Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Deze nieuwe 3D-geprinte visfilet betekent dat veganisten hun heek kunnen hebben en opeten

Deze nieuwe 3D-geprinte visfilet betekent dat veganisten hun heek kunnen hebben en opeten

 

Wat is er gebeurd?

Is er iets frustrerender dan iets willen dat je niet kunt krijgen? Voor veganisten zijn zeevruchten een beetje een raadsel. Hoewel vis technisch gezien niet verboden is, gaat het vangen en schoonmaken ervan vaak gepaard met het beschadigen of doden van andere dieren. Maar wat als ik je zou vertellen dat er een nieuwe manier is om je zeevruchten te laten repareren zonder dat er dierenmishandeling aan te pas komt? Dankzij deze baanbrekende 3D-geprinte visfilet kunnen veganisten eindelijk zonder schuldgevoel genieten van heek.

 

Lees het hele artikel hier: https://bit.ly/3nZB2Tb

 

Waarom is dit belangrijk?

Een vis is het meest bejaagde dier ter wereld,” zei Ofek Ron, medeoprichter en chief executive van het bedrijf. Als we niets doen, zal er over enkele tientallen jaren waarschijnlijk geen vis meer in de zee zijn. Wij willen de oceanen redden en de consumptie van zeedieren overbodig maken door duurzamere, voedzamere en lekkerdere visopties te bieden. Deze ‘Fish’-steak is ‘s werelds eerste 3D-geprinte, veganistische vissteak die volledig van planten is gemaakt. Het werd bedacht door de Israëlische start-up Plantish, die een alternatief wil bieden voor mensen die zich willen onthouden van dierlijke producten en de oceanen willen beschermen, terwijl ze toch kunnen genieten van de smaak, textuur en voedingswaarde van vis.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.