Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Humanification officially nominated for the Marketing Literature Prize 2018!

Platform Innovation in Marketing (PIM) heeft de nominaties bekendgemaakt voor de ‘PIM Marketing Literatuurprijs 2018’. Dit is de Nederlandse prijs voor marketingliteratuur. Het kennisnetwerk wil innovatie in het Nederlandse marketingvakgebied vieren en stimuleren. Ik ben erg blij om te horen dat mijn boek Humanification – Go Digital, Stay Human genomineerd is. De presentatie van deze prijs is in Jaarbeurs Utrecht dinsdag 27 november 2018.

 

Criteria

Het belangrijkste criterium voor de PIM Marketing Literatuur Prijs is de mate waarin de auteur erin geslaagd is vernieuwende inzichten op het gebied van marketing te presenteren. Daarnaast moet het boek zijn verschenen in de periode van het derde kwartaal van 2017 tot en met het derde kwartaal van 2018, afkomstig zijn uit de Nederlandstalige marketingdiscipline en een duidelijk raakvlak hebben met marketing.

 

Over Humanificatie – Ga digitaal, blijf menselijk

In de komende 5 tot 10 jaar zullen wij waarschijnlijk meer technologische doorbraken meemaken dan in de afgelopen 100 jaar. Humanisering vertelt u hoe technologie de mensheid zal vooruithelpen naar een toekomst waarin de mens meer centraal staat.

 

Door dit boek te lezen zult u leren zien hoe de wereld werkt op biologisch niveau, op technologisch niveau en op het niveau van de mensheid. U zult begrijpen hoe elk niveau verbonden is, en die kennis zal opmerkelijke nieuwe inzichten onthullen in een toekomst waarin de mens centraal staat.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.