Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

AI-systeem dat natuurlijke taal vertaalt naar programmeercode

AI-systeem dat natuurlijke taal vertaalt naar programmeercode

 

Wat is er gebeurd?

Een nieuw kunstmatig intelligentiesysteem belooft de pijn van het coderen weg te nemen door natuurlijke taal automatisch te vertalen in programmeercode. Hoewel dit klinkt als iets uit een science fiction film, zeggen de ontwikkelaars achter de OpenAI Codex dat het nu al in staat is om nauwkeurige resultaten te produceren. Zou dit het begin van het einde kunnen zijn van lange, frustrerende uren om te leren coderen?

 

Demo video:

 

Waarom is dit belangrijk?

Met kunstmatige intelligentie hoef je geen ervaren softwareontwikkelaar meer te zijn om complexe software te maken. Geef uw computer gewoon de instructies in natuurlijke taal en laat hem al het zware werk voor u doen. Dit is geweldig nieuws voor mensen die software willen maken, maar niet de tijd of de vaardigheden hebben om te leren coderen. Met AI kan iedereen nu softwareontwikkelaar worden. Dat klopt, zelfs als je geen voorafgaande ervaring of codeerkennis hebt, kan AI je helpen om in een mum van tijd een bekwame softwareontwikkelaar te worden. Het AI-systeem bevindt zich nog in de beginfase van de ontwikkeling, maar mettertijd zal het systeem geavanceerder worden en daardoor meer gewone mensen in staat stellen buitengewone dingen te doen.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.