Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

De Toekomst van AI

Impact op Bedrijven en Mensen

 

Vraag een offerte aan

Keynote AI: de impact van AI op mens & maatschappij

 

Duik in de wereld van kunstmatige intelligentie met AI-expert Christian Kromme tijdens zijn inspirerende lezing “De Toekomst van AI”. Ontdek een wereld waarin AI alles verandert voor mens en maatschappij, waarin geavanceerde technologie toegankelijk is voor iedereen. Terwijl andere futuristen je praktische tips geven, neemt Christian je mee op een reis naar de toekomst van AI met zijn visionaire inzichten.

Over de toekomst van AI Keynote

 

De keynote, “De toekomst van AI”, behandelt vier hoofdthema’s: ME, WE, WORLD en IT. Hieronder volgt een kort overzicht van de belangrijkste onderwerpen die tijdens de keynote werden besproken:

 

Inleiding:

De versnelling van de technologische ontwrichting zal verstrekkende gevolgen hebben voor elke bedrijfstak.

 

Impact op de samenleving (WORLD):

Verken de overeenkomsten tussen biologische evolutie, waarbij cellen biologie gebruiken om organismen te creëren, en technologische evolutie, waarbij sapiens technologie gebruiken om organisaties te ontwikkelen. Besef dat AI niet zomaar een trend is, maar een enorme, transformerende golf, vergelijkbaar met het internet, maar exponentieel krachtiger in een korter tijdsbestek.

 

Impact op organisaties (WE):

Aangezien elke nieuwe technologische golf ons in staat stelt de toenemende complexiteit te beheersen, zal de AI-golf leiden tot een nieuwe soort zeer wendbare en aanpasbare organisaties. AI zal “Organization as a Service” haalbaar maken, waardoor vloeiende, zwermachtige, doelgerichte entiteiten ontstaan die traditionele organisatiestructuren op elk niveau overtreffen.

 

Gevolgen voor banen en vaardigheden (IT):

De komst van de AI-golf zal vele innovatieve instrumenten en toepassingen inluiden die het personeelsbestand zullen ontwrichten, versterken en revolutioneren. Deze krachtige instrumenten zullen de macht van de consument vergroten en de opkomst van een complexe consument-tot-consument (many-to-many) economie vergemakkelijken.

 

Impact op personen (ME):

Welke vaardigheden moeten mensen in het tijdperk van geavanceerde AI ontwikkelen om relevant te blijven? Als intelligente machines ons in tal van taken kunnen overtreffen, wat blijft er dan nog over voor de mens?

Christian Kromme

AI = verbetering van gebruikerservaring en toegankelijkheid

 

Kunstmatige intelligentie (AI) heeft onze interactie met technologie gerevolutioneerd door een meer intuïtieve en mensachtige gebruikersinterface mogelijk te maken. Hierdoor heeft een breder scala van mensen, waaronder mensen zonder technische expertise, toegang gekregen tot geavanceerde technologie en informatie. Met natuurlijke taalverwerking, machinaal leren en andere AI-technieken kunnen apparaten en software nu op een meer menselijke manier reageren op menselijk gedrag en dit begrijpen.

 

Dit zorgt voor een meer naadloze en efficiënte communicatie tussen de gebruiker en de technologie, verlaagt de drempel voor toegang en maakt technologie toegankelijk voor een groter deel van de samenleving.

Christian Kromme

Een revolutie in de internetgebruikerservaring

Intelligente chatbots zoals CHATGPT zullen het gebruik van het internet zodanig veranderen dat de traditionele websites, apps en webshops waar we aan gewend zijn op den duur wel eens overbodig zouden kunnen worden. Door gebruik te maken van geavanceerde natuurlijke taalverwerking en algoritmen voor machinaal leren kunnen deze chatbots gepersonaliseerde aanbevelingen doen, complexe vragen beantwoorden en zelfs specifieke taken automatiseren, allemaal via een conversatie-interface.

 

Dit creëert een nieuwe gebruikersinterface-laag die complexe systemen en gegevens toegankelijker maakt voor de massa, zonder dat gebruikers door omslachtige menu’s en interfaces moeten navigeren. Deze verschuiving naar conversatie-interfaces heeft het potentieel om de toegang tot informatie en diensten te democratiseren en het internet inclusiever en gebruiksvriendelijker te maken. Het zou de traditionele webervaring tot het verleden kunnen doen behoren.

Christian Kromme

Nieuwe niveaus van creativiteit en productiviteit ontsluiten

 

AI staat in de voorhoede van een creatieve revolutie die bijna elk aspect van ons leven en werk verandert. Van entertainment tot gezondheidszorg en van productie tot onderwijs kan AI nieuwe niveaus van creativiteit en productiviteit ontsluiten. Deze keynote is een spannende gelegenheid om de verschillende manieren te verkennen waarop AI onze toekomst zal vormgeven en deze creatieve revolutie zal aandrijven.

 

Met een focus op de impact in alle sectoren, leer je hoe AI onze manier van werken zal veranderen en ons denken over creativiteit, innovatie en de toekomst zal revolutioneren. Mis deze kans niet om de curve voor te blijven en leer hoe u de kracht van AI kunt inzetten voor succes in uw persoonlijke en professionele leven. Word nu lid om de curve voor te blijven.

Christian Kromme

Het exponentiële potentieel van generatieve AI

 

Generatieve AI zal de manier veranderen waarop we creativiteit benaderen. Met zijn vermogen om natuurlijke taalinput te begrijpen en op basis daarvan inhoud te genereren, zijn de mogelijkheden eindeloos. Stel je voor dat je je boek schrijft, je website, kunstwerk, 3D-spel of film maakt door gewoon tegen een computer te praten.

 

Dit is niet langer slechts een fantasie, maar een realiteit die snel voor iedereen toegankelijk wordt. In deze keynote verkennen we hoe Generative AI het mensen gemakkelijker maakt om hun volledige creatieve potentieel te ontplooien en een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we het maken van inhoud benaderen. Ontdek hoe uw organisatie de kracht van Generative AI kan inzetten om uw creatieve visie tot leven te brengen.

Christian Kromme

Hoe AI uw baan en bedrijf radicaal zal beïnvloeden

 

Naarmate AI-technologie zoals ChatGPT vordert, zal de impact ervan op bedrijven alleen maar toenemen. Van het automatiseren van taken tot het verschaffen van inzichten en beslissingsmogelijkheden, AI kan een revolutie teweegbrengen in de manier waarop bedrijven op korte en lange termijn werken.

 

In deze keynote verkennen we de kortetermijnvoordelen van AI bij het stroomlijnen van processen, het verhogen van de efficiëntie en het verlagen van de kosten, maar ook de langetermijngevolgen voor de aard van het werk, het personeelsbestand en zelfs de structuur van organisaties. Ga met me mee voor een uitgebreide blik op hoe AI, zoals ChatGPT, het bedrijfslandschap gaat veranderen en wat het betekent voor de toekomst van werk.

Christian Kromme

Wacht… Dit is nog maar het begin.

 

De huidige enge AI-systemen zijn slechts het topje van de ijsberg in een enorme technologische revolutie. Met het potentieel voor meerdere intelligentieniveaus, van smalle AI tot super-AI, breiden de mogelijkheden en beperkingen van AI zich snel uit.

 

Deze keynote neemt u mee op een reis door de verschillende niveaus van AI, van het vermogen van smalle AI om specifieke taken uit te voeren tot super-AI die de menselijke intelligentie overtreft. U krijgt een uitgebreid inzicht in het potentieel en de impact van AI op onze toekomst en hoe het de wereld zoals wij die kennen zal vormgeven.

Christian Kromme

Generatieve AI implementeren in uw organisatie

 

Naast de keynote bieden we een workshop aan over hoe u generatieve AI zoals ChatGPT in uw organisatie kunt implementeren. Ontdek het grenzeloze potentieel van AI-technologie zoals ChatGPT en hoe het de activiteiten van uw organisatie kan revolutioneren. In deze aanvullende workshop leert u hoe u generatieve AI effectief kunt toepassen om creativiteit, innovatie en verbeterde productiviteit te stimuleren.

 

Met hands-on training en deskundige begeleiding loopt u weg met een diepgaand begrip van hoe u de kracht van AI kunt inzetten om uw bedrijf te transformeren en de concurrentie voor te blijven. Mis deze kans niet om in de voorhoede van de AI-revolutie te staan, en kom nu bij ons voor een workshop die de manier waarop u over technologie en innovatie denkt zal veranderen.

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.