Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Een baanbrekende behandeling voor leverkanker maakt gebruik van niet-invasieve geluidsgolven

Een baanbrekende behandeling voor leverkanker maakt gebruik van niet-invasieve geluidsgolven

Wat is er gebeurd?

Een nieuwe genezingstechnologie is in opkomst, en het gebruikt geluidsgolven om kanker uit te roeien. Wetenschappers zijn erin geslaagd om tot 75% van de levertumoren bij ratten te vernietigen met behulp van gericht ultrageluid. Deze niet-invasieve behandeling lijkt het immuunsysteem van de ratten aan te zetten tot het overnemen en opruimen van de rest van de tumor. Bij 80 procent van de behandelde dieren was de kanker binnen drie maanden vernietigd zonder teken van uitzaaiingen of recidief!

 

sound-healing-marcin-szczepanski-michigan-engineering

Credit: sound-healing-marcin-szczepanski-michigan-engineering

Waarom is dit belangrijk?

Dit is een enorme doorbraak in de genezingswereld. Deze technologie is niet alleen niet-invasief, maar kan ook het eigen immuunsysteem van het lichaam aanzetten tot het bestrijden en vernietigen van kankercellen. Dit zou een spel-verandering kunnen zijn in de manier waarop we kanker behandelen!

 

Wat betekent dit voor jou? Als u of iemand die u kent met kanker te maken heeft, biedt deze nieuwe behandeling hoop. Deze technologie bevindt zich nog in een vroeg stadium, maar heeft het potentieel om de manier waarop we kanker behandelen en mensen helpen genezen, te veranderen. Blijf op de hoogte voor meer updates over deze veelbelovende nieuwe behandeling! Heeft u vragen of opmerkingen? We horen graag van u!

 

Bronartikel

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.