Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Christian Kromme

 

Inspirerende Keynote Spreker & Prijswinnende Auteur

Futurist, Spreker en Bestseller Auteur

 

Als veelgevraagde futurist, visionair, TEDx-spreker en bestseller auteur geeft Christian Kromme lezingen, keynotes en inspiratie sessies voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. De verbindende factor in zijn werk is het onderwerp: Humanification.

 

Tijdens zijn inspirerende keynotes vertelt Christian hoe organisaties kunnen profiteren van de nieuwste technologische veranderingen. Hij daagt organisaties uit om te denken als een surfer. Zo weten organisaties hoe zij op de volgende grote golf van technologische verandering kunnen surfen. Dit helpt organisaties om succes te halen uit deze nieuwe toekomstige veranderingen.

 

Christian spreekt over invloed van robotica, autonome auto’s, internet of things, kunstmatige intelligentie en meer in vele sectoren.

Focus op technologie en menselijk gedrag

 

Als tech-ondernemer heeft Christian verschillende succesvolle 'disruptieve' start-ups begeleid. In 2002 richtte Christian zijn eigen bureau op dat organisaties hielp om ontzettend snel te innoveren. De connectie tussen mens en technologie heeft hierbij altijd centraal gestaan. 

 

Naast het schrijven en spreken bekleedt Christian een positie als bestuurslid bij het Workforce Institute EMEA, The Human Genome Foundation en een aantal start-ups.

Prijswinnaar door mensgerichte benadering

 

Christian heeft samen met zijn bureau meerdere nominaties en prijzen ontvangen voor zijn vernieuwende visie en mensgerichte aanpak. De prijzen die hij heeft gewonnen zijn de SHELL LiveWIRE Young BusinessAward, SAN Award, Broos van Erp prijs en vele andere.

 

In 2014 verkocht Christian het bureau aan een multinational. Vanaf dit moment richtte hij zich op zijn passie: het geven van inspirerende keynotes over de nieuwste technologieën en de impact daarvan op mens en organisatie.

Biografie

 

Visionair, Futurist Keynotespreker en Bestseller Auteur

 

Christian is een expert in disruptieve technologieën en de auteur van Amazon's bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. In dit boek richt Christian zich op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar snel opvolgen, zijn eigenlijk geen toeval. Het boek Humanification helpt managers, beleidsmakers, ondernemers en investeerders om te anticiperen op en te navigeren in een extreem snel veranderende wereld.

 

Neem contact op met Christian  

 

 

Virtual Reality op kantoor

Wil jij de toekomst van jouw branche weten?

 

Digitale transformatie en nieuwe innovaties gaan impact hebben op verschillende sectoren.

Bekijk de pagina over de toekomst van organisatie en werk. Ontdek in een voor jou afgestemde keynote hoe jouw branche de komende jaren gaat veranderen.

 

Bekijk de toekomst van jouw branche  

Ontmoet virtuele Christian, mijn AI-Powered digitale twin die je inspireert met positieve toekomstperspectieven.

 

Ik stuur je een dagelijkse dosis hopamine die je geest zal voeden met positieve toekomstperspectieven. Elke dag brengen we een selectie van onderwerpen in exponentiële technologie om u te helpen op de hoogte te blijven van alles wat cutting edge is! Begin kansen te zien waar anderen bedreigingen zien en bouw aan de toekomst die jij graag ziet.

Wat zeggen mensen over Christian?

Het leuke aan Christian's keynote is dat het geen abstracte hoog-over presentatie is, hij laat aan de hand van praktische voorbeelden zien dat de exponentiële groei van technologische ontwikkelingen niet langer onvermijdelijk is. Christian toont eerlijk en oprecht de kansen en positieve aspecten van al die ontwikkelingen. Dat is wat hij op zijn eigen menselijke manier doet. En dat is een unieke combinatie voor een fascinerende keynote.

Nicoline van Mulken, Manpower Group

"Christian legt op een geïnspireerde manier uit hoe exponentiële groei van digitale rekenkracht onverwachte technologische, economische en culturele veranderingen zal veroorzaken. Elke organisatie met de ambitie om de komende vijf jaar relevant te blijven voor haar klanten, zou zijn verhaal heel serieus moeten nemen. "

C. Fruneeaux, Director Monnik

"Op een overtuigende manier maakt Christian zijn publiek bewust van de tsunami van digitale transformatie die snel op ons afkomt. En het werkt. Hij maakte het verhaal nog interessanter door steeds de vertaling naar de praktijk te maken en hij verraste me door zijn diepe kennis, zelfs na flink doorvragen. Goed verhaal!"

F. Steenhuizen, Partner, L&D Consultant at The Up Company

"Christian kan bedrijven en mensen helpen om te profiteren van de exponentiele technologie en van een bedreiging een uitdaging maken. Omdat elke verandering eindeloze mogelijkheden biedt. "

Ad Nederlof, Founder & Chairman Vanad Group

"Christian verrast zijn publiek met zijn ongelooflijke verhaal over de opkomende ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie. Door zijn manier van presenteren in combinatie met goede visuele effecten weet hij de luisteraar te grijpen en ze niet te laten gaan tot de presentatie voorbij is. "

M. Blijdesteijn, Blijdesteijn Fashion

"Christian zorgde voor een inspirerende en opwindende blik op de toekomst van technologie. Hij legde enthousiast de link tussen technologische innovatie en de bijbehorende verandering in de zorgsector van morgen. Het gaf ons veel om over na te denken; hoe zullen onze klanten en Vtel Telecom inspelen op deze ontwikkelingen. Christian nogmaals bedankt voor je zeer interessante bijdrage aan de dag. "

Vtel Telecom

7 Redenen om Christian te boeken voor uw volgende event

 

 1. Inspirerende keynote met impact
  Christian heeft een grote impact als spreker door zijn energieke, heldere en confronterende stijl.
 2. Waardevolle inzichten
  Na een keynote heeft u nieuwe inzichten, ideeën, of concrete acties.
 3. TEDx talk
  Christian heeft voor TEDx gesproken vanwege zijn authentieke, indrukwekkende en inspirerend keynotes.
 4. Maatwerk presentaties
  Keynotes worden aangepast aan de specifieke behoeften van het publiek voor maximale impact
 5. Praktisch toepasbaar
  Tijdens de keynotes krijgt u voorbeelden die u direct kunt toepassen.
 6. Actuele onderwerpen die er echt toe doen
  Christian inspireert het publiek met wat er in onze samenleving gebeurt, wat er in de toekomst zal gebeuren en hoe mensen en organisaties ermee moeten omgaan.
 7. Je bent niet de eerste, velen gingen u voor
  TEDx, Shell, Europol, Financial Times, BP, Akzo Nobel, Engie, Miele, Randstad, Manpower, Philips en vele andere organisaties in vele sectoren en industrieën gingen u voor.

Wil je meer weten over Christian?

Close

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.
 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Close

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Close

Oeps! We konden je formulier niet vinden.