Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

AI in het onderwijs

Onderwijs in de toekomst draait om jou

 

Ask for a Quote

Toekomstig onderwijs en leren draait allemaal om JOU en JOUW passie

 

De toekomst van onderwijs en leren draait om jou. Dat klopt, jij! Het gaat niet meer om in een klaslokaal te zitten en naar lezingen te luisteren. De toekomst van het onderwijs draait om actief leren en betrokkenheid van mens tot mens. Organisaties als Khan Academy effenen het pad voor een nieuw tijdperk van onderwijs, waarin studenten leren door te doen en door interactie met elkaar. Als u voorop wilt lopen, moet u zich richten op uw passies en leren zo mensgericht en interactief mogelijk maken!

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. Mensgerichte aanpak
  In het onderwijs en leren van de toekomst draait alles om jou!
 2. Focus op geluk op lange termijn
  Onderzoek toont aan dat persoonlijke ontwikkeling de ultieme manier is om geluk op lange termijn te creëren.
 3. Volledig aangepaste ervaringen
  Onderwijs zal in de toekomst volledig worden aangepast aan de behoeften van elk individu. Voorbij zijn de dagen van one-size-fits-all onderwijs.
 4. Veel disruptors in EDtech
  Met de opkomst van disruptieve EDtech-bedrijven zal de nadruk niet liggen op het leveren van content, maar op immersieve betrokkenheid.
 5. High Tech vs High Touch
  De toekomst van het onderwijs is high-tech en high-touch. Het beste van twee werelden samenvoegen!
 6. Leren zal net zo verslavend zijn als gamen
  Technologieën als AI en AR zullen gepersonaliseerde leerervaringen mogelijk maken die leuk, onderhoudend en misschien wel net zo verslavend zijn als gamen.
 7. Hoe word je de beste versie van jezelf
  De beste versie van jezelf worden is iets dat mensen motiveert en verder gaat dan geld verdienen of promotie maken.
 8. Harde vaardigheden vs. zachte menselijke vaardigheden
  In de toekomst zullen we ons moeten concentreren op het aanleren van zachte vaardigheden die niet kunnen worden gedigitaliseerd of geautomatiseerd. Dit zijn de “menselijke” vaardigheden die machines niet kunnen repliceren. Voorbeelden zijn creativiteit, empathie en emotionele intelligentie.
Christian Kromme

AI en AR-aangedreven onderwijs en leren als een dienst

 

Het onderwijs van de toekomst zal hightech en mensgericht zijn, het beste van twee werelden. Met nieuwe technologieën zoals AI en AR zal het onderwijs volledig gepersonaliseerd zijn en afgestemd op je passie en doel. AI-algoritmen zullen precies weten hoe ze uw motivatie moeten triggeren, en Augmented Reality zal complexe informatie op een zeer natuurlijke en gemakkelijk te consumeren manier presenteren.

 

Het onderwijs wordt volledig aangepast aan uw behoeften, en u kunt in uw eigen tempo leren. Toekomstige opleidingen zullen als een service beschikbaar zijn, zodat u altijd toegang hebt tot de nieuwste en beste middelen. Voorbij zijn de dagen van one-size-fits-all onderwijs. Toekomstig onderwijs draait om jou!

Christian Kromme

De opkomst van ontwrichtende EDtech-bedrijven

 

Disruptie ontstaat nooit in de sector zelf, maar altijd door buitenstaanders en buitenstaanders. In de komende jaren zullen we de opkomst zien van Edtech-bedrijven die miljarden dollars verdienen en onderwijs aanbieden als een dienst die zich richt op de ontwikkeling van menselijk potentieel, niet alleen op het leveren van inhoud. Deze bedrijven zullen gegevens en technologie op creatieve manieren gebruiken om ongelijkheid aan te pakken en leren op maat te maken op grote schaal. AR zal een grote rol spelen bij het aanbieden van meeslepende en interactieve leerervaringen. Bereid u dus voor op een toekomst van hoogtechnologisch, hoogtechnologisch onderwijs dat in niets meer zal lijken op wat u op school hebt meegemaakt!

 

Technologieën als AI en AR zullen gepersonaliseerde leerervaringen mogelijk maken die leuk en onderhoudend zijn, en misschien wel net zo verslavend als gaming. Onderzoek toont aan dat persoonlijke ontwikkeling de ultieme manier is om geluk op lange termijn te creëren. De beste versie van jezelf worden is iets dat mensen motiveert en verder gaat dan geld verdienen of promotie maken.

Christian Kromme

Hardskills vs softskills

 

Het is geen geheim dat de wereld snel verandert. Dankzij de vooruitgang in de technologie worden steeds meer taken die vroeger door mensen werden verricht, nu door machines uitgevoerd. Volgens een recente studie is 78% van onze huidige economie gebaseerd op harde vaardigheden of repetitieve taken – en naarmate robots en AI geavanceerder worden, zijn ze steeds beter in staat om dit soort banen te automatiseren.

 

Hoe moeten we mensen dan opleiden om in de economie van morgen relevant te blijven? Door hen vaardigheden aan te leren die niet gedigitaliseerd of geautomatiseerd kunnen worden. Dit zijn de zogenaamde “zachte” menselijke vaardigheden die met technologie moeilijk te reproduceren zijn. Voorbeelden zijn creativiteit, empathie, probleemoplossend vermogen en emotionele intelligentie. Nu de wereld steeds digitaler en geautomatiseerder wordt, zullen deze op de mens gerichte vaardigheden in de toekomst nog waardevoller worden. En aangezien augmented reality (AR) en andere technologieën zich blijven ontwikkelen, zullen we onze onderwijssystemen moeten aanpassen om de curve voor te blijven.

Christian Kromme

Mensgerichte aanpak

 

Het is moeilijk te zeggen hoe het onderwijs er in de toekomst zal uitzien. Zullen we nog klaslokalen hebben? Leraren? Boeken? Met de voortschrijdende technologie lijkt het waarschijnlijk dat het antwoord op al deze vragen “nee” is. In de toekomst zal onderwijs meer om ontdekken dan om memoriseren draaien. Studenten zullen beginnen met het ontdekken van hun doel, waarden, talenten en passie.

 

Van daaruit worden ze gecoacht over hoe ze hun sterke punten het best kunnen gebruiken. Processen en technologieën zullen zo snel veranderen dat traditionele onderwijsmethoden irrelevant zullen worden. In plaats daarvan zullen studenten moeten leren zich aan te passen en de curve voor te blijven. De toekomst van het onderwijs is onzeker, maar één ding is zeker: zij zal heel anders zijn dan wij nu gewend zijn.

Christian Kromme

Zeer visueel, boeiend en tot nadenken stemmend

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.