Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Hoe interactieve, real-time AR de toekomst van videobellen kan veranderen

Hoe interactieve, real-time AR de toekomst van videobellen kan veranderen

 

Wat is er gebeurd?

Wanneer de meeste mensen denken aan augmented reality, denken ze aan het populaire spel Pokémon Go. Hoewel die app AR in de mainstream heeft gebracht, is er zoveel meer potentieel voor de technologie dan alleen het vangen van digitale wezens in de echte wereld. De toepassingen van AR strekken zich uit tot ver in de omtrek en in het centrum van alle mogelijkheden staat het vergroten van de emotionele band. Of het nu gaat om een eerste afspraakje via een videogesprek of een spelletjesavond met het gezin, AR kan deze ervaringen omvormen tot iets nieuws en diep betekenisvol. Het kan ook helpen om barrières bij sociale angst te slechten, door diepere emotionele verbindingen tot stand te brengen waardoor gebruikers zich meer op hun gemak voelen en meer zelfvertrouwen krijgen. Door dynamische, reactieve AR-ervaringen kunnen we de manier waarop we contact maken en communiceren met anderen herdefiniëren.

 

Link naar artikel: https://bit.ly/3C0Zn0P

 

Waarom is dit belangrijk?

Voor velen zijn videogesprekken een vertrouwd, zo niet constant, onderdeel van ons dagelijks werk en privéleven geworden. Of het nu gaat om een virtueel happy hour met vrienden uit het hele land of een familiecheck-in, de kans is groot dat die interacties plaatsvinden via een videogesprek. Al vroeg in de pandemie, toen we voor onze sociale interacties steeds afhankelijker werden van videogesprekken, zagen we een kans om de ervaring opnieuw te bedenken en beter te maken, door de manier te veranderen waarop mensen videogesprekken in verschillende contexten gebruiken. Als je de persoon aan de andere kant van het gesprek kon zien, zou dat niet veel beter zijn? Je zou in staat zijn om hun gezichtsuitdrukkingen te zien en hun lichaamstaal te lezen. Dat is wat interactieve, real-time Augmented Reality (AR) belooft te doen voor videobellen. Het zou die “face-to-face”-gesprekken binnenkort veel meer kunnen laten aanvoelen als gesprekken in dezelfde ruimte. Stelt u zich eens voor hoeveel productiever uw zakelijke bijeenkomsten zouden kunnen zijn als u elkaar werkelijk zou kunnen zien en bijna voelen! Videobellen is een integraal onderdeel van ons leven geworden, maar vaak wensen we meer van de verbinding die we krijgen als we quality time doorbrengen met mensen op dezelfde fysieke locatie. Real-time AR kan die kloof helpen overbruggen, en hoewel niets een persoonlijke ontmoeting kan vervangen, kunnen we mensen wel helpen zich dichtbij elkaar te voelen, zodat het een zo verbindend mogelijke ervaring wordt.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.