Menu
Would you like to get notifications from Christian?
Christian Kromme

Nieuw elektrolyse-systeem verlaagt de productiekosten van waterstof met ongeveer 3.000 maal

Een nieuw elektrolyse-systeem verlaagt de productiekosten van waterstof met ongeveer 3.000 maal

 

Wat is er gebeurd?

Als er één ding is dat we allemaal weten, is het dat waterstof en zuurstof water maken. Wat u misschien niet weet, is dat het splitsen van watermoleculen om deze gassen te produceren, heel wat groene energie kan opleveren. Een onderzoeksteam in Korea heeft onlangs kerntechnologie ontwikkeld voor een waterelektrolysesysteem van de volgende generatie dat de duurzaamheid en de prestaties aanzienlijk heeft verbeterd en tegelijk de kosten voor de productie van groene waterstofenergie aanzienlijk heeft verlaagd. Door gebruik te maken van dit nieuwe elektrolyse-systeem worden de produktiekosten van waterstof ongeveer 3.000 maal lager dan die van de bestaande produktiemethoden. Dit is een grote deal!

 

Lees het artikel hier:
https://bit.ly/3Lb3NGy

 

Waarom is dit belangrijk?

We weten allemaal dat waterstof een groot deel uitmaakt van de groene energiebeweging. Tot op heden was de productie van waterstof zeer duur en daarom voor veel toepassingen niet interessant. Maar wat als we waterstof op een goedkope en effectieve manier konden produceren? Het zou onze nieuwe manier kunnen worden om groene energie op te slaan voor onze duurzame economie. Als we al onze zonne- en windenergie zouden kunnen opslaan in de vorm van waterstof, zou dat een doorbraak kunnen betekenen voor onze groene revolutie. Recente studies hebben aangetoond dat waterstof voor langere perioden en tegen lagere kosten kan worden opgeslagen dan traditionele batterijopslagmethoden. Dit maakt het een veelbelovende optie voor het aanvullen van hernieuwbare energiebronnen. Houd de productie van waterstof en de goedkope methoden om waterstof op te slaan dus in de gaten, want zij zouden wel eens de sleutel kunnen zijn tot onze schone energietoekomst!

 

Keynotes customized and tailored for your industry?

 

Christian is a futurist and trendwatcher who speaks about the impact of exponential technologies like AI on organizations, people, and talents. Christian tailors his presentations to your audience’s specific industries and needs.

Sluiten

Vraag een offerte aan

We reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag.

  • Kies een Keynote *
  • Keynote Bundel (Optioneel)
  • Datum *
    DD dash MM dash JJJJ
  • Tijdslot Keynote *
  • Persoonlijke informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluiten

Download je gratis e-boek

  • Download gratis de e-book versie van Humanification. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct het e-book per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.