Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

AR-technologie laat u uw toekomstige huis in volledig 3D ervaren

AR-technologie laat u uw toekomstige huis in volledig 3D ervaren

 

Wat is er gebeurd?

Sinds mensen stenen stapelen, hebben ze een probleem: je kunt een gebouw niet zien voor het gebouwd is. Als je alleen stenen stapelt, is dat niet zo’n groot probleem. Maar als u honderdduizenden dollars uitgeeft om een nieuw huis te laten bouwen, wilt u er zeker van zijn dat het precies is wat u wilt. Augmented reality biedt een nieuw instrument om dit probleem op te lossen, en het heet HomeAR

 

 

 

Waarom is dit belangrijk?

AR-technologie maakt golven in de vastgoedsector. Het is nu mogelijk voor mensen om hun toekomstige huis in volledig 3D te ervaren nog voordat het gebouwd is! Dit kan worden gedaan door eenvoudigweg het bouwperceel te bezoeken en een AR-apparaat te gebruiken. Met HomeAR kunt u door het huis lopen, de kamers voelen, ervaren hoe de zon op verschillende momenten van de dag in het huis schijnt, en nog veel meer. Als u overweegt uw huis te verbouwen, of als u gewoon nieuwsgierig bent naar hoe uw toekomstige huis eruit zou kunnen zien, geeft HomeAR u een realistisch beeld van wat u kunt verwachten.

 

AR-technologie is belangrijk omdat het mensen in staat stelt dingen te ervaren die er nog niet zijn. Als u bijvoorbeeld overweegt uw huis te verbouwen, kunt u AR-technologie gebruiken om te zien hoe het afgewerkte huis eruit zal zien voordat u een beslissing neemt. Dit is een enorm voordeel omdat het mensen helpt weloverwogen beslissingen over hun huis te nemen. AR is ook belangrijk omdat het mensen kan helpen dingen te visualiseren die moeilijk voor te stellen zijn, zoals de grootte van een kamer of de hoeveelheid zonlicht die op verschillende tijdstippen van de dag een kamer binnenkomt. AR-technologie verandert de manier waarop we onze wereld ervaren en zal in de toekomst zeker een grote impact hebben op de vastgoedsector.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.