Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Disruptive Inspiration Daily

 

Mojo Vision’s nieuwe contactlens brengt naadloze augmented reality een stap dichterbij

Wat is er gebeurd?

Stel je voor dat je de digitale wereld naadloos kunt laten overgaan in de echte wereld, zonder dat je een lompe koptelefoon hoeft te dragen. Dat is nu mogelijk, dankzij de nieuwe slimme contactlenzen van Mojo Vision. AR is al begonnen met het veranderen van de manier waarop we omgaan met de wereld om ons heen, van entertainment tot onderwijs. Met deze nieuwe technologie zijn we een stap dichter bij een echt meeslepende ervaring.

 

 

Waarom is dit belangrijk?

Deze technologie heeft het potentieel om de manier waarop wij leven en werken revolutionair te veranderen. AR kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, van het verstrekken van informatie over onze omgeving tot het helpen navigeren op onbekend terrein.

 

Met de nieuwe contactlenzen van Mojo Vision zijn we een stap dichter bij een toekomst waarin AR naadloos in ons dagelijks leven wordt geïntegreerd. Mensen helpen hun potentieel te bereiken zonder hun menselijkheid op te offeren, dat is de belofte van onzichtbare computing van Mojo.

 

Deze nieuwe technologie is briljant en tegelijkertijd heel beangstigend, hoe zullen onze hersenen reageren op dit soort technologieën, en zullen we het contact met de echte werkelijkheid verliezen? Alleen de tijd zal het leren. Wat zijn je gedachten? Denk je dat AR de toekomst is? Hoe zou jij het vinden om slimme contactlenzen te dragen? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.