Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Christian Kromme

 

Inspirerende Keynote Spreker & Prijswinnende Auteur

Futurist, Spreker en Bestseller Auteur

 

Als veelgevraagde futurist, visionair, TEDx-spreker en bestseller auteur geeft Christian Kromme lezingen, keynotes en inspiratie sessies voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. De verbindende factor in zijn werk is het onderwerp: Humanification.

 

Tijdens zijn inspirerende keynotes vertelt Christian hoe organisaties kunnen profiteren van de nieuwste technologische veranderingen. Hij daagt organisaties uit om te denken als een surfer. Zo weten organisaties hoe zij op de volgende grote golf van technologische verandering kunnen surfen. Dit helpt organisaties om succes te halen uit deze nieuwe toekomstige veranderingen.

 

Christian spreekt over invloed van robotica, autonome auto’s, internet of things, kunstmatige intelligentie en meer in vele sectoren.

Focus op technologie en menselijk gedrag

 

Als tech-ondernemer heeft Christian verschillende succesvolle 'disruptieve' start-ups begeleid. In 2002 richtte Christian zijn eigen bureau op dat organisaties hielp om ontzettend snel te innoveren. De connectie tussen mens en technologie heeft hierbij altijd centraal gestaan. 

 

Naast het schrijven en spreken bekleedt Christian een positie als bestuurslid bij het Workforce Institute EMEA, The Human Genome Foundation en een aantal start-ups.

Prijswinnaar door mensgerichte benadering

 

Christian heeft samen met zijn bureau meerdere nominaties en prijzen ontvangen voor zijn vernieuwende visie en mensgerichte aanpak. De prijzen die hij heeft gewonnen zijn de SHELL LiveWIRE Young BusinessAward, SAN Award, Broos van Erp prijs en vele andere.

 

In 2014 verkocht Christian het bureau aan een multinational. Vanaf dit moment richtte hij zich op zijn passie: het geven van inspirerende keynotes over de nieuwste technologieën en de impact daarvan op mens en organisatie.

Biografie

 

Visionair, Futurist Keynotespreker en Bestseller Auteur

 

Christian is een expert in disruptieve technologieën en de auteur van Amazon's bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. In dit boek richt Christian zich op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar snel opvolgen, zijn eigenlijk geen toeval. Het boek Humanification helpt managers, beleidsmakers, ondernemers en investeerders om te anticiperen op en te navigeren in een extreem snel veranderende wereld.

 

Neem contact op met Christian  

 

 

Virtual Reality op kantoor

Wil jij de toekomst van jouw branche weten?

 

Digitale transformatie en nieuwe innovaties gaan impact hebben op verschillende sectoren.

Bekijk de pagina over de toekomst van organisatie en werk. Ontdek in een voor jou afgestemde keynote hoe jouw branche de komende jaren gaat veranderen.

 

Bekijk de toekomst van jouw branche  

Enkele Referenties

Ik heb Christian nu een paar keer zien 'optreden', onder andere bij een club ambitieuze en kritische ondernemers en tijdens de kick-off van ons eventmarketingbureau. Het verhaal van Christian is heel knap! Knap hoe hij een parallel kan trekken tussen biologische ontwikkelingen en technologische ontwikkelingen en revoluties. Bovendien is zijn verhaal meer dan een razendsnelle opeenvolging van gadgets en technische snufjes, maar is het bijzonder relevant voor hoe onze maatschappij en alle sectoren daarbinnen zich zullen ontwikkelen. Absoluut een aanrader voor elke organisatie die inzicht wil krijgen in hoe in te spelen op alle technische innovaties en disrupties die gaan plaatsvinden. En heel mooi: het einde van zijn betoog waarin Christian afsluit met de 'human touch' en 'purpose'.

Pieter Bas Boertje, D&B Eventmarketing

"Christian kan bedrijven en mensen helpen te profiteren van de toenemende technologie en van een bedreiging een uitdaging te maken. Want elke verandering biedt eindeloze kansen.”

Ad Nederlof, oprichter & voorzitter Vanad Groep

"Christian gaf een echt inspirerende keynote over innovatie die een breder perspectief voor de wetshandhavingsgemeenschap heeft opgeleverd in termen van nieuwheid en exponentiële groei van veranderingen in onze samenleving.”

Europol

"Christian was de ideale spreker en een inspirerende en energieke manier om het proces Congress te openen. In snel tempo schetst hij de snel veranderende wereld waarin we leven en toonde hij de impact van technologische innovaties op mensen en organisaties. Hij zette ons publiek vroeg op de dag aan het denken (score 8,5) “

P. Verstappen - Heliview Conferences

"Christian gaf een inspirerende en opwindende kijk op de toekomst van de technologie. Hij legde enthousiast de link tussen technologische innovatie en de daarmee gepaard gaande verandering in de gezondheidszorg van morgen. Het gaf ons veel stof tot nadenken; hoe gaan onze klanten en Vtel Telecom inspelen op deze ontwikkelingen. Christian nogmaals bedankt voor je zeer interessante bijdrage aan de dag."

Vtel Telecom

"We hebben Christian gevraagd te spreken op een seminar waar we onze klanten graag inspireren om een blik te werpen op de wereld van morgen. Christian gaf een presentatie waar de meest uiteenlopende veranderingen op het gebied van innovatie en technologie voorbij kwamen. Zeer inspirerend!"

E. Beelen, Detron

"Technologie is steeds meer een commodity, de toepassing maakt het verschil. Christian geïnspireerd om weer te innoveren vanuit creativiteit en klantbeleving."

N. van Kleef, Directeur innovatie en marketing bij Fleurametz

"Christian maakt zijn publiek stil met zijn ongelooflijke verhaal over de komende ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie. Door zijn manier van presenteren in combinatie met goede visuele effecten weet hij de luisteraar te grijpen en niet meer los te laten tot de presentatie voorbij is."

M. Blijdesteijn, Blijdesteijn Fashion

Het mooie van Christian's keynote is dat het geen abstracte hoogdravende presentatie is, hij laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien dat de exponentiële groei van technologische ontwikkelingen niet meer onvermijdelijk is. Christian laat eerlijk en oprecht de kansen en positieve kanten van al die ontwikkelingen zien. Dat doet hij op zijn geheel eigen menselijke wijze. En dat is een unieke combinatie voor een boeiende keynote.

Nicoline van Mulken, Manpower Group

"Ik was erg onder de indruk van Christian, vanaf de eerste keer dat we elkaar telefonisch spraken, de daaropvolgende dialoog en de uiteindelijke presentatie. Christian was opmerkelijk snel in het begrijpen van onze behoeften en het aanpassen van zijn presentatie. Het eindresultaat had niet beter kunnen zijn, wat verbazingwekkend was gezien de korte tijd die we hadden en hoe weinig hij was geïnformeerd. Ik verwelkom verdere gelegenheden om met Christian te werken.”

John Dunne, Halma p.l.c., Vice President Medische Sector

"Fantastisch, zeer inspirerend, moedigt reflectie aan, indrukwekkende, beste sessie van de dag! (score 8.4) “

A. Allmers, FinanceFactor

"Elke organisatie met de ambitie om de komende vijf jaar relevant te blijven voor haar klanten, moet het verhaal van Christian serieus nemen.”

C. Fruneeaux, Director Monnik

"Een inspirerend verhaal dat me wakker schudde"

R. Keus, CEO brthrs.nl

"Op een meeslepende manier maakt Christian zijn publiek bewust van de tsunami van digitale transformatie die snel op ons afkomt. En het heeft effect. Hij maakte het verhaal nog interessanter door de vertaalpraktijk te maken en verraste me door zijn diepe kennis, zelfs door te vragen. Goed verhaal!"

F. Steenhuizen, Partner, L&D Consultant at The Up Company

"Christian presenteerde met veel enthousiasme, passie en kennis over de nieuwste disruptieve technologische innovaties. Zeer waardevol voor iedereen die een kijkje in de toekomst wil nemen!"

ENGIE

"Gedreven, overtuigende en goed geïnformeerde spreker die zijn visie en ervaringen onderbouwt met praktijkvoorbeelden."

R. Heinink, Sr. VP Logistics

Bekijk meer Referenties

7 Redenen om Christian te boeken als uw volgende Keynote Speaker

 

 1. Inspirerende Keynotes met impact 
  Christian heeft een grote impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl; helder en energiek.
 2. Waardevolle en praktische inzichten
  Na de keynote verlaat u de zaal met nieuwe inzichten, ideeën of concrete actie.

 3. TEDx speaker
  Christian heeft op meerdere TEDx events gesproken vanwege zijn authentieke, indrukwekkende en inspirerende keynotes.

 4. Keynotes op maat
  Geen publiek is hetzelfde, dus zou ook geen keynote hetzelfde moeten zijn. Voor een maximale impact stemt Christian elke keynote af op de specifieke behoeften van het publiek.
 5. Praktisch en up-to-date
  De afgelopen 20 jaar was Christian zelf een tech-ondernemer. Verwacht dus praktische en up-to-date verhalen en voorbeelden.
 6. Onderwerpen die er echt toe doen
  Christian is een gepassioneerd spreker die uw publiek inspireert met wat er in onze maatschappij gebeurt, wat er in de toekomst gaat gebeuren en hoe de mens daar mee om moet gaan.
 7. Je bent niet de eerste, velen gingen je voor
  TEDx, Shell, Europol, Financial Times, BP, Akzo Nobel, Engie, Miele, Randstad, Manpower, Philips en vele andere organisaties in vele sectoren en branches gingen u voor.

Top 3 populaire keynotes

Bekijk de meest geboekte keynotes over de toekomst van werk en uw industrie.

Wil je meer weten over Christian?

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.