Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Christian Kromme

 

Inspirerende Keynote Spreker & Prijswinnende Auteur

Futurist, Spreker en Bestseller Auteur

 

Als veelgevraagde futurist, visionair, TEDx-spreker en bestseller auteur geeft Christian Kromme lezingen, keynotes en inspiratie sessies voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. De verbindende factor in zijn werk is het onderwerp: Humanification.

 

Tijdens zijn inspirerende keynotes vertelt Christian hoe organisaties kunnen profiteren van de nieuwste technologische veranderingen. Hij daagt organisaties uit om te denken als een surfer. Zo weten organisaties hoe zij op de volgende grote golf van technologische verandering kunnen surfen. Dit helpt organisaties om succes te halen uit deze nieuwe toekomstige veranderingen.

 

Christian spreekt over invloed van robotica, autonome auto’s, internet of things, kunstmatige intelligentie en meer in vele sectoren.

Focus op technologie en menselijk gedrag

 

Als tech-ondernemer heeft Christian verschillende succesvolle 'disruptieve' start-ups begeleid. In 2002 richtte Christian zijn eigen bureau op dat organisaties hielp om ontzettend snel te innoveren. De connectie tussen mens en technologie heeft hierbij altijd centraal gestaan. 

 

Naast het schrijven en spreken bekleedt Christian een positie als bestuurslid bij het Workforce Institute EMEA, The Human Genome Foundation en een aantal start-ups.

Prijswinnaar door mensgerichte benadering

 

Christian heeft samen met zijn bureau meerdere nominaties en prijzen ontvangen voor zijn vernieuwende visie en mensgerichte aanpak. De prijzen die hij heeft gewonnen zijn de SHELL LiveWIRE Young BusinessAward, SAN Award, Broos van Erp prijs en vele andere.

 

In 2014 verkocht Christian het bureau aan een multinational. Vanaf dit moment richtte hij zich op zijn passie: het geven van inspirerende keynotes over de nieuwste technologieën en de impact daarvan op mens en organisatie.

Biografie

 

Visionair, Futurist Keynotespreker en Bestseller Auteur

 

Christian is een expert in disruptieve technologieën en de auteur van Amazon's bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. In dit boek richt Christian zich op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar snel opvolgen, zijn eigenlijk geen toeval. Het boek Humanification helpt managers, beleidsmakers, ondernemers en investeerders om te anticiperen op en te navigeren in een extreem snel veranderende wereld.

 

Neem contact op met Christian  

 

 

Virtual Reality op kantoor

Wil jij de toekomst van jouw branche weten?

 

Digitale transformatie en nieuwe innovaties gaan impact hebben op verschillende sectoren.

Bekijk de pagina over de toekomst van organisatie en werk. Ontdek in een voor jou afgestemde keynote hoe jouw branche de komende jaren gaat veranderen.

 

Bekijk de toekomst van jouw branche  

7 Redenen om Christian te boeken als uw volgende Keynote Speaker

 

 1. Inspirerende Keynotes met impact 
  Christian heeft een grote impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl; helder en energiek.
 2. Waardevolle en praktische inzichten
  Na de keynote verlaat u de zaal met nieuwe inzichten, ideeën of concrete actie.

 3. TEDx speaker
  Christian heeft op meerdere TEDx events gesproken vanwege zijn authentieke, indrukwekkende en inspirerende keynotes.

 4. Keynotes op maat
  Geen publiek is hetzelfde, dus zou ook geen keynote hetzelfde moeten zijn. Voor een maximale impact stemt Christian elke keynote af op de specifieke behoeften van het publiek.
 5. Praktisch en up-to-date
  De afgelopen 20 jaar was Christian zelf een tech-ondernemer. Verwacht dus praktische en up-to-date verhalen en voorbeelden.
 6. Onderwerpen die er echt toe doen
  Christian is een gepassioneerd spreker die uw publiek inspireert met wat er in onze maatschappij gebeurt, wat er in de toekomst gaat gebeuren en hoe de mens daar mee om moet gaan.
 7. Je bent niet de eerste, velen gingen je voor
  TEDx, Shell, Europol, Financial Times, BP, Akzo Nobel, Engie, Miele, Randstad, Manpower, Philips en vele andere organisaties in vele sectoren en branches gingen u voor.

Top 3 populaire keynotes

Bekijk de meest geboekte keynotes over de toekomst van werk en uw industrie.

Wil je meer weten over Christian?

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.
 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.