Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Disruptive Inspiration Daily

Google Maps krijgt nieuwe immersive 3D-weergave voor steden, oriëntatiepunten en meer

Google Maps krijgt nieuwe immersive 3D-weergave voor steden, oriëntatiepunten en meer

 

Go Digital

Wat is er gebeurd? Google Maps krijgt een heel nieuw uiterlijk - en het gaat het verkennen van je stad, bezienswaardigheden en restaurants een stuk meeslepender maken. Het bedrijf kondigde vandaag op zijn Google I/O 2022 ontwikkelaarsconferentie aan dat het een "Immersive View" introduceert voor Maps. Met deze weergave krijgt u een betere kijk op een bepaalde locatie in de app. U kunt steden, bezienswaardigheden en zelfs restaurants gedetailleerder dan ooit verkennen. Dus als u wilt weten hoe dat nieuwe restaurant in de straat eruitziet voordat u erheen gaat, of als u wilt zien hoe de Eiffeltoren er van dichtbij uitziet, kunt u met Google Maps terecht.

 

 

Stay Human

Waarom is dit belangrijk? Welnu, intuïtieve gebruikersinterfaces kunnen een enorme impact hebben op de manier waarop we technologie gebruiken! Mensen zijn gewend aan de 3D-wereld waarin we geboren zijn, en de echte wereld is onze meest vertrouwde gebruikersinterface. Als de virtuele wereld meer gaat lijken op de werkelijke, zullen meer mensen deze nieuwe technologieën gaan gebruiken. In een wereld die steeds digitaler wordt, is het belangrijk manieren te vinden om de digitale wereld menselijker te laten aanvoelen. Dat is wat Google doet met zijn nieuwe Immersive View-functie. Door gebruikers een betere en natuurlijkere manier te bieden om de plaatsen om hen heen te verkennen en te ervaren, laat Google zijn Maps-app meer aanvoelen als een echte gids. En dat is een goede zaak.

 

Wat is het volgende?

Het is niet duidelijk wanneer de nieuwe Immersive View-functie voor iedereen beschikbaar zal zijn, maar het is waarschijnlijk dat het in de komende weken zal worden uitgerold naar gebruikers. Dus hou het in de gaten in je Google Maps app. En in de tussentijd, begin met het plannen van je volgende avontuur. Met Immersive View ziet u de wereld op een geheel nieuwe manier.

 

Wat zijn je gedachten? Vindt u de nieuwe Immersive View-functie van Google Maps goed klinken? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

 


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Disruptive Inspiration Daily

The latest disruptive trends with converging technologies that will change your life!

filter-icon

Filter onderwerpen

2030
3D
3D scannen
3D-printen
3dscanning
5G
Ai
AItutor
algoritmen
AlphaFold
AR
architectuur
art
augmentatie
Augmented Intelligence
Augmented Reality
AutoGPT
automatisering
Automatisering en autonomie
autonoom
avatar
Batterij
beeldvorming
beton
bewustzijn
Biomimicry
bitcoin
Blockchain
boerderij