Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Elektrisch apparaat, genees uzelf! Israëlische onderzoekers ontwikkelen zelfherstellende nanokristallen

Elektrisch apparaat, genees uzelf! Israëlische onderzoekers ontwikkelen zelfherstellende nanokristallen

 

Wat is er gebeurd?

Wat als uw elektrische apparaat zichzelf zou kunnen repareren als het wat slijtage vertoont? Israëlische onderzoekers hebben precies dat ontwikkeld, een zelfherstellend elektrisch apparaat gebaseerd op nanokristallen! Met deze technologie kunnen apparaten mogelijk veel langer meegaan zonder dat reparaties of vervangingen nodig zijn. Tot dusver hebben de onderzoekers de technologie gebruikt om een slimme ruit te maken die kleine scheurtjes in het oppervlak kan helen. Verbazingwekkend spul! 🙂

 

Lees het artikel hier: ed.gr/dt1s3

 

Waarom is dit belangrijk?

Een van de kenmerken van levende organismen is dat zij in staat zijn tot zelfbehoud. Wanneer de huid bijvoorbeeld gewond raakt, weet het lichaam hoe het de wond zelf moet genezen. Een van de meer opwindende onderzoekgebieden van vandaag is gericht op de poging om de kloof tussen bezielde en onbezielde wezens te verkleinen. Groepen wetenschappers en startende bedrijven over de hele wereld werken aan de ontwikkeling van zelfhelende materialen. Verwacht wordt dat het welslagen van deze inspanning een revolutie teweeg zal brengen op het gebied van de industriële fabricage en grote gevolgen kan hebben voor het milieu.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.