Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Epic Games introduceert RealityScan-app die het mogelijk maakt om met AR de echte wereld in 3D te scannen

Epic Games introduceert RealityScan-app die het mogelijk maakt om met AR de echte wereld in 3D te scannen

 

Wat is er gebeurd?

Epic Games heeft realityscan geïntroduceerd, een nieuwe gratis app die smartphonefoto’s omzet in high-fidelity 3d-modellen. Realityscan is een snelle en eenvoudig te gebruiken app om 3D-modellen te maken van objecten uit de echte wereld. De Realityscan app is een nieuwe technologie die de levensechte omgeving van de gebruiker scant en hoogwaardige 3D-modellen maakt. Goed om weten is dat Epic’s game engines veel populaire games zoals Fortnite en Gears of War 4 aandrijven en deze app zou wel eens een game ganger kunnen zijn voor het maken van door gebruikers gegenereerde 3D content voor games en AR toepassingen.

 

Waarom is dit belangrijk?

Nu meer makers en hobbyisten de 3D fotogrammetrie technologie van Epic Games’ nieuwe bedrijf Capturing Reality.com omarmen. Zij kunnen nu ultra-gedetailleerde 3D-modellen van objecten uit de echte wereld in hun virtuele projecten inbrengen met behulp van de gratis mobiele app van het bedrijf, “Reality Scan” genaamd. De app begeleidt hen door het proces met interactieve feedback en augmented reality begeleiding om elke keer kwaliteitsscans te garanderen! Zodra de scan klaar is, kunnen de modellen dankzij de razendsnelle fotogrammetriesoftware van het bedrijf vrijwel direct worden gecreëerd en vervolgens worden geüpload naar Sketchfab.com, waar kunstenaars hun werk kunnen publiceren en met de wereld kunnen delen!

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.