Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Go Digital, Stay Human

Ontdek Christian’s internationale bestseller boek

Humanification

Go Digital, Stay Human

 

De bestseller Humanification: Go Digital, Stay Human legt uit hoe toenemende technologie de mensheid naar een toekomst vol zingeving en betekenis stuwt.

 

Humanification stelt je in staat om het DNA van innovatie te decoderen en toe te passen op je persoonlijke leven, je organizatie en je gemeenschap.

 

Dit buitengewone boek is een onmisbare bron voor ondernemers, leiders en beleidsmakers. Het laat zien hoe technologie de mensheid verweeft tot een enkel, onderling verbonden organisme. Dit frisse perspectief zal je begrip van technologie en de impact ervan voor altijd veranderen.

 

De bestseller Humanification is wereldwijd verkrijgbaar in verschillende formaten via talloze online boekhandels, waaronder e-books, Paperback, Hardcover en Audiobooks.

Christian Kromme

Bestseller Humanification

Humanification – Go Digital, Stay Human

 

Het verhaal begint met een klein meisje, een terminale diagnose en een tikkende klok. Ga samen met de auteur op zoek naar een geneesmiddel. Onderweg ontdek je de zeven krachtige innovatiekrachten die alles in je wereld zullen veranderen. Door middel van een reeks verhalen, onderzoek en persoonlijke inzichten onthult de auteur hoe hij de wereld vanuit een nieuw perspectief is gaan zien.

 

Dankzij dit nieuwe voordeel kon hij een uniek disruprtieve golfpatroon ontdekken. Ongelooflijk genoeg was dat biologische golfpatroon een blauwdruk voor elke technologische doorbraak. Christian Kromme zorgde ook voor een opmerkelijke doorbraak. Hij ontdekte dat onze door de mens gemaakte technologie dezelfde evolutionaire stappen volgt als het leven zelf.

Boekrecenties

"Superlatieven kunnen dit boek niet beschrijven. Zo goed is het. Elke leider of aspirant-leider die het niet leest, zou er wel eens spijt van kunnen krijgen (tegen 2024). Humanificatie van Christian Kromme zal niet alleen op de bestsellerlijst staan, het zal de "bestseller" worden. In zijn zoektocht naar een geneesmiddel voor zijn terminaal zieke dochter, ontdekt Christian de link tussen technologie en biologie. Dit verhaal van menselijkheid geeft het boek een uniek menselijk tintje dat zoveel boeken over technologie missen. Christian Kromme beheerst de kunst om onderzoek te gebruiken en het te presenteren als een verhaal over een toekomstige wereld. "Misschien niet zo'n slechte plek om te zijn. Stel je voor dat je in staat bent om de volgende golf van technologie te voorspellen. Een beetje alsof je een "geest in je zak" hebt. Als je het niet wilt weten, dan ben je welkom om het peloton te volgen en de stukken op te rapen die zijn weggegooid door de vernieuwers die gewapend zijn met een voorspellende kracht die de auteur met alarmerende helderheid verschaft."

Dr Pat Smythe

"De visie in dit boek is elegant en eenvoudig, zoals de meeste briljante ideeën zijn. Het boeide me vanaf het begin, beantwoordde veel vragen die ik had, riep vragen op waar ik nooit aan gedacht had, en veranderde mijn perceptie van hoe technologie ons leven en onze samenleving verder zal veranderen. En hoe snel!... Ik beveel deze lectuur aan mensen van alle achtergronden aan, we hebben allemaal baat bij de waardevolle inzichten die de auteur deelt. We hoeven geen tech experts te zijn om het volledig te begrijpen. Het concept van Humanification is niets minder dan inspirerend."

Paula Neves

"Excellent book to get a perspective on technology’s evolution during today digital environment. An interesting and fascinating presentation of how disruptive technologies evolve because they feel right and natural to the consumers. Exemplary resource to use in business development for predicting a market using patterns and parallels between biology and technology. I recommend the book to everyone to understand why innovative technologies are growing “exponential”."

Dorin Tonchina

"Hou van elk stukje ervan. De vergelijking tussen de menselijke natuur en de ontwikkelingen in de technologie is geweldig. Geeft een goed inzicht in hoe de toekomst eruit kan zien. Veel waargebeurde verhalen en 1 heel persoonlijk verhaal worden in dit boek gedeeld. Ik vind het eerste hoofdstuk erg goed dat helemaal aansluit bij mijn persoonlijke gedachten en denkwijze die ik elke dag gebruik in mijn inspiratie keynotes en workshops met klanten."

Irwin

"Christian heeft een heel belangrijk boek geschreven in elk stadium sinds de technologische revolutie, maar nu lijkt het nog meer op het juiste moment, gezien het onderzoek dat technologie veel banen gaat innemen, omdat het helpt dingen in perspectief te plaatsen en het gesprek verlegt naar hoe technologie ons kan helpen menselijker te worden, in plaats van een vijand die verslagen moet worden".

Nick Burnett

"Een interessant en dynamisch boek om te lezen. Inspirerend."

Eva Kwong

"Technologische vooruitgang is geen science fiction, het is een feit. Vanuit dat perspectief gezien vertelt dit boek niet iets nieuws, wat nieuw is, is de manier van denken erover. Technologie staat veel dichter bij de natuur dan algemeen wordt aangenomen en dat is precies wat dit boek beschrijft. De mensheid moet technologie niet zien als iets dat ons overkomt en dat we niet in de hand hebben, maar moet het omarmen als een deel van ons, want dat is het. Dit standpunt, ondersteund door veel bewijzen, maakt dat technologie minder 'sci-fi' aanvoelt en iets om bang voor te zijn. Lees dit boek, ontspan je geest en maak je klaar voor de toekomst door haar te omarmen."

Marleen Meeuwsen

"Veel om over na te denken in dit boek. Voorspelde veranderingen in technologie & manier van leven. Bedrijven & organisaties zullen zich moeten aanpassen of dinosaurussen worden. Menselijk denken zal ook moeten evolueren. Het idee van het delen van bezittingen & middelen op een gemeenschappelijke manier heeft veel ruimte voor verbetering. Regeringen & zij die het banksysteem controleren zullen bezorgd zijn dat de controle in de handen van de mensen ligt. Misschien kunnen zij zich ook ontwikkelen. Het zou goed zijn om te zien hoe experimenten met UBI (universeel basisinkomen) uitpakken. Zeker ruimte voor discussie & samenwerking!"

Ivonne Teoh

"Uitstekend boek om een perspectief te krijgen op de evolutie van technologie in de huidige digitale omgeving. Een interessante en fascinerende presentatie van hoe ontwrichtende technologieën evolueren omdat ze goed en natuurlijk aanvoelen voor de consument. Een uitstekende bron om te gebruiken in bedrijfsontwikkeling voor het voorspellen van een markt met behulp van patronen en parallellen tussen biologie en technologie. Ik beveel het boek aan iedereen aan om te begrijpen waarom innovatieve technologieën "exponentieel" groeien."

Gisella Velasco

"Werkelijk plezierig en grondig tot nadenken stemmend leesvoer! Op een moment in de tijd dat de luidste stemmen spreken over een potentiële "AI-bedreiging" en de naderende "dood" van de (menselijke) professional, presenteert dit boek een broodnodig optimistisch, alternatief perspectief. Gesuggereerde parallellen tussen technologische ontwikkeling en diverse natuurlijke processen zijn spot on!"

Lina m Achi

"Dit was een zeer inzichtelijk boek en ik heb er echt van genoten. Ik raad dit boek aan alle mensen in het bedrijfsleven aan die de toekomst nauwkeuriger willen voorspellen."

Jorden Keyes

"Welkom in het tijdperk waarin merken niet meer alleen zijn, als ze echt willen slagen moeten ze menselijker worden. Een geweldig boek over technologie en sociologie die door elkaar lopen. Een must read voor marketeers"

Fernando Anzures Larrañaga

Bekijk meer Referenties

De auteur van de bestseller Humanification

 

Futurist Spreker, Ai/Disruptive Technology Expert

 

Christian Kromme is een ervaren ondernemer en futuristisch spreker op het gebied van exponentiële technologie, disruptieve innovatie en strategie-/visieontwikkeling. Tijdens zijn presentaties neemt Christian zijn publiek mee op tournee door onze exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en bedrijfsmodellen zorgen voor een significante verschuiving in de richting van consumenten en intelligente gemeenschappen.

Focus op technologie en menselijk gedrag

 

Als tech-ondernemer heeft Christian deelgenomen aan verschillende succesvolle ‘disruptieve’ start-ups, vaak spin-outs in totaal verschillende industrieën, maar altijd gericht op het raakvlak tussen mensen en toenemende technologie. In 2002 richtte Christian zijn eigen bureau op dat organisaties hielp zoals: Shell, Randstad, Essent, Endemol, Corio, Eyeworks, ABP, Oracle, Philips, Toyota, Auping, Adidas, Rabobank om hun innovatiesnelheid drastisch te verhogen.

Bekroond met Mensgerichte Approuch

 

Door de jaren heen ontvingen het agentschap en Christian verschillende nominaties en prijzen voor hun innovatieve visie en mensgerichte aanpak, waaronder Shell LiveWIRE Young Business Award, SAN Award, Broos van Erp Prijs en vele andere. In 2014 verkocht Christian het agentschap aan een multinational en begon hij zich te richten op zijn passie, het geven van inspiratiesessies over disruptieve innovatie en exponentiële technologieën.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

 • Kies een Keynote *
 • Keynote Bundel (Optioneel)
 • Datum *
  DD dash MM dash JJJJ
 • Tijdslot Keynote *
 • Persoonlijke informatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

 • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Sluiten

Download your free E-book

 • Download your free E-book version of Humanification. Please leave your email address and we will send you the E-book.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.