Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Adobe onthult nieuwe tool voor winkelen in augmented reality

Adobe onthult nieuwe tool voor winkelen in augmented reality

 

Wat is er gebeurd?

Adobe is op het snijvlak van Augmented Reality (AR) technologie, en ze hebben zojuist een nieuwe shopping tool onthuld waarmee klanten producten op een geheel nieuwe manier kunnen bekijken. Met deze nieuwe AR-tool kunnen klanten visualiseren hoe producten eruit zullen zien in hun huis voordat ze een online aankoop doen. Het bedrijf zegt dat de waarheidsgetrouwe maatprecisie en de mogelijkheid om meerdere producten in hetzelfde beeld te krijgen, zijn AR-dienst onderscheiden

Waarom is dit belangrijk?

Het prototype is ontworpen om het voor consumenten gemakkelijker te maken zich producten in hun leefruimte voor te stellen. Het is een opwindende ontwikkeling voor online shoppers en online wederverkopers, en het zal zeker de manier veranderen waarop mensen online dingen kopen. Adobe neemt het voortouw op dit innoverende gebied, en ik ben er zeker van dat andere bedrijven spoedig zullen volgen. Als u nieuwsgierig bent naar wat alle ophef over gaat, ga dan naar Adobe’s website en bekijk hun AR shopping tool!

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.