 6. Doelgerichte rollen
  In een mensgerichte samenleving is er een sterk gemeenschapsgevoel, en werken mensen samen voor het algemeen welzijn.
 7. Positieve toekomstverwachtingen
  De verschuiving naar een maatschappij waarin de mens centraal staat, is een positieve ontwikkeling.
Christian Kromme

Mensen eerst

De term mensgerichte samenleving verwijst naar een sociaal systeem waarin de mens centraal staat. Dit type samenleving wordt gekenmerkt door beleid en praktijken die erop gericht zijn in menselijke behoeften te voorzien en het menselijk welzijn te bevorderen. Een samenleving waarin de mens centraal staat, is een samenleving waarin de mens op de eerste plaats komt. Het is een samenleving die biologisch leven en waardigheid boven alles stelt.

 

Het is een samenleving die het belang van menselijke relaties erkent en ernaar streeft deze te versterken. In een op de mens gerichte samenleving worden alle leden van de gemeenschap gewaardeerd en met respect behandeld.

Technologie die verenigt en mondig maakt

Deze beweging naar een meer mensgerichte samenleving wordt ook gevoed door technologische veranderingen. Veel van de oplossingen die vroeger beschikbaar waren om maatschappelijke problemen aan te pakken, waren van bovenaf opgelegd en centraal gestuurd.

 

We hebben nu echter een veel breder scala aan hulpmiddelen tot onze beschikking, waaronder gedecentraliseerde communicatie- en transactietechnologieën zoals blockchain, waarmee mensen met elkaar kunnen communiceren en vrijer informatie kunnen delen. We hebben ook veel meer geleerd over menselijk gedrag en de oorzaken ervan.

Christian Kromme

Een rol voor iedereen

Een samenleving waarin de mens centraal staat, is een samenleving waarin iedereen een rol te spelen heeft. Iedereen wordt gezien als iemand die iets kan bijdragen, en iedereen krijgt de kans om dat te doen. Er is een sterk gemeenschapsgevoel in een mensgerichte samenleving, en mensen werken samen voor het algemeen welzijn.

 

Iedereen heeft dezelfde rechten en verantwoordelijkheden, en de middelen zijn eerlijk verdeeld. Mensen in een mensgerichte samenleving worden niet gediscrimineerd op grond van ras, geslacht of enig ander verschil.

Christian Kromme

Milieuvriendelijk

De op de mens gerichte samenleving zal een eco-centrische of op de aarde gerichte benadering zijn. Dit komt omdat het erkent dat wij deel uitmaken van een groter ecosysteem en dat ons welzijn afhangt van de gezondheid van het hele systeem. De mensgerichte benadering is gebaseerd op het inzicht dat wij allen onderling verbonden en van elkaar afhankelijk zijn.

 

Wij zijn voor ons overleven afhankelijk van elkaar en van de natuur. En dus is een mensgerichte samenleving een samenleving die deze relaties erkent en zich inzet om ze te beschermen. In een samenleving waarin de mens centraal staat, werken mensen samen voor het algemeen welzijn. Zij verdelen de middelen eerlijk en gebruiken ze verstandig. Zij leven in harmonie met elkaar en met de natuurlijke wereld.

Christian Kromme

Zeer visueel, boeiend en tot nadenken stemmend

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.