Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

AMBOTS’ 3D Printing Robots zwermen samen om zowat alles te bouwen

AMBOTS’ 3D Printing Robots zwermen samen om zowat alles te bouwen

Wat is er gebeurd?

AMBOTS heeft een zwerm 3D-printrobots gecreëerd die zowat alles kunnen bouwen. De proof-of-concept werd onlangs gedemonstreerd door de robots een voorwerp te laten printen en assembleren op basis van een digitaal model. Deze technologie zou in de toekomst kunnen worden gebruikt voor veel grotere bouwprojecten, aangezien de zwerm robots kan samenwerken om te bouwen wat nodig is.

 

 

Waarom is dit belangrijk?

Deze technologie is belangrijk omdat ze aantoont dat zwerm 3D-printen mogelijk is. Dit zou grote gevolgen kunnen hebben voor de bouw in de toekomst, aangezien grote projecten veel sneller zouden kunnen worden voltooid met een zwerm robots die samenwerken. Wat betekent dit voor de toekomst?

 

De toekomstige implicaties van deze technologie zijn enorm. Als het 3D-printen met zwermen kan worden geperfectioneerd, kan het een revolutie betekenen in de bouwindustrie en kunnen grote projecten veel sneller worden voltooid dan voorheen. De zwerm van robots is momenteel slechts een proof-of-concept, maar de potentiële implicaties zijn enorm.

 

Als deze technologie kan worden geperfectioneerd, kan zij een grote invloed hebben op de bouwsector en de manier waarop grote projecten worden voltooid. in de toekomst worden gebruikt voor veel grotere bouwprojecten,

 

Wat denk jij? Denk je dat zwerm 3D printen een goed idee is? Zou je deze technologie geperfectioneerd willen zien? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.