Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

FedEx test bezorging per drone met startup Elroy Air

FedEx gaat samenwerken met Elroy Air om pilootloze pakkettendrone te testen

 

Wat is er gebeurd?

FedEx gaat samenwerken met startup Elroy Air om het gebruik van vrachtdrones voor pakketbezorging te testen. De vluchten beginnen volgend jaar en zullen pakketten tussen sorteerhubs vervoeren. Het elektrische vliegtuig kan ongeveer 300 mijl vliegen en tot 500 pond aan vracht vervoeren in een afneembare pod. Dit is een opwindende ontwikkeling voor de toekomst van pakketbezorging!

 

 

 

Waarom is dit belangrijk?

Dit is een grote stap voor de toekomst van pakketbezorging. Met drones kunnen we piloten overbodig maken en pakketbezorging efficiënter maken. Dit zal tijd en geld besparen voor FedEx en zijn klanten. Er moeten nog enkele wettelijke hindernissen worden overwonnen, maar als deze test slaagt, kan hij de weg vrijmaken voor wijdverspreide bezorging met drones. Dit zou een grote verandering betekenen in de manier waarop wij onze pakjes krijgen en zou een aanzienlijk effect kunnen hebben op de economie en ons milieu. Het is een opwindende ontwikkeling en we zullen in de gaten houden wat er verder gebeurt!

 

 

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.