Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Apple neemt AI-muziekbedrijf over dat dynamische muziek en soundtracks kan genereren

Apple neemt AI-muziekbedrijf over dat dynamische muziek en soundtracks kan genereren

 

Wat is er gebeurd?

Apple heeft een startup AI Music overgenomen die kunstmatige intelligentie gebruikt om muziek op maat te genereren. De aankoop van AI Music, een Londens bedrijf dat in 2016 werd opgericht, werd de afgelopen weken afgerond. Het idee van de startup is om dynamische muziek en soundtracks te genereren die veranderen op basis van de interactie van de gebruiker. Een liedje in een videospelletje zou kunnen veranderen om in de stemming te komen, bijvoorbeeld, muziek tijdens een training zou zich kunnen aanpassen aan de intensiteit van de gebruiker.

 

Lees het artikel: https://bit.ly/3BltKPn

 

Waarom is dit belangrijk?

Kunt u zich een AI voorstellen die muziek op maat kan genereren, soundtracks die speciaal voor u zijn ontworpen? Niet meer naar dezelfde tien nummers luisteren omdat je niets vindt dat bij je stemming past. Deze AI zou in staat zijn om volledig unieke muziek en soundtracks te creëren op basis van je persoonlijke voorkeuren en zelfs rekening te houden met de huidige sfeer of toon van je omgeving. Deze nieuwe technologie zal vele producenten van creatieve inhoud meer mogelijkheden en mogelijkheden bieden. Denk bijvoorbeeld aan YouTubers, Game-ontwikkelaars, en makers van video-inhoud. Definieer gewoon de stemming (of AI kan dit doen op basis van enkele variabelen) en de soundtrack wordt on the fly gemaakt. Als maker van materiaal kan ik niet wachten tot Apple deze AI-technologie opneemt in zijn belangrijkste audio- en videoproducten. Enkele toepassingen die ik graag zou zien zijn Een in real time gegenereerde soundtrack voor sport- of loopoefeningen op basis van je hartslag of stappen, een geautomatiseerde soundtrack voor bewerkte video op basis van de video-inhoud, in real time gegenereerd ambiancegeluid om een soundstage in te stellen voor een evenement, kamer of kantoor.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.