Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

s Werelds eerste elektrische forenzenvliegtuig maakt zich klaar voor eerste vlucht

s Werelds eerste elektrische forenzenvliegtuig maakt zich klaar voor eerste vlucht

 

Wat is er gebeurd?

Het eerste volledig elektrische “forenzenvliegtuig” ter wereld, Alice, gemaakt door het Israëlische bedrijf Eviation, maakt zich op voor zijn eerste testvlucht op een vliegveld in de buurt van Seattle. Een prototype van Alice werd maandag gespot op Arlington Municipal Airport ten noorden van Seattle, Washington, waar het motortests uitvoerde ter voorbereiding van een taxitest met hoge snelheid.

 

Bron: https://bit.ly/3qprant

 

Waarom is dit belangrijk?

Vliegen is voor veel mensen een manier van leven geworden. Het is hoe we van de ene plaats naar de andere komen in een relatief korte tijd. Het proces van vliegen heeft echter een verborgen kostprijs – ons milieu. Vliegtuigen gebruiken veel energie, en die energie is vaak afkomstig van vuile en niet-duurzame bronnen zoals olie en steenkool. Maar wat als vliegtuigen konden vliegen op duurzame en regeneratieve energiebronnen? Dat zou alles veranderen. Het zou niet alleen goed zijn voor het milieu, maar het zou op lange termijn ook duurzamer zijn. Kijk dus eens goed naar enkele van deze duurzame en regeneratieve luchtvaarttechnologieën en zie hoe zij het luchtvervoer voor altijd zouden kunnen veranderen.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.