Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Nu kun je een robotwerker huren voor minder dan een mens betalen

Nu kun je een robotwerker huren voor minder dan een mens betalen

 

Wat is er gebeurd?

Automatisering bereikt steeds meer bedrijven, waardoor sommige banen in gevaar komen en andere van aard veranderen. Om aan de stijgende vraag en het tekort aan werknemers te voldoen, heeft Polar vorig jaar zijn eerste robotarbeider in dienst genomen. De robotarm voert een eenvoudig, repeterend werk uit: hij tilt een stuk metaal in een pers, die het metaal vervolgens in een nieuwe vorm buigt. En net als een mens, krijgt de robotwerker betaald voor de uren dat hij werkt.

 

Lees het artikel hier: https://bit.ly/3KGQZYi

 

Waarom is dit belangrijk?

Deze ingehuurde robot kost het equivalent van 8 dollar per uur, vergeleken met een minimumloon van 15 dollar per uur voor een menselijke werknemer. Door de inzet van de robot kon een menselijke werknemer ander en meer menselijk werk doen, waardoor de totale output toenam. Kleinere ondernemingen hebben soms te lijden omdat zij het kapitaal om in nieuwe technologie te investeren niet kunnen besteden. Het feit dat bedrijven niet eerst 100.000 dollar hoeven te betalen om de robot aan te schaffen, en vervolgens nog meer geld hoeven uit te geven om hem te laten programmeren, is van cruciaal belang voor de aanpassing van robotarbeiders.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.