Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Carbon Robotics onthult nieuwe landbouwtechnologie die onkruid doodt door het te zappen met een laser

Carbon Robotics onthult nieuwe landbouwtechnologie die onkruid doodt door het te zappen met een laser

 

Wat is er gebeurd?

Carbon Robotics, een landbouwrobotbedrijf, onthulde vandaag zijn 2022 LaserWeeder werktuig, een autonome, laser onkruid wiedende trek-achter robot die naadloos kan worden bevestigd aan de achterkant van tractoren. De nieuwe LaserWeeder is een nauwkeurige, biologische en kosteneffectieve onkruidbestrijdingsoplossing voor grootschalige gespecialiseerde rijgewassen.

 

Lees het artikel hier: https://bit.ly/335Hp01

 

Waarom is dit belangrijk?

Als boer bent u altijd op zoek naar manieren om uw werk een beetje gemakkelijker te maken. Dus als je hoort over een nieuwe technologie die belooft onkruid te doden met een laser, ben je waarschijnlijk behoorlijk geïntrigeerd. Is dit iets dat uw boerderij naar een hoger niveau kan tillen? Of is het weer zo’n technologisch modeverschijnsel dat je tijd niet waard is? Boeren hebben lang vertrouwd op traditionele onkruidverdelgingsmethoden, waaronder herbiciden, mechanisch onkruid verdelgen en onkruid verdelgen met de hand, hoewel elk van deze methoden uitdagingen met zich meebrengt. Herbiciden kunnen de gezondheid van de gewassen aantasten, mechanisch wieden kan de planten beschadigen, en handarbeid is duur en moeilijk te vinden. Laserweeding is een innovatieve, betrouwbare en duurzame oplossing voor landbouwers en heeft bewezen doeltreffend te zijn voor meer dan een dozijn gewassen. Dankzij het gepatenteerde verlichtingssysteem van Carbon Robotics kan de LaserWeeder dag en nacht in vrijwel alle weersomstandigheden worden gebruikt. Het werkt tot op de millimeter nauwkeurig, terwijl natuurlijke hulpbronnen en het milieu worden beschermd en tegelijkertijd de gewasopbrengst en de bodemgezondheid worden geoptimaliseerd. Deze revolutionaire benadering van het onkruid wieden heeft het potentieel om een precisie, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit in het organisch onkruid wieden te bieden die voorheen niet beschikbaar was, waardoor het een ideale oplossing voor onkruidbeheer is.

 

 

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.