Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Magic leap 2 ar headset zal proberen om de metaverse meer gastvrij te laten voelen

Magic leap 2 ar headset zal proberen om de metaverse meer gastvrij te laten voelen

 

Wat is er gebeurd?

Als je dacht dat de golf van annuleringen en ontslagen bij Magic Leap het begin van het einde was voor het bedrijf, dan heb je het mis. Ze hebben zojuist hun tweede headset aangekondigd, genaamd Magic leap 2 AR. Hij zou gebruiksvriendelijker zijn, met een breder gezichtsveld en realistischer graphics. Tot nu toe houden ze de meeste details nog geheim, maar ik ben benieuwd wat het kan doen.

 

 

 

Waarom is dit belangrijk?

De Metaverse klinkt fascinerend en zo, maar je zult er waarschijnlijk niet al te enthousiast over zijn als je gedwongen zou worden een onhandige headset te dragen om erin te duiken. Gelukkig zal dat binnenkort niet meer het geval zijn. Hoewel de term pas onlangs een nogal controversieel marketing modewoord is geworden, bestaan de technologieën die als basis dienen voor de Metaverse al veel langer. Met name virtuele en augmented reality-bedrijven proberen hun ideeën en producten al aan consumenten en bedrijven te verkopen lang voordat Facebook besloot zijn naam te veranderen. Noch VR, noch AR zijn echter al echt mainstream geworden, vooral door de omvangrijke hoofddeksels die je ervoor moet dragen. Daarom maakt de tweede AR-headset van Magic Leap in meer dan één opzicht een grote indruk. Wanneer dit soort technologie plotseling exponentieel beter, kleiner, goedkoper en comfortabeler wordt om te dragen, zal de adoptiegraad dramatisch stijgen. Wie weet hebben we binnenkort conferentiegesprekken via AR met hologrammen op ware grootte die recht voor je worden geprojecteerd, wordt werken op afstand via de Metaverse ineens een stuk leuker en natuurlijker aanvoelen.

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.