Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Hoe digitale tweelingen de productie, geneeskunde en meer transformeren

Hoe digitale tweelingen de productie, geneeskunde en meer transformeren

 

Wat is er gebeurd?

Stel je voor: er zijn twee versies van een BMW-fabriek in de middeleeuwse stad Regensburg, Duitsland. Een daarvan is een fabriek die honderdduizenden auto’s per jaar produceert. De andere is een virtuele 3D-replica, toegankelijk via een scherm of een VR-headset, waarin elk oppervlak en elk onderdeel van de machine er precies hetzelfde uitziet als in het echt.

 

Lees het hele artikel: https: //bit.ly/3GmBlPj

 

Waarom is dit belangrijk?

De fabriek van morgen is hier vandaag. Een visie voor een naadloze digitale productielijn is werkelijkheid geworden met de komst van augmented reality-technologie die binnenkort virtuele kopieën of simulaties zal hebben voor elk onderdeel van de inventaris van uw bedrijf, ongeacht waar het zich op aarde bevindt! Dit betekent minder tijdverspilling door werknemers die de hele stad doorreizen en efficiëntere werkpatronen omdat ze problemen oplossen waar u ze het meest nodig hebt – zelfs als die locaties niet perfect overeenkomen binnen onze fysieke faciliteiten. Deze innovatie zal een hoge vlucht nemen in sectoren zoals de automobielindustrie (die momenteel te lijden heeft onder hoge logistieke kosten), scheepvaartmaatschappijen die goederen via luchtvracht tussen landen vervoeren, enz.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.