Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

Meta AI kondigt Make-A-Video aan: Een AI-systeem dat video’s genereert uit tekst

Meta AI kondigt Make-A-Video aan: Een AI-systeem dat video’s genereert uit tekst

 

Wat is er gebeurd?

Vandaag kwam mijn droom om regisseur te worden van een Hollywood filmproductie een stap dichterbij. Vandaag kondigt Meta AI met trots de release van Make-A-Video aan: een AI-systeem dat tekstaanwijzingen omzet in korte videoclips van hoge kwaliteit. Make-A-Video is de laatste vooruitgang in Meta AI’s onderzoek naar generatieve technologie en heeft het potentieel om nieuwe mogelijkheden te openen voor makers en kunstenaars over de hele wereld. Aan de hand van tekst-beeldgegevens en videobeelden zonder tekst leert het systeem hoe de wereld eruit ziet en hoe deze beweegt. We zijn enthousiast om deze technologie met de wereld te delen en te zien met welke creatieve uitingen mensen komen!

 

a_teddy_beer_schildert_een_portret

a_teddy_beer_schildert_een_portret

 

Waarom is dit belangrijk?

Generatief AI-onderzoek verlegt voortdurend de grenzen van wat mogelijk is in termen van creatieve expressie. Met Make-A-Video kan iedereen snel en gemakkelijk nieuwe video-inhoud maken met slechts een paar woorden of regels tekst. Dit is een krachtig instrument dat voor allerlei toepassingen kan worden gebruikt, van marketing en reclame tot kunst en amusement.

 

Hoe werkt het?

Make-A-Video is gebaseerd op Meta AI’s recente vooruitgang in onderzoek naar generatieve technologie. Aan de hand van tekst-beeldgegevens en videobeelden zonder tekst leert het systeem hoe de wereld eruit ziet en hoe deze beweegt. Hierdoor kan het realistische video’s van hoge kwaliteit genereren. We zijn enthousiast om deze technologie met de wereld te delen en te zien met welke creatieve uitingen mensen komen! Het tijdperk van verhoogde creativiteit is aangebroken! Met Make-A-Video kan iedereen snel en gemakkelijk nieuwe video-inhoud maken met slechts een paar woorden of regels tekst.

 

Wat is het volgende?

Meta zet zich in voor open wetenschap en is van plan een demo-ervaring uit te brengen zodat iedereen Make-A-Video kan proberen.

Wat denk jij? We horen graag uw gedachten over Make-A-Video.

 

Wat zijn volgens u de potentiële toepassingen van deze technologie? Hoe zou je het gebruiken? Laat het ons weten in de commentaren!

 

Bron: https://makeavideo.studio/

 

 


Auteur: Christian Kromme

Voor het eerst verschenen op: Disruptive Inspiration Daily

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.