Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

De Toekomst Van

Gezondheidszorg & Medici

Word de CEO van uw eigen gezondheid

 

Ask for a Quote

De toekomst van de gezondheidszorg: Word de CEO van je eigen gezondheid.

 

De toekomst van de gezondheidszorg is hier. Nieuwe technologieën zoals AI, IoT, big data en slimme sensoren maken het mogelijk om de CEO van je eigen gezondheid te worden. Stel je voor dat je telefoon naar je stem kan luisteren en dat AI-algoritmes kleine nuances in de toon van je stem kunnen detecteren die op specifieke ziekten wijzen. Of stel je een apparaat voor dat aan je smartphone is bevestigd en dat de binnenkant van je lichaam kan scannen om te zien of er een bot gebroken is. Veel van deze technologieën zijn reeds beschikbaar, binnenkort zullen zij betrouwbaarder, goedkoper en voor de massa beschikbaar zijn.

Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod zullen komen

 

 1. Impact van emregingtechnologieën
  De gezondheidszorg verandert door nieuwe technologieën zoals AI, IoT en Blockchain.
 2. Vroegtijdige opsporing en monitoring
  Deze technologieën maken een vroegtijdige opsporing van ziekten en een betere monitoring van de vooruitgang mogelijk.
 3. Meer holistische kijk
  Ze creëren ook een meer holistische kijk op ons lichaam en sporen patronen op die een negatieve invloed hebben op onze gezondheid.
 4. Meer mensgerichte gezondheidszorg
  Als gevolg daarvan zal de gezondheidszorg in de toekomst weer menselijker zijn, met minder lijden en invasiviteit.
 5. Lagere kosten en hogere kwaliteit
  De kosten van de gezondheidszorg zullen ook dalen naarmate we afstappen van de traditionele, op ziekenhuizen gebaseerde zorg.
 6. Duurzaam voor mens en planeet
  Deze nieuwe technologieën zullen ons helpen een duurzamer gezondheidszorgsysteem te creëren dat een kleinere impact heeft op de planeet.
 7. Dehoofdoorzaak aanpakken in plaats van de symptomen te onderdrukken
  Wanneer we de CEO van onze eigen gezondheid worden, gaan we oorzaak en gevolg zien en zijn we in staat de hoofdoorzaak van veel ziekten op te lossen.
Christian Kromme

Technologie zal de gezondheidszorg weer menselijker maken

 

Insights heeft onlangs, in samenwerking met GE Healthcare, de resultaten bekendgemaakt van een onderzoek onder meer dan 900 professionals in de gezondheidszorg, waaruit blijkt op welke manieren AI nu al wordt gebruikt in de gezondheidszorg. Uit dit onderzoek blijkt dat het gebruik van Ai tot 60% van de tijd van artsen en geneeskundigen kan besparen. Zodat ze zich meer kunnen richten op de mens achter de patiënt.

 

Ai zal de: Patiëntenstroom optimalisatie; Medische beeldvorming/diagnostiek;

Voorspellende analyses; Patiëntgegevens en risicoanalyses; Elektronische gezondheidsdossiers. en nog veel meer. Wij denken dat de gezondheidszorg hierdoor in de toekomst weer menselijker zal worden, omdat de artsen meer tijd zullen hebben om zich op hun patiënten te richten.

Christian Kromme

Nieuws Technologieën verstoren de gezondheidszorg

 

De toekomst van de gezondheidszorg ziet er heel anders uit dan de gezondheidszorg van vandaag, en dat is grotendeels te danken aan de komst van nieuwe technologieën zoals IoT, AI en Blockchain. Dankzij deze technologieën kunnen we ziekten in een zeer vroeg stadium opsporen en de voortgang ervan vanuit ons eigen huis volgen.

 

AI-technologieën zijn bijzonder geschikt voor deze taak, aangezien zij in staat zijn minieme nuances en medische patronen op te sporen die potentiële medische risico’s voorspellen. Als er een risico wordt gedetecteerd, zullen kleine draagbare sensoren onze gezondheid 24/7/365 in de gaten houden en indien nodig onze arts waarschuwen. Al deze nieuwe technologieën zullen ons helpen een meer holistische kijk op ons lichaam te krijgen, waarbij alle kleine patronen en gewoonten die een negatieve invloed op onze gezondheid hebben, worden opgespoord.

Radicale impact van AI in de gezondheidszorg

Technologie is altijd een cruciaal onderdeel geweest van de gezondheidszorg, van de uitvinding van de stethoscoop tot de ontwikkeling van de MRI-scanner. En met de vooruitgang van de gezondheidszorg, neemt ook de rol van de technologie toe. In de afgelopen jaren hebben we een groeiende trend gezien naar het gebruik van AI in de gezondheidszorg, en deze trend zal in de toekomst alleen maar aanhouden. Met behulp van slimme sensoren, AI-gestuurde wearables en IoT-verbonden apparaten zullen we betere zorg thuis kunnen bieden en de patiëntenstroom in ziekenhuizen kunnen verbeteren.

 

Blockchain zal ook een sleutelrol spelen om ervoor te zorgen dat patiëntengegevens veilig zijn en gemakkelijk kunnen worden gedeeld tussen verschillende zorgverleners. Het is dus duidelijk dat technologie ons in de toekomst zal helpen de gezondheidszorg weer menselijker te maken.

Christian Kromme

Wat is de impact op de mensen en de planeet?

 

De toekomst van de gezondheidszorg ziet er heel anders uit dan de gezondheidszorg van vandaag, en dat is grotendeels te danken aan de komst van nieuwe technologieën zoals IoT, AI en Blockchain. Dankzij deze technologieën kunnen we ziekten in een zeer vroeg stadium opsporen en de voortgang ervan vanuit ons eigen huis volgen. Bovendien zullen deze technologieën ons helpen een meer holistische kijk op ons lichaam te krijgen, waarbij alle kleine patronen en gewoonten die een negatieve invloed op onze gezondheid hebben, worden opgespoord.

 

Het is dus duidelijk dat technologie ons in de toekomst zal helpen de gezondheidszorg weer menselijker te maken. Hierdoor zullen medische procedures waarschijnlijk minder of niet-invasief zijn, met veel minder lijden tot gevolg. Bovendien zullen de kosten van de gezondheidszorg dalen naarmate we afstappen van de traditionele, op ziekenhuizen gebaseerde zorg. En ten slotte zullen deze nieuwe technologieën ons helpen een duurzamer gezondheidszorgsysteem tot stand te brengen dat een kleinere impact heeft op de planeet. Het is dus duidelijk dat de toekomst van de gezondheidszorg er zeer rooskleurig uitziet.

Christian Kromme

Zeer visueel, boeiend en tot nadenken stemmend

Als je denkt aan een keynote, wat komt er dan in je op? Een droge, saaie presentatie die alleen nuttig is voor bedrijfstypes? Zo ja, dan staat u een verrassing te wachten. Christian Kromme is een Keynote Spreker die uw mening over keynote presentaties zal veranderen. Zijn keynotes zijn zeer visueel en boeiend, en hij kan zijn boodschap aanpassen aan elk publiek.

 

Of u nu een keynote nodig hebt voor een live-evenement of iets dat online kan worden bekeken of zelfs vooraf kan worden opgenomen, Christian heeft het voor u geregeld. Zijn presentaties zijn werkelijk inspirerend en tot nadenken stemmend, en zij zullen u de ogen openen voor de wereld van morgen. Als u op zoek bent naar een Keynote Speaker die de status quo uitdaagt en disruptieve inzichten geeft, dan is Christian Kromme de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met hem op om meer te weten te komen over hoe hij uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Quotes van Klanten

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Book Christian

And get an inspirational presentation experience!

 • Select a Keynote *
 • Keynote Bundle (Optional)
 • Date *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Time-slot Keynote *
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.