Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Gerecycleerde kevlar batterij kan bereik elektrische auto 5x vergroten

Gerecycleerde kevlar batterij kan bereik elektrische auto 5x vergroten

 

Wat is er gebeurd?

Dankzij een nieuw biologisch geïnspireerd batterijmembraan kan een batterij met een capaciteit die vijf keer groter is dan die van het in de industrie gangbare lithium-ionontwerp, de meer dan duizend cycli doorstaan die nodig zijn om een elektrische auto aan te drijven.

 

Lees het hele artikel hier: https://bit.ly/3KKMufm

 

Waarom is dit belangrijk?

Het ontwerp van dit nieuwe type batterij is “bijna perfect”, met een capaciteit en rendement die de theoretische grenzen benaderen. Hij is ook bestand tegen de extreme temperaturen in de auto, van de hitte van het opladen in de volle zon tot de kilte van de winter. De werkelijke gebruiksduur kan echter korter zijn bij snelladen, meer dan 1.000 cycli. Dit wordt beschouwd als een levensduur van 10 jaar. Naast de hogere capaciteit hebben lithium-zwavelbatterijen ook duurzaamheidsvoordelen ten opzichte van andere lithium-ionbatterijen. Zwavel is veel overvloediger aanwezig dan het kobalt van lithium-ion-elektroden. Bovendien kunnen de aramidevezels van het batterijmembraan worden gerecycleerd uit oude kogelvrije vesten en andere producten die deze aramidevezels afremmen.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.