Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Elon Musk claimt dat Optimus Robot meer waard kan zijn dan Tesla

Elon Musk claimt dat Optimus Robot meer waard kan zijn dan Tesla

Wat is er gebeurd?

In een recent interview met Recode, deed Elon Musk enkele gewaagde uitspraken over zijn nieuwe project, Optimus. Hij denkt dat de humanoïde robot meer waard zal zijn dan Tesla’s auto-activiteiten. Dit is een vrij hoog doel, maar als iemand het kan waarmaken, is het Musk. Het belang van Optimus zal in de komende jaren duidelijker worden, en wie inzicht heeft zal de ware waarde ervan inzien.

 

 

Waarom is dit belangrijk?

Dit is belangrijk omdat het laat zien dat Musk verder denkt dan alleen auto’s. Hij kijkt naar de toekomst en probeert iets te creëren dat een blijvende impact zal hebben. Optimus is maar een stukje van de puzzel, maar wel een belangrijk stukje. Tesla is niet het enige bedrijf dat werkt aan humanoïde robots. Boston Dynamics, bijvoorbeeld, boekt ongelooflijke vooruitgang op dit gebied.

 

Wat betekent dit voor de toekomst?

Dit betekent dat we op de drempel staan van een nieuw tijdperk waarin robots een steeds belangrijkere rol in ons leven zullen spelen. Zij zullen ons helpen met grote en kleine taken, en uiteindelijk zullen zij onmisbare leden van de samenleving worden. We zijn nog ver verwijderd van die toekomst, maar met elke dag die voorbijgaat, lijkt het een beetje meer onvermijdelijk.

Wat denk jij?

Denk je dat Optimus meer waard zal zijn dan Tesla’s auto bedrijf? Laat het ons weten in de commentaren.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.