Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Trendwatcher & Tech Expert

Christian Kromme

 

Vraag een offerte aan

Trendwatcher & Tech-Expert Christian Kromme

 

Blijf de ontwikkelingen voor met de laatste trend inzichten van Christian Kromme, een toonaangevende trendwatcher en technologie-expert. Op basis van zijn uitgebreide kennis van biologie en geschiedenis voorspelt futurist Christian de toekomst van de technologie en biedt hij een uniek perspectief op hoe we een duurzame en evenwichtige toekomst kunnen creëren. Hij gelooft in het mengen van de nieuwste technologische ontwikkelingen met de menselijke maat, zodat onze toekomst zeer geavanceerd is en gegrondvest op verbinding en respect voor de natuur.

 

Go Digital, Stay Human

 

Christian’s unieke aanpak, High tech vs. High Touch, helpt organisaties te navigeren in de digitale wereld met behoud van de menselijke maat. Hij vindt het essentieel dat bedrijven technologie omarmen en ervoor zorgen dat hun gebruik van technologie in overeenstemming is met de menselijke waarden en behoeften. Met deze aanpak kunnen organisaties met succes digitaal gaan en toch hun menselijke maat behouden en trouw blijven aan hun kernwaarden.

Top 3 populaire keynotes

 

Bekijk de meest geboekte keynotes: Digital & Human, De toekomst van AI en ontwikkel De AI Mindset.

Christian Kromme

De mogelijkheden van technologie trends visualiseren

 

Ervaar de kracht van visualisatie en stap in een wereld van innovatie met een zeer visuele keynote. Verdiep u in de nieuwste trends en technologieën en zie hoe deze uw organisatie kunnen beïnvloeden. Het visualiseren van de toekomst geeft je een nieuw perspectief en inzicht in de mogelijkheden van technologie.

 

Verbeelding is een krachtig instrument dat u kan helpen uw toekomst en de impact van technologie op uw bedrijf te concipiëren. Met dit inzicht kunt u een routekaart naar succes opstellen en de curve voorblijven.

Organisaties helpen een nieuwe horizon te verkennen

 

Het volledige potentieel van uw onderneming benutten met Trendwatching. Als toonaangevende trendwatcher help ik organisaties een nieuwe horizon te verkennen en de nieuwste technologische ontwikkelingen te ontdekken. Met mijn boeiende en visuele presentaties toon ik bedrijven de impact van deze trends op hun sector en banen en help ik hen hun mentaliteit te veranderen om verandering te omarmen.

 

Door zich een betere toekomst voor te stellen, stel ik organisaties in staat weloverwogen beslissingen te nemen en zich te positioneren voor succes in een snel veranderend technologisch landschap.

Quotes van Klanten

Christian Kromme

Beleef de toekomst met Christian

 

Beleef de toekomst met futurist Christian Kromme, een Keynote Spreker als geen ander! Zeg vaarwel tegen saaie presentaties en hallo tegen een zeer visuele, boeiende en tot nadenken stemmende keynote. Christian’s unieke manier van spreken zal je denken over keynotes veranderen. Of je  nu een live evenement keynote nodig heeft of iets dat online of vooraf opgenomen kan worden bekeken, Christian heeft de expertise om een echt inspirerende en tot nadenken stemmende ervaring te leveren.

 

Mis deze kans niet om te leren over de wereld van morgen en de opwindende toekomst. Maak je klaar om je geest open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en sluit je aan bij Christian voor een keynote die de status quo zal uitdagen en ontwrichtende inzichten zal bieden. Boek nu om meer te weten te komen over hoe Christian uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Keynotes op maat en afgestemd op uw branche?

 

Christian is een futurist en trendwatcher die spreekt over de impact van exponentiële technologieën zoals AI op organisaties, mensen en talenten. Christian stemt zijn presentaties af op de specifieke branches en behoeften van uw publiek.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Heeft u een vraag of interesse in een lezing?

Vul dit formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.