Menu
Would you like to get notifications from Christian?

Masterclass: Future-Proof Mindset

Ontwikkel een holistisch toekomstperspectief op de ontwikkeling van leiderschap, bewustzijn, technologie, organisaties en werk.

Waarom deze Masterclass?

 

Omdenken van bedreigingen naar kansen

Een vloedgolf van verandering komt snel op ons af. Veel mensen en organisaties beschouwen deze golf als een bedreiging en ervaren stress, maar er zijn ook mensen en organisaties die deze golf van verandering als een kans zien. Deze mensen en organisaties denken en gedragen zich als surfers. Zij weten precies waar en wanneer ze op de golf van verandering moeten springen om de kracht van de golf te benutten om snelheid te maken.

 

Meer keuze vrijheid creëren

Het coronavirus is op zijn retour en we kruipen voorzichtig weer uit onze schulp. Tijdens de lockdown zijn we massaal digitaal gegaan en zijn er nieuwe digitale business modellen ontstaan die anders zeker nog vijf tot tien jaar op zich hadden laten wachten. ‘Business as usual’ lijkt voor veel individuen en organisaties daarom geen optie, maar wat dan wel? Hoe ziet de digitale economie van morgen eruit en wat is jouw rol in deze economie? Hoe meer je weet van de digitale economie, des te meer keuzes er ontstaan, meer keuzes betekent meer vrijheid en dat is waarom een digitale mindset zo belangrijk is in tijden als deze.

 

Bewustzijn v.s. technologie

Wat betekent het om mens te zijn in een tijd waarin slimme technologieën als robots en AI steeds meer taken van ons overnemen? Hoe belangrijk is zingeving in de wereld van morgen? Welke vaardigheden heb je nodig om te groeien en bloeien in de economie van morgen? Hoe zien banen en organisaties er straks uit? Tijdens de masterclass gaan we dieper in op deze vraagstukken, persoonlijk leiderschap en bewustzijn ontwikkeling zijn essentieel in het ontwikkelen van een future-proof mindset.

De 1-daagse Masterclass

Dagprogramma

 

 • 09:00 tot 9:30 – Ontvangt met koffie en thee
 • 9:30 tot 11:00- World (maatschappelijke verandering)
 • 11:00 tot 11:30 – Korte pauze met koffie en thee
 • 11:30 tot 13:00 – WE (organisatorische verandering)
 • 13:00 tot 14:00 – Verzorgde lunch
 • 14:00 tot 15:30 – ICT (technologische verandering)
 • 15:30 tot 16:00 – Korte pauze met koffie en thee
 • 16:00 tot 17:00 – ME (persoonlijke verandering)
 • 17:00 – Afsluiting dag

 

Voor wie?

 • Leiders, coaches, consultants, ondernemers, leidinggevenden en professionals die zichzelf verder willen ontwikkelen.
 • Pioniers klaar om zichzelf of hun bedrijf naar het nieuwe tijdperk te leiden.
 • Degenen die behoefte hebben aan een persoonlijke reset & willen worden ondergedompeld in de nieuwe wereld.
 • Zij die geïnteresseerd zijn in de toekomst van samenleving, mens, technologie en bewustzijn.


Wanneer, waar

14 November 2020 op de Rijsgaardhoeve in Elburg (Gelderland)

 

Prijs

€ 199,- (Aftrekbaar voor bedrijven)

Focuspunten van de masterclass

 

Maatschappelijke verandering

Ontdek de drijvende krachten achter grote disruptieve veranderingen in onze samenleving. De toekomst is wellicht niet zo onvoorspelbaar als wij nu denken en maatschappelijke crisisen zijn wellicht logischer dan we altijd hebben gedacht.

 

Organisatorische verandering

Organisaties ontwikkelen zich als organismen, wat kunnen we leren van de natuur als het gaat om cultuur en structuur van toekomstioge organisaties. Wat zijn zwerm organisaties en waarom kunnen we in de toekomst niet zonder?

 

Technologische verandering

Biologie en technologie hebben meer gemeen dan je in eerste instantie denkt. Leer hoe we kunnen voorspellen welke technologieën eraan komen en wanneer. Ontdek hoe deze exponentiele technologieën onze samenleving, organisaties en leven gaan radicaal gaan beinvloeden.

 

Persoonlijke verandering

Cellen en sapiens hebben veel overeenkomstige behoeften en gedragingen. Wat kunnen we leren van levende cellen als het gaat om: persoonlijk leiderschap, bewustzijn ontwikkeling, purpose, zingeving en flow. In de natuur bestaat alles holistische eco-systemen, het wordt tijd dat wij mensen ook een holistische en Future-Proof mindset ontwikkelen om te bewegen naar duurzame eco-systemen.

Hoe word je future-proof?

Christian Kromme

Werken aan een holistische mindset

Vandaag de dag is het hebben van een future-proof mindset en dito vaardigheden een pure noodzaak geworden. We staan aan de vooravond van een enorme technologische en maatschappelijke transformatie die veel onzekerheden met zich zal meebrengen. De vaardigheden van mensen en de businessmodellen van organisaties zullen flink onder druk komen te staan. De context begrijpen van deze radicale transformatie is dan ook de kern van deze dagworkshop. Als je jezelf en de wereld om je heen beter leert begrijpen dan kan je met meer zekerheid en vertrouwen belangrijke en impactvolle beslissingen maken.

 

Me, We, World, ICT model

De patronen achter de huidige diepgaande veranderingen begrijpen is belangrijker dan ooit, ze helpen je namelijk te navigeren in tijden van grote onzekerheid. In deze dagworkshop leer je de wereld om je heen vanuit een compleet ander perspectief te zien en daardoor veel beter te begrijpen. Je leert patronen te zien in en tussen persoonlijke (ME), organisatorische (WE), maatschappelijke (WORLD) en technologische (ICT) ontwikkelingen. Patronen die je helpen om een future-proof mindset te ontwikkelen die je zal helpen om met overtuiging persoonlijke en zakelijke beslissingen te nemen.

Locatie: De Rijsgaardhoeve in Elburg

De masterclass wordt gehouden in het pittoreske Elburg. Aan de rand van de Veluwe, ligt een kleinschalig boerenerf genaamd de RijsgaardHoeve. Authentieke, streekeigen gebouwen, ingepast in het groene landschap, ademen de sfeer van vervlogen tijden. Een plek waar je mag loslaten, het hoofd leeg kunt maken, volledig kunt ontspannen. Een plek om je in rust te focussen op je doel, even stil staan of juist vooruit gaan, nieuwe ideeën worden hier geboren. Op de locatie is voldoende parkeer gelegenheid aanwezig.

 

Adres Rijsgaardhoeve: Oostendorperstraatweg 22B , 8081 RK te Elburg

 

Kleine groep, grote ruimte

Ivm. de corona maatregelen werken we met een relatief kleine groep en hebben we een hele boerderij afgehuurd. Dus veel ruimte en frisse lucht!

 

Wie is Christian Kromme?

Christian Kromme was 15 jaar een innovatieve tech-ondernemer. Nu is hij een veelgevraagde futurist en spreker, die jaarlijks spreekt voor tienduizenden mensen over de impact van exponentiële technologieën op mensen en organisaties. In de afgelopen twee jaar heeft Christian op 5 continenten gepresenteerd, in 22 verschillende landen en voor meer dan 380.000 mensen waaronder leden van koninklijke families. Zijn laatste serie keynotes werden beoordeeld tussen 8.6 en 9.8 (gebaseerd op officiële publieksfeedback/surveys).

 

Wat is zijn verhaal?

Tijdens de zoektocht naar de gezondheid van zijn dochter, ontdekte Christian een uniek golfpatroon in de evolutie van levende cellen en biologische organismen. Cellen en biologie lossen problemen op in dezelfde volgorde als mensen en technologie.

 

De golfpatronen die hij ontdekte, vormen een blauwdruk voor de disruptieve technologisch trends die we vandaag om ons heen zien; de patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische trends te voorspellen… Dit is vertaald in zijn bestseller ‘Humanification: Go Digital Stay Human’.

 

Wat is zijn methode?

De verbindende factor in zijn werk is het onderwerp: Humanification. Aan de hand van zijn bijzondere levensverhaal en praktische tips daagt hij organisaties uit om te denken en te handelen als een surfer. Zo leert het publiek hoe zij op de volgende grote golf van verandering kunnen surfen, zodat zij succes halen uit nieuwe toekomstige veranderingen.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.