Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Over Christian Kromme

Global Keynote Spreker, Trendwatcher en Auteur

Envisioning a Tech-Enabled, Human-Centric World

Als Christian Kromme ben ik op een missie om een toekomst te inspireren waarin technologie de beste aspecten van de mensheid versterkt en weerspiegelt. Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel tot een harmonieuze toekomst ligt in het actief begrijpen en toepassen van de patronen en principes van de natuur op onze technologische groei. Ik richt me op het delen van mijn inzichten en strategieën met internationale topbedrijven, met als doel technologie te ontwikkelen die onze menselijke natuur eert en verbetert. Mijn boek “Humanification – Go Digital, Stay Human” belichaamt mijn overtuiging in een toekomst waarin technologie naadloos verweven is met menselijke waarden.

 

Senior AI-Researcher bij de Conference Board

Als Senior AI Research Fellow bij The Conference Board inspireer ik Fortune 100 en 500 leiders wekelijks over de ingewikkelde wereld van AI-technologie en de maatschappelijke en organisatorische impact ervan. Ik zie een wereld voor me waarin technologie de menselijke kwaliteiten op een natuurlijke manier uitbreidt en creativiteit, empathie en verbindingsvaardigheden stimuleert. Ik wil individuen en organisaties sturen naar een toekomst waarin we technologische innovatie in balans brengen met diep respect voor onze inherente menselijke eigenschappen. Deze visie richt zich op technologische vooruitgang en het smeden van een toekomst die in de kern authentiek menselijk blijft.

Internationaal erkend futurist, keynote spreker en bestseller auteur

 

Christian Kromme, futurist met internationale faam, ondernemer en bestsellerauteur, staat bekend om zijn tot nadenken stemmende inzichten in de impact van revolutionaire technologieën op individuen, organisaties en de maatschappij. Hij is de auteur van het alom gewaardeerde boek Humanification – Go Digital, Stay Human.

 

Een wereldwijd publiek

Christian’s keynote speeches hebben talrijke gewaardeerde platforms in verschillende sectoren opgeluisterd, waaronder forums, conferenties, congressen en bedrijfsevenementen. Zijn publiek kan oplopen tot 5000 deelnemers per keer. In de loop der jaren heeft hij presentaties gegeven aan meer dan 500 vooraanstaande organisaties op vijf continenten in 36 verschillende landen, waarmee hij een publiek van meer dan een half miljoen mensen heeft bereikt. Hieronder bevinden zich ‘s werelds rijkste familiekantoren, invloedrijke persoonlijkheden en leden van talloze regeringen en koninklijke huizen.

Een toekomst creëren gevormd door natuurlijke principes

 

Christian Kromme, een visionaire tech-ondernemer, bracht meer dan tien jaar door met onderzoeken en innoveren voordat hij de genetische blauwdruk van ontwrichtende innovatie ontdekte en de kunst van het voorspellen van grote technologische verschuivingen onder de knie kreeg. Als een van de meest gevraagde futuristische keynote sprekers wereldwijd, heeft Christian honderdduizenden ondernemers, industrieleiders en beleidsmakers verlicht met zijn diepgaande inzichten in de transformerende kracht van disruptieve technologieën op individuen en organisaties.

 

Inherente patronen in de natuur

De kern van Christian’s missie is het inspireren van individuen. Hij wekt het idee dat we ons een optimistische en heldere toekomst kunnen voorstellen door ons af te stemmen op de inherente patronen en principes van de natuur. Deze holistische benadering is een bewijs van het potentieel van menselijke innovatie wanneer deze wordt geleid door de wijsheid van de natuur.

Meer over Christian Kromme

 

Ze vertelden me dat mijn dochter stervende was. Die dag had ik geen idee dat zulk vreselijk nieuws zou leiden tot een ontdekking die een revolutie teweeg zou brengen in ons begrip van innovatie – wat innovatie aandrijft, hoe het gebeurt, hoe we het kunnen voorspellen en zelfs laten gebeuren. De snelheid van innovatie in technologie neemt toe en zal onze wereld veranderen. Mijn bestseller Humanification gaat over hoe we de kracht van Humanification kunnen aanwenden om ons leven te verbeteren, bedrijven te laten bloeien en de volgende golf van verandering te voorspellen. Tijdens mijn keynotes leg ik uit hoe je de kracht die exponentiële trends aandrijft kunt herkennen en erop kunt afstemmen.

 

Contact Christian   

Focus op technologie en menselijk gedrag

 

Als technisch ondernemer heeft Christian deelgenomen aan verschillende succesvolle ‘disruptieve’ start-ups. In 2002 richtte Christian zijn bureau op, dat organisaties hielp hun innovatiesnelheid drastisch te verhogen. De verbinding tussen mensen en technologie heeft altijd centraal gestaan in zijn werk.

 

Naast schrijven en spreken is Christian research fellow bij The Conference Board en heeft hij een adviesfunctie bij meerdere startups.

Bekroond Mensgerichte benadering

 

Het agentschap en Christian ontvingen verschillende nominaties en prijzen voor hun innovatieve visie en mensgerichte aanpak. Hij won de SHELL LiveWIRE Young Business Award, SAN Award, Broos van Erp prijs en vele andere.

 

In 2014 verkocht Christian het agentschap aan een multinational en begon hij zich te richten op zijn passie, het geven van inspirerende keynotes over disruptieve technologieën en hun impact op mensen en organisaties.

Wat klanten zeggen

Maar voor mij was het hoogtepunt een uitzonderlijk optreden van Christian Kromme met zijn persoonlijke verhaal en zijn kijk op #ai. Het was niet alleen inzichtelijk en ontroerend. In de 30 jaar dat ik spreker ben op meer dan 1000 evenementen, was het een van de meest professioneel opgezette en uitgevoerde sessies die ik ooit heb meegemaakt.

Morris Pentel - CEO Customer Experience Services Ltd

"Absoluut geweldig! Wat een fantastische ervaring was het luisteren Christian. Alles verliep vlekkeloos en ik ben echt onder de indruk van de manier waarop hij zijn boodschap in een razend tempo goed over weet te brengen. Het was niet alleen informatief, maar ook inspirerend en het raakte echt veel mensen in de zaal. Na afloop van het evenement was het gespreksonderwerp tijdens het buffet zonder twijfel de boeiende presentatie. Kortom, grote complimenten aan de Christian voor het creëren van een onvergetelijke en betekenisvolle ervaring!"

Wouter ten Caat - Alliander

Het leuke aan Christian's keynote is dat het geen abstracte hoogdravende presentatie is, hij laat aan de hand van praktische voorbeelden zien dat de exponentiële groei van technologische ontwikkelingen niet langer onvermijdelijk is. Christian laat eerlijk en oprecht de kansen en positieve aspecten van al die ontwikkelingen zien. Dat doet hij op zijn eigen menselijke manier. En dat is een unieke combinatie voor een fascinerende keynote.

Nicoline van Mulken, Manpower Group

“Christian made a truly inspiring speech on innovation which generated a broader perspective for the law enforcement community in terms of novelty and exponential growth of changes introduced in our society.”

Europol

“Christian explains in an inspired way how exponential growth of digital computing power will cause unexpected technological, economic and cultural changes. Any organization with the ambition to stay relevant for it’s customers in the next five years, should take his story very seriously.“

C. Fruneeaux, Director Monnik

“Christian is a passionate speaker who shows in a beautiful and inspiring manner what is going on in our society, what is going to happen in the future and how we should deal with this. Very motivating!”

R. Van Zanten, Director IBSG Retail/consumer goods EMEAR & Latin America bij Cisco Systems

“Christian breathes innovation. Full of passion and knowledge he manages to challenge his audience to look beyond the iPhone. The biggest changes are yet to come in technology; you better be prepared!”

D. de Beurs, Researcher Primary Care and Mental Health at NIVEL

“Driven entrepreneur with a passion for technological innovation, inspiring and valuable. Are you prepared?“

A. Munneke, COO en co-founder VANAD Group

“Driven, persuasive and good informed speaker that underpins his vision and experiences with practical examples.”

R. Heinink, Sr. VP Logistics

“Christian takes his audience on a breathtaking tour and explains and illustrates the exponential rate at which technology develops and impacts humanity. With examples of drones, robots and smart sensors gives Christian a look into the future and he shows that technology is becoming more human. Nice is also the connection that Christian explains in the development of living cells and humans. History repeats itself time after time.”

F. Vlasveld, CEO Inspire

“Christian presents in an engaging and enthusiastic way how quickly the world is changing without us being aware of it. It opens your eyes how disruptive technologies can have an impact on your organization.”

D. van den Hoven, Partner Manager EMEA - Rally Software Development

“In a compelling way, Christian makes his audience aware of the tsunami of digital transformation coming at us fast. And it effects. He made the story even more interesting by making the translation practice and surprised me by his deep knowledge, even by asking. Good story!”

F. Steenhuizen, Partner, L&D Consultant at The Up Company

“Fasten your seatbelts! Christian speaks about the theme ‘disruptive innovation’ and brings order to the chaos. Makes surprising comparisons with the human body. From now on I think no longer linear but exponential.”

B. Alfrink, founder Skillcity

"Ik was erg onder de indruk van Christian, vanaf het eerste telefoongesprek, de daaropvolgende dialoog en de uiteindelijke presentatie. Christian was opmerkelijk snel in het begrijpen van onze behoeften en het aanpassen van zijn presentatie. Het eindresultaat had niet beter kunnen zijn, wat verbazingwekkend was als je bedenkt hoe weinig tijd we hadden en hoe weinig hij gebrieft was. Ik verwelkom verdere gelegenheden om met Christian te werken."

John Dunne, Halma p.l.c., Medical Sector Vice President

Ik heb Christian nu een paar keer zien 'optreden', onder andere bij een club ambitieuze en kritische ondernemers en tijdens de kick-off van ons eventmarketingbureau. Het verhaal van Christian is erg knap! Knap hoe hij een parallel kan trekken tussen biologische ontwikkelingen en technologische ontwikkelingen en revoluties. Bovendien is zijn verhaal meer dan een razendsnelle opeenvolging van gadgets en technische snufjes, maar het is vooral relevant voor hoe onze samenleving en alle sectoren daarin zich zullen ontwikkelen. Absoluut een must voor elke organisatie die inzicht wil krijgen in hoe in te spelen op alle technische innovaties en disrupties die gaan plaatsvinden. En heel mooi: het einde van zijn toespraak waarin Christian eindigt met de 'human touch' en 'purpose'.

Pieter Bas Boertje, D&B Eventmarketing

“Fantastic, Very Inspiring, encourages reflection, impressive, Best Session of the Day! (score 8.4)”

A. Allmers, FinanceFactor

“Christian can help companies and people to take advantage of increasing technology and turn a threat into a challenge. Because every change offers endless opportunities.”

Ad Nederlof, Founder & Chairman Vanad Group

“Christian was the ideal speaker for an inspiring and energetic way to open the process Congress. In rapid succession, he outlines the rapidly changing world we live in and shows the impact of technological innovations on people and organizations. He put our audience thinking early in the day (score 8,5)”

P. Verstappen, Heliview Conferences and training

“Christian is a real expert in the field of ‘Disruptive Innovations’ and brings his story with flair, enthusiasm, passion and depth to the audience. He gives the audience new insights they can take home.”

L. Hilberding, Field Marketing Manager Interactive Intelligence – Benelux, Africa and Middle East

“Christian silences his audience with his incredible story on the upcoming developments of artificial intelligence. By his way of presenting in combination with good visual effects, he manages to grab the listener and not let them go until the presentation is over.”

M. Blijdesteijn, Blijdesteijn Fashion

“Christian presented about the latest disruptive technological innovations with great enthusiasm, passion, and knowledge. Very valuable for anyone who wants to take a look into the future!”

ENGIE

“Technology is more and more a commodity, the application makes the difference. Christian inspired to innovate again from creativity and customer perception.“

N. van Kleef, Directeur innovatie en marketing bij Fleurametz

“During a breakfast meeting organized by Colliers International on Provada 2016 Christian captured 50 Young Professionals in a rollercoaster full of inspiration, innovation, and new breakthrough insights. A powerful and valuable story! It has put the visitors thinking with a lot of enthusiastic and positive responses.”

Colliers International

“Christian tells inspired and at a high rate which developments are taking place now and in the future and what that means for organizations and people. He inspires the audience and makes them think, and that’s exactly what we wanted to achieve with our visitors.”

C. Saad, Vakmerk

“Christian can move his audience from the present to the future and convince his audience that the future is already here … with all its consequences.”

K. Ufkes, VP Engage International

“We asked Christian to speak at a seminar where we like to inspire our customers to have a look at the world of tomorrow. Christian gave a presentation where a wide variety of changes in the field of innovation and technology passed. Very inspiring!”

E. Beelen, Detron

Bekijk meer Referenties

Top 3 populaire keynotes

 

Bekijk de meest geboekte keynotes: Digital & Human, De toekomst van AI en ontwikkel De AI Mindset.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Ask for a Quote

Please leave a message and we will get back to you as soon as possible.

 • Select a Keynote
 • Keynote Bundle
 • Date
  DD dash MM dash JJJJ
 • Personal Information

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.